Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Trapatoni: "Pirmos vārtus nedrīkstēja ieskaitīt"

Trapatoni: "Pirmos vārtus nedrīkstēja ieskaitīt"
Džovanni Trapatoni
Foto: PA Wire/Scanpix

Vakar pārbaudes spēli Londonā savā starpā aizvadīja Brazīlijas un Īrijas izlase. Pēc mača, kurā pārāki ar rezultātu 2:0 bija Brazīlijas izlases futbolisti, Īrijas galvenais treneris kritizējis tiesnesi, sakot, ka pirmos vārtus nedrīkstēja ieskaitīt aizmugures dēļ.

Atgādināsim, ka vakar Londonā pārbaudes spēli savā starpā aizvadīja Brazīlija un Īrija. Pirmie vārti tika gūti pirmā puslaika izskaņā, kad pēc Robinju piespēles soda laukumā bumbu savos vārtos raidīja Īrijas pussargs Keits Endrjūss. Otros vārtus brazīlieši guva paši un paveica to mača 76. minūtē. Pēc lieliskas Kakā, Robinju un Grafites sadarbības, pēdējais ar papēdi asprātīgi atspēlēja Robinju, kurš no soda laukuma robežas, atrodoties tieši pretim vārtiem, raidīja bumbu vārtu labajā apakšējā stūrī. Pēc spēles abu komandu treneri sniedza komentāru par aizvadīto maču.

"Pirmajā mača pusē mēs varējām sekot līdzi ļoti skaistai spēlei. Domāju, ka mēs spēlējām vienā līmenī ar brazīliešiem, lielākoties nemaz daudz no viņiem neatpaliekot un nezaudējot divcīņās. Man likās, ka galvenais tiesnesis šo maču tiesāja neobjektīvi. Pirmos vārtus nedrīkstēja ieskaitīt, jo Robinju, kad saņēma piespēli, atradās aizmugures stāvoklī. Kā zināms, mirkli vēlāk tika atklāts rezultāts. Ja pirmais puslaiks beigtos pa nullēm, tad otrajā mača daļā brazīliešiem vairs nebūtu tāda motivācija un viņi nebūtu tā noskaņojušies, kādi bija," sacīja Īrijas treneris Džovanni Trapatoni.

Savukārt Brazīlijas izlases treneris Dunga pēc aizvadītā mača slavēja Robinju: "Robinju atkal ir laimīgs. Viņam nepieciešama bumba un laba spēle, lai pilnībā būt laimīgam. Mēs redzējām, cik daudz pūļu viņš pielika, lai komanda izcīnītu šo uzvaru. Viņš visiem parādīja, uz ko patiešām ir spējīgs. Kad Robinju pārstāv izlases rindas, viņš allaž pilnībā ziedo sevi konkrētai spēlei." Tāpat Dunga skaidri lika saprast, ka PK izcīņas komandas sastāvā var neatrasties vieta tādiem spēlētājiem kā Alešandre Pato, Djēgu un Ronaldinju, savukārt treneris palika ļoti apmierināts ar Grafites, Mikela Bastosa un Ramiresa sniegumu.

Īrija iesit savos

Robinju panāk 2:0

Izmantotie resursi:
AFP
FIFA.com - Fédération Internationale de...

  -1 [+] [-]

, 2010-03-03 15:57, pirms 14 gadiem
jaa bija aizmugure, tachu shii tiesneshu kluuda tik daudz neietekmeeja vaartu guvumu, jo nedeva uzbruceejam iipashu prieksrociibu attieciibaa pret aizsargiem

  +4 [+] [-]

, 2010-03-03 16:01, pirms 14 gadiem
Pato vel pienāks laiks, Djego nerāda neko sevišķi elpu aizraujošu, bet kāda velna pēc Dunga vel nav apjēdzis, ka tāda kalibra spēlētājam kā Ronaldinju ir jābūt Brazīlijas izlasē?

  +1 [+] [-]

, 2010-03-03 16:10, pirms 14 gadiem
-Skoufilds- rakstīja: Pato vel pienāks laiks, Djego nerāda neko sevišķi elpu aizraujošu, bet kāda velna pēc Dunga vel nav apjēdzis, ka tāda kalibra spēlētājam kā Ronaldinju ir jābūt Brazīlijas izlasē?
Dunga zina, ko dara.
Ja Ronijs neiederas komandas modelī, tad trenerim nav pienākuma pārkārtot komandas spēli, lai tajā iekļautu 1 spēlētāju. Spēlē tak komanda, un Dunga atbild par rezultātu.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-03 16:26, pirms 14 gadiem
Brazilija bez Ronoldinju tas pats kas chipsi bez alina.

     [+] [-]

, 2010-03-03 17:12, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Dunga zina, ko dara.
Ja Ronijs neiederas komandas modelī, tad trenerim nav pienākuma pārkārtot komandas spēli, lai tajā iekļautu 1 spēlētāju. Spēlē tak komanda, un Dunga atbild par rezultātu.
Piekrītu. Treneri tāpēc jau ir treneri, lai izdomātu taktiku, sagatavotu komandu, atrast vislabākos risinājumus visās pozīcijās... nu nedrīkst viņi pakļauties publikas un preses histērijai. Tas pats attiecas arī uz Starkovu.

     [+] [-]

, 2010-03-03 17:24, pirms 14 gadiem
Kārtējā tiesneša kļūda, nu tizli ko lai saka...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-03 19:38, pirms 14 gadiem
BET, KĀ BRAZĪĻI IZSPĒLĒJA OTRO GOLU - VIENKĀRŠI FANTASTISKI!!!

     [+] [-]

, 2010-03-03 22:45, pirms 14 gadiem
Nu tāda knapa tā aizmugure- labāk nenosvilpj šitādu nekā nosvilpj tādas kur aizmugures nav ne tuvu...tā jau to golu tik maz futbolā