Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Vācija trīs nedēļas pirms PK paliek bez potītes traumu guvušā Vernera

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vācija trīs nedēļas pirms PK paliek bez potītes traumu guvušā Vernera
Timo Verners. Foto: Imago Images/Scanpix

Vācijas futbola izlase trīs nedēļas pirms 2022. gada FIFA Pasaules kausa finālturnīra palikusi bez viena no potenciālajiem uzbrukuma līderiem Timo Vernera, kurš iedzīvojies potītes savainojumā.

26 gadus vecais Verners potītes savainojumā iedzīvojās trešdien, kad viņa pārstāvētā ''Leipzig'' Varšavā sakāva Doneckas ''Shakhtar'' ar 4:0. Vācietis desmitajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Kristofera Nkunkū uzvaras vārtu guvumā, bet 19. minūtē traumas dēļ tika nomainīts.

Leipcigas vienība šodien apstiprinājusi izlasei un Verneram nepatīkamāko scenāriju – uzbrucējam savainojuma dēļ 2022. gada FIFA Pasaules kauss ies secen. Klubs ziņo, ka Verners šajā gadā vairs nespēlēs.

Verners starpsezonā no ''Chelsea'' atgriezās Leipcigā. Aizvadītajās deviņās Bundeslīgas spēlēs viņa kontā ir četri vārti un rezultatīva piespēle, bet sešās Čempionu līgas cīņās divi vārti un tikpat piespēles.

''Leipzig'' ar uzvaru pār Ukrainas grandu ''Shakhtar'' garantēja dalību Čempionu līgas astotdaļfinālā.

Hansi Flika vadītā Vācijas izlase pasaules kausu sāks 23. novembrī ar spēli pret Japānu. E apakšgrupā spēlēs arī Spānija un Kostarika.

     [+] [-]

, 2022-11-03 19:41, pirms gada
UEFA Pasaules kauss? Tad nu gan Eiropa to ir monopolizējusi. Vai arī bija domāta FIFA?

     [+] [-]

, 2022-11-03 20:00, pirms gada
Nav labi rīkot PK ziemā priekš Eiropas Cerams, ka šī ir pirmā un pēdējā reize, kad PK notiek ziemā. Katrai Eiropas federācijai ir savi kalendāri, savi derbiji, bet šī PK dēļ komandām ir ļoti smags grafiks.. Dažreiz spēles ik pēc 2 dienām un ļoti atbildīgas spēles...
Nav brīnums, ka daudz izlašu potenciālie līderi guvuši traumas, jo slodze ir nereāla..
Protams, jebkurš vēlas spēlēt PK un savā izlasē, taču ja paralēli vēl jāizliek spēks vietējā čempī, tad nav jēga iespringt - labāk apārstēt traumas.