Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Desaī vēlētos trenēt Ganu

Pasaules kausa ieguvējs Francijas futbola izlases sastāvā Marsels Desaī atzinis, ka gribētu atgriezties Ganā un vadīt šīs valsts izlasi pēc tam, kad savu darbu būs paveicis pašreizējais treneris Klods Leruā.

Desaī dzimtene ir Gana, taču vēl pavisam mazs viņš ar ģimeni pārvācās dzīvot uz Franciju. Francijas valstsvienību viņš pameta 2006. gadā un tagad strādā par vēstnieku UNICEF. Galvenokārt viņa darbs saistīts ar bērniem.

1998. gada Pasaules kausa ieguvējam un 2000. gada Eiropas čempionāta uzvarētājam Francijas izlases sastāvā jau pērn tika piedāvāts darbs Ganas izlasē, taču Desaī no tā atteicās. Par galveno treneri kļuva francūzis Leruā, bet kā nākamais pretendents uz šo amatu tiek minēts tieši bijušais Francijas izlases kapteinis. Ja šoreiz viņam piedāvās darbu, viņš šādu iespēju garām vairs netaisās laist.

Izmantotie resursi:
www.reuters.com
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-12-02 22:51, pirms 16 gadiem
Go on