Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Alegri noslēdz jaunu līgumu ar "Juventus"

Rolands Eliņš

Alegri noslēdz jaunu līgumu ar "Juventus"
Masimiljāno Alegri (pa kreisi)
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas čempionvienība Turīnas „Juventus” pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Masimiljāno Alegri līdz 2018. gadam.

Masimiljāno Alegri Turīnas komandā ieradās 2014. gada vasarā, aizstājot negaidīti klubu pametušo Antonio Konti. Sākotnēji Alegri netika sagaidīts ar īpašu sajūsmu, taču viņš ne tikai prata atkal sarūpēt Juvei A Sērijas čempionu titulu, bet arī aizvest komandu līdz Čempionu līgas finālam.

Pirms šīs sezonas „Juventus” nācās veikt krietnas pārmaiņas sastāvā un atvadīties no vairākiem svarīgiem spēlētājiem, kas noveda pie ļoti vāja sezonas sākuma. Taču turpinājumā „Juventus” spēja pārliecinoši pārņemt līgas vadību un jau šobrīd iegūt piekto Itālijas čempionu titulu pēc kārtas.

Alegri tas bija trešais tituls, jo vienreiz viņš uzvarēja arī ar „Milan”, un 48 gadus vecā trenera panākumi atalgoti ar jauna līguma noslēgšanu. Viņa sākotnējais līgums ar „Juventus” bija paredzēts līdz nākamās sezonas beigām, bet abas puses vienojušās un oficiāli parakstījušas līgumu, kas būs spēkā līdz 2018. gada vasarai.

„Juventus” savā paziņojumā par līguma pagarināšanu uzsver, ka komanda joprojām ir attīstības procesā, taču uzskata, ka ar Alegri palīdzību sastāvā tiekot apvienota izaugsme un šī brīža panākumi.

Alegri vārds pirms pāris mēnešiem aktīvi tika piesaukts tobrīd brīvā „Chelsea” galvenā trenera amatā, taču Londonas klubs jau laiciņu iepriekš apstiprināja cita Itālijas speciālista Kontes nolīgšanu.

Izmantotie resursi:
Official: Allegri extends Juve deal | Football...

  +1 [+] [-]

, 2016-05-06 22:06, pirms 8 gadiem
Līgums gan esot sarežģītāks nekā te rakstīts, bet nu būtība ir vienkārša = kamēr Allegri spēs, tikmēr būs. Jāatzīst, ka sākumā ļoti par viņu šaubījos. Tagad - bravo, Allegri. Mūs gaida lieliska sezona, un ir daži, kam atkvitoties.
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2016-05-07 08:57, pirms 8 gadiem
Alegri kvalitatiivs treneris,bet vai izcils,tur vareetu domas daliities,zinot Juves sastaavaa paaraakumu par jebkuru pretinieku Itaalijaa