Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Gana paliek bez kapteiņa

Gana paliek bez kapteiņa
Stefans Apija ar bumbu
Foto: Ali OZLUER/Turkpix

Ganas nacionālā futbola vienība saņēmusi nepatīkamu ziņu, ka vienības kapteinis Stefans Apija nevarēs piedalīties šomēnes gaidāmajā Āfrikas nāciju kausa izcīņas turnīrā savainojuma dēļ.

Jaunais gads Ganā sācies ar nepatīkamu ziņu valsts vīriešu futbola vienībai, kurai gaidāms starts Āfrikas kontinenta futbola čempionātā jeb Āfrikas Nāciju kausa izcīņā. Kļuvis zināms, ka Turcijā spēlējošais pussargs Stefans Apija nevarēs spēlēt divus mēnešus. 27 gadus vecajam futbolistam radušās komplikācijas ar ceļgalu, kurš maijā ticis operēts.

Turcijas kluba ārsti jau brīdinājuši, ka stāvoklis nav iepriecinošs, taču Apija devies pārbaudīties uz Itāliju, kur ārsti apstiprinājuši to pašu nepatīkamo ziņu - spēlēt nevarēs.

Ganas mediji jau bēdājas, ka mājinieku vienībai būs ļoti grūti cīnīties par titulu, jo viens no vadošajiem spēlētājiem nevar palīdzēt. Cerības uz piekto Āfrikas čempiona titulu valsts vēsturē būtu bijušas lielākas, jo Apija 2006. gada Pasaules kausa izcīņas turnīrā apbrīnojami vedis vienību cīņās.

Kopumā Apija ir piedalījies 53 spēles izlases sastāvā, guvis 13 vārtus.

Savā mājaslapa pats futbolists esot izteicies, ka šīs ziņas viņam ir ļoti sarūgtinošs trieciens, jo pēdējā laikā viņš ir ļoti cītīgi trenējies, lai varētu atkal spēlēt.

Izmantotie resursi:
www.modernghana.com

     [+] [-]

, 2008-01-02 12:11, pirms 16 gadiem
Vispār jau viņu sauc Stīvens, bet tas tā. Sūdīgi ka viņš nevarēs izlasei palīdzēt, bet Gana jau tāpat ir stipra.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-02 12:30, pirms 16 gadiem
Stephen Appiah

nu tad saakam tulkot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-02 13:00, pirms 16 gadiem
Ganā runā angļu nevis vācu valodā