Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vardarbībā apsūdzētais "Man United" spārns Antoni tiek atskaitīts no Brazīlijas izlases

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vardarbībā apsūdzētais "Man United" spārns Antoni tiek atskaitīts no Brazīlijas izlases
Antoni. Foto: AP/Scanpix

Brazīlijas Futbola konfederācija (CBF) pieņēmusi lēmumu no valstsvienības kandidātu pulka svītrot "Manchester United" labās malas spārnu Antoni, pret kuru izvirzītas apsūdzības par vardarbību pret bijušo draudzeni.

Brazīlijas izlasei paredzētas Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Bolīviju un Peru, un starp kandidātiem tika iekļauts arī 23 gadus vecais Antoni. Pirmās apsūdzības viņa virzienā tika raidītas jūnijā, bet pirmdien klajā nāca jauni pierādījumi, kam sekojis CBF lēmums "Manchester United" spārnu aizstāt ar Londonas "Arsenal" uzbrucēju Gabrielu Žezusu.

"Ņemot vērā faktus, kas tika publiskoti pirmdien un kurus nepieciešams izmeklēt, organizācija informē, ka viņš svītrots no valstsvienības sastāva, lai pasargātu iespējamo upuri, pašu futbolistu, Brazīlijas izlasi un CBF," teikts Brazīlijas federācijas paziņojumā.

Pats Antoni, pret kuru izmeklēšana sākta gan Brazīlijā, gan Mančestrā, sociālajos tīklos noliedzis, ka būtu izturējies vardarbīgi pret bijušo draudzeni.

Viņš Brazīlijas izlases rindās aizvadījis 16 spēles un guvis divus vārtus, pārstāvot valstsvienību arī 2022. gada Pasaules kausā Katarā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

  +1 [+] [-]

, 2023-09-05 09:39, pirms gada
Vardarbīgākais klubs Anglijā. Laikam treniņos atstrādā draudzeņu sišanu...

     [+] [-]

, 2023-09-05 09:56, pirms gada
MU "fantastisks" sastāvs jau otrais futbolists kurš tiek apsūdzēts vardarbībā, interesanti kāds komandā valda mikroklimats

     [+] [-]

, 2023-09-05 10:02, pirms gada
Robis87 rakstīja: MU "fantastisks" sastāvs jau otrais futbolists kurš tiek apsūdzēts vardarbībā, interesanti kāds komandā valda mikroklimats
Izteikšu minējumu, ka komandas biedriem ir pilnīgi pie pakaļas šitie #metoo stāstiņi.

     [+] [-]

, 2023-09-05 10:22, pirms gada
...nu, bet ko tam Antoni bija darīt?....atskrien uz māju, bet tur Holanns vālē viņa beibi....ko viņš vikingam var izdarīt tāds sīkais 1,60 m garš?...noskatījās, kā šis beidz ar savu vareno...norvēģis jau kā eiropietis ir pieklājīgs - pateica paldies un uzslavēja, ka šī labi dod!
Skaidrs, ka brazīlim apskrējās ap dūšu un gāja iekaustīt to grēka sievišķi, kurš ar Antoni ir tikai dēļ naudas, jo maziņš un viss pārējais arī maziņš....bet ir tak pelnījusi, vai ne?

  +1 [+] [-]

, 2023-09-05 10:47, pirms gada
Damokla_zobens_23 rakstīja: Izteikšu minējumu, ka komandas biedriem ir pilnīgi pie pakaļas šitie #metoo stāstiņi.
Oi, ka atpazīstu šitos tupos vispārinātājus. Visas domiņas tikai gatavos, iemācītos šablonos strādā. Kādās sliedēs šitādu ērmu ievirza, tā viņš mauc vienmēr un visos gadījumos Tāpēc jau nav brīnums, ka citos jautājumos tu tik viegli uzņēmīgs pret primitīvu propagandu.

Klāt biji, zini, ka šis ir nepamatots metoo stāstiņš? Varbūt ir, bet varbūt arī nav, ko?
Tev visi ir "metoo" stāstiņi, varbūt pat Rusiņa sieva arī?

     [+] [-]

, 2023-09-05 11:49, pirms gada
Es Black Bullet rakstīja: Oi, ka atpazīstu šitos tupos vispārinātājus. Visas domiņas tikai gatavos, iemācītos šablonos strādā. Kādās sliedēs šitādu ērmu ievirza, tā viņš mauc vienmēr un visos gadījumos Tāpēc jau nav brīnums, ka citos jautājumos tu tik viegli uzņēmīgs pret primitīvu propagandu.

Klāt biji, zini, ka šis ir nepamatots metoo stāstiņš? Varbūt ir, bet varbūt arī nav, ko?
Tev visi ir "metoo" stāstiņi, varbūt pat Rusiņa sieva arī?
Tīrāka kremļa retorika tur nāk ārā - sapuvušie rietumu, homo-gobo Geiropa, visur pagrimums, meetoo/blm/lgbtqyzs+, tikai raškā viss labi - vēl var iekaustīt savu sievišķi