Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Ziješs attieksmes dēļ atskaitīts no Marokas nacionālās izlases

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ziješs attieksmes dēļ atskaitīts no Marokas nacionālās izlases
Hakims Ziješs. Foto:Reuters/Scanpix

Londonas "Chelsea" un Marokas izlases futbolists Hakims Ziješs atskaitīts no nacionālās izlases sastāvā pirms gaidāmajām spēlēm. Komandas galvenais treneris Vahids Halilhodžičs atklāja, ka iemesls ir sliktā attieksme un savainojuma tēlošama.

"Viņa attieksme pēdējo spēļu laikā nebija nacionālās izlases spēlētāja cienīga," teica komandas galvenais treneris Vahids Halilhodžičs. "Viņam ir jābūt līderim šajā komandā un ar savu attieksmi jābūt paraugam citiem. Viņš komandai pievienojās ar nokavēšanos un atteicās trenēties. Manuprāt, šeit nebija vietas diskusijai – nacionālajai izlasei ir jābūt prioritātei."

Treneris arī atklāja, ka Ziješs tēloja, ka ir savainots, lai nebūtu jāpiedalās spēlē pret Ganu: "Pirmo reizi savā trenera karjerā piedzīvoju tādu attieksmi no spēlētāja. Esmu vīlies. Spēlētājs atsakās spēlēt un tēlo, ka ir savainots. Medicīnas personās veica vairākas izmeklēšanas un atzina, ka Ziješs var doties laukumā. Spēlētājs atteicās iesildīties otrajā puslaikā, jo viņš bija vīlies, ka ir uz rezervistu soliņa. Manuprāt, šāda attieksme nav pieļaujama. Spēlētājs nedrīkst ar šādu attieksmi pārstāvēt nacionālo izlasi."

Ziješam jau iepriekš bijušas līdzīgas attieksmes problēmas. 2017. gadā viņš netika iekļauts komandas sastāvā Āfrikas Nāciju kausā. Toreiz treneris bija Herve Renards. Izlases rinās Ziješs piedalījies 38 spēlēs. 28 gadus vecais pussargs izlases labā atzīmējies ar 19 gūtajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/chelse...