Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Riga" ar cīņu pret Francijas čempioni sāks Elites kārtu, tiešraide TV4

"Riga" ar cīņu pret Francijas čempioni sāks Elites kārtu, tiešraide TV4
Rikardinju. Foto: Riga Futsal Club

Šovakar Čempionu līgas telpu futbolā Elites kārtu sāks Latvijas spēcīgākais klubs "Riga", kas pulksten 19:00 Jelgavā spēkosies pret Francijas čempioni "Etoile Lavalloise". Tiešraide kanālā TV4 un portālā Sportacentrs.com.

• Čempionu līgas sezonu "Riga" sāka no kvalifikācijas kārtas. Spēlējot Salaspilī, tika izcīnītas trīs uzvaras ar vārtu bilanci 33:5. Lielākā daļa jeb 22 vārti tika iesisti turkiem.

• Pamatkārtā rīdzinieki devās uz Čehiju un atkal guva trīs uzvaras pēc kārtas. Galvenā konkurente un mājiniece "Plzen" tika sakauta ar 7:1.

• Elites kārtā "Riga" sagaida Francijas čempiones "Etoile Lavalloise", Itālijas čempiones "Feldi Eboli" un Spānijas čempiones "Barcelona" pārbaudījumi.

• Pirmā pretiniece ir "Etoile Lavalloise", kas Francijas augstākajā līgā debitēja tikai 2021. gadā, taču tagad budžets lēšams ap 1,3 miljoniem eiro.

• Sāncenšu rindās spēlē Marokas un Francijas izlašu kodols. Maroka pasaules rangā ir astotā, Francija – 13. Latvija meklējama 86. vietā.

• "Riga" pretī liks savus leģionārus ar leģendāro Rikardinju priekšgalā. Ar 55 vārtiem portugālis ir Čempionu līgas vēsturē labākais vārtu guvējs.

• Francijas klubs Čempionu līgā iesaistījās no pamatkārtas. Neizšķirts duelī pret Lisabonas "Benfica" ļāva soļot tālāk.

• Vairāk par Latvijas telpu futbola vēsturei nozīmīgo notikumu un nedēļu lasiet šeit.

Elites kārta

A grupaB grupaC grupaD grupa
BarçaBenficaSportingPalma
Étoile LavalloiseKairatAnderlechtHIT Kyiv
Città di EboliDobovecLoznica-GradOlmissum
RigaPrishtina 01HaladásLubawa

Jelgavas grupas kalendārs

DatumsSpēleLaiks
29.11.Barça - Città di Eboli16.00
Étoile Lavalloise - Riga19.00
30.11.Étoile Lavalloise – Barça16.00
Riga - Città di Eboli19.00
02.12.Città di Eboli - Étoile Lavalloise14.00
Riga - Barça17.00

Visu "Riga" spēļu tiešraides būs pieejamas portālā Sportacentrs.com un kanālā TV4.


Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.
Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.