Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Okada atkāpies no Japānas izlases galvenā trenera amata

Krišs Upenieks

Okada atkāpies no Japānas izlases galvenā trenera amata
Takeši Okada
Foto: AFP/Scanpix

Japānas treneris Takeši Okada nolēmis atkāpties no sava amata, pēc Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā piedzīvotā zaudējuma Paragvajai.

Atgādināsim, ka Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā astotdaļfinālā Japāna tikai pēc spēles 11 metru soda sitienos piekāpās Paragvaja, un tas bija japāņu labākais sasniegumus Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, bet neskatoties uz to Takeši Okada nolēmis atkāpties no sava amata.

''Es vēlos atpūsties no futbola. Es ļoti šaubos, ka es kādreiz vēl strādāšu ar šiem spēlētājiem. Es patiesi novēlu viņiem sasniegt visu labāko viņu karjerās,'' sacīja 53 gadus vecais treneris.

Japānas futbola federācija cer jauno treneri nosaukt Augusta laikā, bet tajā pašā laikā viņi nevēlas sasteigt šo lēmumu.

Jāpiemin, ka karjeru izlasē nolēmis beigt arī 32 gadus vecais Japānas izlases pussargs Šunsuke Nakamura, kurš bija neapmierināts ar to, ka lielāko Pasaules kausa daļu viņam nācās pavadīt uz rezervistu soliņa.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com
news.bbc.co.uk

  -2 [+] [-]

, 2010-07-02 14:06, pirms 14 gadiem
Nakamura gan izlasei varētu būt lielāks zaudējums nekā šis treneris. Domāju, ka nākamais, ja būs vismaz kaut cik sakarīgs, aicinās Šunsuki atgriezties. Bet tā jau OKada padarīja labu darbu ar izlasi - izveda komandu no grupas.