Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Par spēļu iznākumu ietekmēšanu arestēts "Atalanta" aizsargs Masiello

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Par spēļu iznākumu ietekmēšanu arestēts "Atalanta" aizsargs Masiello
Andrea Masiello nupat iesitis savos vārtos
Foto: AFP/Scanpix

Itālijā nerimst totalizatoru skandāls. Pirmdien savās mājās arestēts A Sērijas kluba "Atalanta" aizsargs Andrea Masiello, kurš tiek turēts aizdomās par nelikumību veikšanu savas bijušās komandas "Bari" sastāvā.

26 gadus vecais Masiello no 2008. līdz 2011. gadam pārstāvēja "Bari", kas pagājušajā sezonā izkrita no Itālijas augstākās līgas jeb A Sērijas.

Tiek izmeklēti pēdējie deviņi "Bari" mači pagājušās sezonas A Sērijā, ieskaitot ar 0:2 zaudēto derbiju pret "Lecce". "Bari" pirms šīs spēles jau bija izkritusi no augstākās līgas, bet "Lecce" vēlāk "izdzīvoja". Interesanti, ka šajā spēlē vienus no vārtiem, bumbu raidot savā cietoksnī, guva Masiello.

Masiello vasarā pārcēlās uz Bergamo bāzēto klubu "Atlanta". Šodien no rīta aizsargs arestēts savās mājās, pēc kā nogādāts Bari. Ciet paņemti arī divi Masiello draugi – Džovanni Karella un Fabio Džakobe.

Citi spēlētāji, kuri tiek turēti aizdomās par spēļu iznākumu ietekmēšanu, ir Daniele Portanova, Alesandro Parīzi, Simone Bentivolio, Marko Rosi, Abdelkaders Gezals, Marko Espozito, Antonio Bellavista un Nikola Belmonte.

Visiem izvirzītas kriminālapsūdzības krāpniecībā.

Kopš pagājušā gada jūnijā veiktajiem 16 arestiem varas iestāžu rīcībā nonākuši jau 30 cilvēki, ieskaitot bijušo "Atalanta" kapteini Kristiano Doni un "Lazio" kapteini Džuzepi Sinjori.

Masiello autogols spēlē pret "Lecce"

Izmantotie resursi:
AP

1 2 48 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2012-04-02 13:51, pirms 13 gadiem
Bet Kačanovs vel joprojām spēle...

  -3 [+] [-]

, 2012-04-02 13:53, pirms 13 gadiem
Es vienkārši rēcu par Sporta centra žurnālistiem, ja viņus tā vispār var nosaukt. Gaidīju rakstu par aizraujošo Juventus-Napoli dueli, bet tā arī nesagaidīju. Tad nolēmu vēlreiz uzmest aci vakardienas rakstam par A sēriju ( Serie A 30.kārta: "Inter" un "Roma" uzvar... ) un ko es redzu? - Veldres jaunskungs ne tikai nav norādījis, ka raksts ir papildināts, bet arī boldā iemetis pāris nožēlojamas rindeles: "Vakara vēlajā spēlē "Juventus" pateicoties trim otrajā puslaikā gūtiem vārtiem ar 3:0 pieveica "Napoli" vienību un pietuvojās "Milan" līdz diviem punktiem." "Ģeniāli" žurnālisti - vēl viens iemesls, kāpēc Latvija ir labākā valsts pasaulē

P.S.- Vismaz paldies Bērziņa jaunskungam, kurš pats gan šķiet A sērijai neseko, bet vismaz lasa dzelteno presi šajā sakarā. Visu cieņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-02 14:10, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Es vienkārši rēcu par Sporta centra žurnālistiem, ja viņus tā vispār var nosaukt. Gaidīju rakstu par aizraujošo Juventus-Napoli dueli, bet tā arī nesagaidīju. Tad nolēmu vēlreiz uzmest aci vakardienas rakstam par A sēriju ( Serie A 30.kārta: "Inter" un "Roma" uzvar... ) un ko es redzu? - Veldres jaunskungs ne tikai nav norādījis, ka raksts ir papildināts, bet arī boldā iemetis pāris nožēlojamas rindeles: "Vakara vēlajā spēlē "Juventus" pateicoties trim otrajā puslaikā gūtiem vārtiem ar 3:0 pieveica "Napoli" vienību un pietuvojās "Milan" līdz diviem punktiem." "Ģeniāli" žurnālisti - vēl viens iemesls, kāpēc Latvija ir labākā valsts pasaulē

P.S.- Vismaz paldies Bērziņa jaunskungam, kurš pats gan šķiet A sērijai neseko, bet vismaz lasa dzelteno presi šajā sakarā. Visu cieņu!
Kapēc tik ļoti gaidīji, ka jau spēli pats redzēji?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-02 14:11, pirms 13 gadiem
Kas attiecas uz Masiello, tad "Juventus", paldies Dievam, no viņa atbrīvojās jau sen. Kauns par šādu "Juves" audzēkni. Šādas nelikumības ir jāizskauž pēc pilnas programmas. Cietumā un miers!

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:14, pirms 13 gadiem
It's all about #23 rakstīja: 3-0 beidzās?! Skatījos, kkādā 70+ min vēl bija 1-0. Tad jau būšu piečuku vinējis prognožu spēlē.
Jā, beigās vēl Zunjiga dabūja noraidījumu, bet tas jau pie 3:0. Izskatījās, ka "Juventus" vēlas saplosīt "Napoli". Rezultātā tas praktiski arī izdevās. Labs "ģenerālmēģinājums" kausa finālam
Apsveicu! Sanāks pāris aliņiem

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:16, pirms 13 gadiem
bembists rakstīja: Kapēc tik ļoti gaidīji, ka jau spēli pats redzēji?
Tāpēc, lai kliedētu šaubas par Sporta centra žurnālistu nekompetenci. Pat par Francijas līgu raksti parādās daudz operatīvāk. Ar ko gan A sērija sliktāka? Tas ir kauns un negods portālam.

  +3 [+] [-]

, 2012-04-02 14:29, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tāpēc, lai kliedētu šaubas par Sporta centra žurnālistu nekompetenci. Pat par Francijas līgu raksti parādās daudz operatīvāk. Ar ko gan A sērija sliktāka? Tas ir kauns un negods portālam.
A sērija ir viena no garlaicīgākajām līgām, tāpēc neviens te arī neko neraksta par to. Ziedu laiki itāļu futbolā jau sen kā beigušies...visas šitās korupcijas, un spēļu atdošana, kam tas viss ir vajadzīgs.

  +5 [+] [-]

, 2012-04-02 14:30, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tāpēc, lai kliedētu šaubas par Sporta centra žurnālistu nekompetenci. Pat par Francijas līgu raksti parādās daudz operatīvāk. Ar ko gan A sērija sliktāka? Tas ir kauns un negods portālam.
Tā kā nereti lasu tavus komentārus par Sc autoru, jeb žurnālistu neprofesionālo darbību attiecībā uz Itālijas futbola notikumu atspoguļošanu šajā portālā, tad rodas jautājums: Kapēc Tev nepāriet no vārdiem(patstāvigas kritizēšanas) uz darbiem(rakstu publicēšanu), ja reiz šajā lauciņā ir tāds kadru un intereses trūkums no tā saucamajiem spalvas meistariem(j]apiekrīt gan būs par viņu profesionālajām iemaņām, kas dažreiz liek matiem celties stāvus)?
tev patīk būt uzmanības centrā, rakstīt un komentēt A seriju, tapēc ko gaidīt?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:31, pirms 13 gadiem
Shed rakstīja: A sērija ir viena no garlaicīgākajām līgām, tāpēc neviens te arī neko neraksta par to. Ziedu laiki itāļu futbolā jau sen kā beigušies...visas šitās korupcijas, un spēļu atdošana, kam tas viss ir vajadzīgs.
Laikam sen neesi sekojis A sērijai. Šobrīd tā ir viena no interesantākajām līgām pasaulē. Leģendas atdzimst, fani līksmo un pasaule svin futbola svētkus Tas, kas itāliešu futbolu nenogalina, tikai padara to stiprāku

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 14:35, pirms 13 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: tev patīk būt uzmanības centrā, rakstīt un komentēt A seriju, tapēc ko gaidīt?
Man bija tāds sapnis, bet diemžēl trūkst laika, lai es varētu pilnībā koncentrēties savai sirdslietai - futbolam. Naudiņu pelnu nedaudz citā jomā. Mani vienkārši pārsteidz, ka Latvijas VADOŠAIS sporta portāls nespēj nodrošināt kvalitatīvus rakstus par VISĀM vadošajām Eiropas futbola līgām. Vai tiešām nav kontroles mehānismu, vai vismaz gribētāju (un varētāju), kas varētu šo situāciju mainīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-02 14:49, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: kuru interesē,tā amatieru komanda Juventus!
Mani un daudzus miljonus Saprotu, ka Tevi interesē tikai Mesi, jo par viņu vien runā. Bet man ir arī citas prioritātes, tā ka saproti mani

P.S.- Tikko skola beidzās? Par amatieriem vari parunāt ar Kurzemes Patriotu, jo viņš jau mums ir Anglijas amatieru līgas fans

  +2 [+] [-]

, 2012-04-02 14:50, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: kuru interesē,tā amatieru komanda Juventus!
ja cilveks taa uzprasaas, tad jasak domat, ka smags gadijums. Tik smagas moralas traumas ir esoshiem vai potencialiem maniakiem, sadistiem, perversas dzimumtieksmes apmierinataajiem utml.
Chaliit, zvani kamer nav par veelu - 80009000...

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:53, pirms 13 gadiem
timoty rakstīja: ja cilveks taa uzprasaas, tad jasak domat, ka smags gadijums. Tik smagas moralas traumas ir esoshiem vai potencialiem maniakiem, sadistiem, perversas dzimumtieksmes apmierinataajiem utml.
Chaliit, zvani kamer nav par veelu - 80009000...
Viņam jau sen nepieciešama medicīniskā palīdzība. Šim cilvēkam diagnosticēta hroniska Mesiomānija, kā arī neatgriezeniska personības dalīšanās (nu jau būs kāds 7.profils). Pie tam jāpabeidz skola "īpašiem" bērniem.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:54, pirms 13 gadiem
ja tu netērētu savu laiku diskusijās ar idiotiem, varbūt tev tomēr tā laika pietiktu...[quote hose_girtinho]
Man bija tāds sapnis, bet diemžēl trūkst laika, lai es varētu pilnībā koncentrēties savai sirdslietai - futbolam.

     [+] [-]

, 2012-04-02 14:55, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Man bija tāds sapnis, bet diemžēl trūkst laika, lai es varētu pilnībā koncentrēties savai sirdslietai - futbolam. Naudiņu pelnu nedaudz citā jomā. Mani vienkārši pārsteidz, ka Latvijas VADOŠAIS sporta portāls nespēj nodrošināt kvalitatīvus rakstus par VISĀM vadošajām Eiropas futbola līgām. Vai tiešām nav kontroles mehānismu, vai vismaz gribētāju (un varētāju), kas varētu šo situāciju mainīt?
Es gan tik daudz necepos šajā sakarā, jo tas, ka uz Gada balvām sporta žurnālistikā viņiem necerēt, manuprāt, ir skaidrs ikvienam, arī viņiem pašiem . Protams, ir vairāki izņemumi, kuru rakstītos darbus es ar prieku šeit lasu(kad ir paša radīts, nevis Copy paste pro). Acīmredzot, šis līmenis ir pietiekams, lai Latvijas mērogā skaitītos kā top portāls...Bezmaksas portālam, kurā spama ir vairāk par jaunumiem, tas tak ir pietiekami, jo kurš gan maksātu par šo un otrādi, kurš, tiešām profesionāls žurnālists, gribēs tam atdot savu laiku par kapeikām. AcĪmredzot, tas tāds amatieru, jeb ljubitelju līmenis arī paliks. labākie sērfo pa SA+, pārējie pa SC.com.
Bet kā jau teicu, ir cilvēki kas izceļas pozitīvi piem. Noviks, Miņins, Cīrulis.... Bija vel vairāki, tik uzvārdus uz sitiena neatceros.... tāpat kā ir tādi, kuru rakstus tīri formāli var lasīt .
p.s. daudz var runāt par šo tēmu, ne vienu vien raizi tā ir cilāta, bet negribas... Arī skarbi kritizēt nevēlos, jo ir rūgta pieredze ar vienu otru autoru .

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 14:58, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: ja tu netērētu savu laiku diskusijās ar idiotiem, varbūt tev tomēr tā laika pietiktu...
Šādi es reizēm relaksējos, bet runājot par žurnālistiku, tad man vienkārši nepietiek laika, lai redzētu pietiekami daudz A sērijas spēļu. Skatos tikai internetā, bet darba dēļ pietiekami daudz nozīmīgu notikumu palaižu garām. Vienkārši atreferēt citos portālos lasīto kaut kā negribas. Manā skatījumā tas nav tas labākais stils.

     [+] [-]

, 2012-04-02 14:59, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jā, beigās vēl Zunjiga dabūja noraidījumu, bet tas jau pie 3:0. Izskatījās, ka "Juventus" vēlas saplosīt "Napoli". Rezultātā tas praktiski arī izdevās. Labs "ģenerālmēģinājums" kausa finālam
Apsveicu! Sanāks pāris aliņiem
skatijos un praatoju - taa bija tada taktika no sakuma uzlaist "otro" satavu? Jaa, Vidals ar savu aktivitati vienu golu izkaroja, bet isto lauzienu spelei iedeva mainjas. Kad nevariigaa Vucinica (Bariello ari nekads) vieta uznaca Kvarjella un Del Pjero - kas saaka darities!
Ja tada bija ari ieceretaa dramaturgija - tad vispar perfekti, Neapolieshus vienkarshi vienaa bridi nonesa... (vinjiem vel paveicaas, ka Kvarjella uzreiz pec uznakshanas mazliet netrapija un neguva vartus no laukuma centra - tas butu iznicinoshi)

  -1 [+] [-]

, 2012-04-02 15:04, pirms 13 gadiem
Iepriekš man tik daudz pretenziju nebija, jo biju jau samierinājies, tomēr ir kaut kādas robežas arī neizdarībai un neprofesionalitātei. Vai tiešām tik grūti uzskricelēt tās pāris rindiņas un publicēt kaut cik laicīgi, un vēlāk papildināt, ja pietiek laika? Es jau vairs neceru uz kaut kādiem Novicka cienīgiem garadarbiem, bet kaut vai uz elementāru cieņu pret A sērijas faniem. Citādi jau šim portālam zūd jēga.

     [+] [-]

, 2012-04-02 15:13, pirms 13 gadiem
timoty rakstīja: skatijos un praatoju - taa bija tada taktika no sakuma uzlaist "otro" satavu? Jaa, Vidals ar savu aktivitati vienu golu izkaroja, bet isto lauzienu spelei iedeva mainjas. Kad nevariigaa Vucinica (Bariello ari nekads) vieta uznaca Kvarjella un Del Pjero - kas saaka darities!
Ja tada bija ari ieceretaa dramaturgija - tad vispar perfekti, Neapolieshus vienkarshi vienaa bridi nonesa... (vinjiem vel paveicaas, ka Kvarjella uzreiz pec uznakshanas mazliet netrapija un neguva vartus no laukuma centra - tas butu iznicinoshi)
Es gan to vairāk uztvēru kā "pozitīvu rotāciju". Pilnībā par otro sastāvu es to vis nesauktu. Konte vienkārši ķīmiķo un turpina eksperimentēt, un tas ir labi. "Juventus" jau tā pat dominēja, jo "Napoli" uzbrukumā neko prātīgu tā arī neparādīja. Cik tad Bufonam bija tā darba. Uzbrukuma duets tiešām nebija nekāds veiksmīgais, lai arī Vučiničs paveica milzīgu darba apjomu. Boriello arī bija pietiekami aktīvs, tikai trūka meistarības bumbas kontrolē (arī Vučiničam šajā aspektā šoreiz neveicās). Maiņas kā allaž bija tieši laikā un lieliskas, tam jāpiekrīt. Bet manuprāt lūzuma punkts bija pirmie vārti. Pēc tam nedaudz sāka buksēt līdz tam diezgan dzelžainā "Napoli" aizsardzības līnija. Vidala aktivitāte arī apsveicama. Ne jau par velti tā priecājos par šo jaunieguvumu. Kopumā domāju, šis bija Kontes kārtējais eksperiments, šoreiz ar domu par kausa finālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-02 16:42, pirms 13 gadiem
nja, tas jau pat man kļūst rēcīgi,kaut Serie A sekoju līdzi ļoti pavirši, Sportacentrs vienīgā vieta,kur izlasu kādu rakstu par Itāliju. Pagāšnedēļ jau bija unikāls raksts ar 24h nokavēšanos, autoru baigi nolamāja, neticēju,ka tagad arī joprojām nebūs raksta par vakardienas spēli. Pat tas jau būtu rēcīgi,ja raksts parādītos tikai šorīt,bet ja nav vispār...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-02 16:58, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: iesālies ar to savu Toto līgu
Man bija milzīgs pārsteigums,kad tu vienreiz uzrakstīji,ka esi pilngadīgs un atceries 98.gada futbola čempionātu. Pēc visa rakstības stila(tieši stila,nevis satura) biju pārliecināts,ka ne augstāk par 7.klasīti esi. Un godīgi sakot,tajā brīdī kļuva tevis nedaudz žēl - pavisam nopietni to saku. Tu vismaz zāles kādas lieto? Vai arī esi aizlaists pašplūsmā,kamēr kaut ko izcili muļķīgu sastrādāsi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:11, pirms 13 gadiem
Swordsman rakstīja: nja, tas jau pat man kļūst rēcīgi,kaut Serie A sekoju līdzi ļoti pavirši, Sportacentrs vienīgā vieta,kur izlasu kādu rakstu par Itāliju. Pagāšnedēļ jau bija unikāls raksts ar 24h nokavēšanos, autoru baigi nolamāja, neticēju,ka tagad arī joprojām nebūs raksta par vakardienas spēli. Pat tas jau būtu rēcīgi,ja raksts parādītos tikai šorīt,bet ja nav vispār...
Par to arī viss "hajs". Esmu jau pieradis pie A sērijas rakstiem ar 1-1,5 dienas nokavēšanos, bet Veldre šoreiz ir pārspējis pats sevi. Jau tā pašreizējā sistēma ar rakstu PAPILDINĀŠANU atvieglo autoriem dzīvi, pat ja tā laika nav tik daudz, bet pat ar to visu bardaks turpinās. Kurā sakarīgā portālā ir redzēts, ka par kārtas centrālo maču ar mokām nākamajā rītā uzskricelēts tikai viens teikums?! Kauns!

     [+] [-]

, 2012-04-02 17:14, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: manuprāt problēmas ir jums,kas te cepās.man atliek uzrakstīt,kko pastulbu (troļļot) un aiziet trādirīdiun visam pāri ir jūsu diagnozes
Tur jau tā problēma, ka Tu neko citu neproti rakstīt, tikai troļļo. Tāpēc jau Tevi neviens īpaši galvā neņem. Cita lieta, ka visiem sienies klāt un traucē ar savu neadekvāto uzvedību. Izskatās, ka trollis ir Tevi pārņēmis pilnībā. Būtu padomju laiks, varētu aizsūtīt Tev pakaļ brigādi, kura nogādātu Tvaika ielā 2, bet diemžēl tādus kadrus kā Tu nākas paciest interneta vidē. Saprotu, ka Tev nav ne draudzenes, ne draugu, ne arī dzīves. Bet tā kā jau būtu laiks kaut nedaudz pieaugt un attīstīties.
Novēlu Tev ātru izveseļošanos, mazo draudziņ!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 17:28, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: manuprāt problēmas ir jums,kas te cepās.man atliek uzrakstīt,kko pastulbu (troļļot) un aiziet trādirīdiun visam pāri ir jūsu diagnozes
nē,nu protams - ja ienāktu restorānā kāds garīgi atpalikušais un piečurātu telpas stūri - arī tad problēmas būtu tiem pārējiem, slimniekam pašam jau viss ok. Un protams,kur tad bez universālās atrunas - es jau te tikai troļļoju it kā tu mācētu arī netroļļot.
Un ja tu ar pirmo nesaprati,teikšu vēlreiz - par tavu (ne)attīstību daudz vairāk liecina teksta stils,nevis saturs. Un to jau tu noslēpt nevari. Teikuma uzbūve,vārdu rakstība, smaidiņu pārbagātība- viss kā mazam,12gadīgam čatotājam. pat tad,ja mēģini ko nopietnu uzrakstīt pat nepieminot saturu un idiotisko neatlaidību. tad kā tur ir ar tām zālēm?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-02 17:37, pirms 13 gadiem
messibesii7 rakstīja: nu,nu pats jau Tu arī visai bieži troļļo
un Tevi jau arī neviens galvā neņem
p.s ir man,gan draudzene,gan draugi!!!
vienā ziņā viņš tiešām nav daudz no tevis atšķīries,it sevišķi agrāk - vieni un tie paši pāris vārdu dzēlīgie teikumi pie kāda nepatīkama sportista, nekādas izdomas,liela atkārtošanās - ja visam attaisnojums ir "es troļļoju",nu lai nu tā būtu. Bet rakstības stils Hose vismaz nav kā 12 gadniekam(to jau nenoslēpsi!), bet par tevi visas pazīmes par to liecina,tāpēc arī tik milzīgs pārsteigums,ka tomēr tu skaitoties pieaudzis.
1 2 48 komentāri