Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Bekhems atkal kapteinis

Andrejs Siliņš

Bekhems atkal kapteinis
Deivids Bekhems sarunā ar Fabio Kapello
Foto: AP

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello pārbaudes spēlei pret Trinidadu un Tobāgo par komandas kapteini izvēlējies pussargu Deividu Bekhemu, kurš jau savulaik pildīja šos pienākumus.

Bekhems gadiem ilgi bija Anglijas izlases nemainīgs kapteinis, taču pēc izskrišanas no 2006. gada pasaules kausa futbolists pavēstīja, ka atsakās no komandas kapteiņa pienākumu pildīšanas turpmāk. Tam sekoja arī tā brīža trenera Stīvena Maklārena lēmums Bekhemu vispār vairs neizsaukt uz izlasi.

Jaunais galvenais treneris Kapello Bekhemam ne vien devis iespēju atkal cīnīties par vietu izlasē, bet tagad arī izvēlējies pussargu par kapteini. Kapello vadībā aizvadītajās spēlēs Anglijas izlasei bijuši jau trīs citi kapteiņi - Rio Ferdinands, Stīvens Džerards un Džons Terijs.

"Kad kļuvu par šīs izlases treneri, izlēmu izvēlēties citu kapteini katrai spēlei, un Deivids bija viens no tiem četriem, kas man bija padomā," sacīja Kapello. "Deivids būs pēdējais kapteinis, bet tikai uz šo spēli. Viņš nospēlēja lieliski pirmajā puslaikā pret ASV, un sāks spēli pret Tobago kā kapteinis. Tomēr ir neiespējami zināt, kas šajā jautājumā notiks tālāk."

"Cilvēki vienmēr jautās, vai es joprojām esmu gatavs spēlēt šajā līmenī," sacīja pats Bekhems. "Gribu teikt, ka neesmu gatavs aiziet no izlases. Man ir vairāk krunkas, bet es joprojām jūtos tā, ka varu spēlēt tādā pat līmenī kā spēlēju pirms desmit gadiem."

Izmantotie resursi:
bbc.com

 +12 [+] [-]

, 2008-06-01 08:55, pirms 16 gadiem
Ļoti pareizs lēmums !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2008-06-01 09:16, pirms 16 gadiem
nu bet Anglija bez Bekhema nav tā spēle kas ar,viņš ar savām piespēlēm to spēli padara labāku

  +4 [+] [-]

, 2008-06-01 09:34, pirms 16 gadiem
Deivids ir labs veeljoprojaam- speelee gudri paardomaati un piespeeles veeljoprojaam tikpat izcilas..varbuut uz vecumu ir zudusi biki tehnika bet tas nekas vinjsh veel droshi paarus gadus ar shaadu speeli var speeleet izlasee un es pat teiktu kaa kapteinis jo komandai kaa kapteinis ir vajadziigs pieredzeejis vecis ko komandas biedri respektee..un par amerikas liimeni runaajot tur jau tas nemaz tik ZEMS nav diezgan speeciigs vinjiem tas chempionaats..tiesa gan krietni atszhkjiriigs speeles stils no eiropas bet tas pat ir pluss bekhemam jo eiropas futbolu es domaaju ka vinjsh paarzin nevainojami un no amerikas ir iespeeja iemaaciities ko jaunu veel klaat..taa ka lai veicas....

  -1 [+] [-]

, 2008-06-01 09:44, pirms 16 gadiem
tas tikai priece, jahuu

  +1 [+] [-]

, 2008-06-01 10:36, pirms 16 gadiem
Liels priek spar to
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-01 12:11, pirms 16 gadiem
SUPER!!! turies BECK!!!

     [+] [-]

, 2008-06-01 16:11, pirms 16 gadiem
Diemžēl uz vienu spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja