Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola 1/4 fināla pirmajās spēlēs graujoši uzvar ''RFS Futsal''un ''Riga''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Telpu futbola 1/4 fināla pirmajās spēlēs graujoši uzvar ''RFS Futsal''un ''Riga''
''RFS Futsal'' spēlētāji. Foto: RFS Futsal

Šodien telpu futbola Virslīgā tika aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles. ''RFS Futsal'' ar 10:1 apspēlēja ''Salaspili'', bet vēl graujošāku uzvaru svinēja ''Riga'', kas ar 16:0 sagrāva ''Raba''/FPA. Ceturtdaļfinālus ar panākumiem sāka arī TFK ''Salaspils'' un ''Nikers''.

Telpu futbola Virslīgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs pārliecinošas uzvaras svinēja turnīra favorītes ''RFS Futsal'' un ''Riga'', kas attiecīgi ar 10:1 un 16:0 apspēlēja ''Salaspili'' un ''Raba''/FPA. Ar uzvarām izslēgšanas spēles sāka ''Nikers'' un TFK ''Salaspils'', apspēlējot ''Nīca''/''Otankimill'' (5:1) un Jēkabpils ''Lūši''/''Ošukalns'' (3:0).

RFS sešus no desmit vārtiem iesita otrajā puslaikā, bet ''Salaspils'' futbolistiem vienīgais precīzais sitiens padevās 14. minūtē. Ar ''hat-trick'' uzvarētājiem izcēlās Edgars Tarakanovs un argentīnietis Lukass Maina.

''Riga'' saviem pretiniekiem jau pirmajās 20 minūtēs neatstāja nekādas cerības, sasitot desmit vārtus. Ar četriem vārtiem izcēlās Daniels Airozu, divi vārti Maksimam Seņam, Vladam Rimkum un Artemijam Piļipčukam.

''Nikers'' uzvaru pār Nīcas telpu futbola klubu izcīnīja otrajā puslaikā, kurā no 35. minūtes guva trīs vārtus, no 2:1 panākot 5:1. Pirmie vadībā gan izvirzījās viesi, mājiniekiem vēlāk pārņemot iniciatīvu. Uzvarētājiem divus vārtus guva Krists Krūmiņš.

Līdz 28. minūtei mačā pret TFK ''Salaspili'' un Jēkabpils klubu rezultāts bija 0:0. Atlikušajās minūtēs trīs vārtus guva mājinieki, izceļoties Andrejam Burenkovam, Oļegam Peņkovskim un Aleksejam Panfilovam.

Ceturtdaļfināla sērijā jāuzvar divās spēlēs. Sērijas otrie mači gaidāmi pēc nedēļas, 2. martā. Ja ceturtdaļfinālā sērijā jāuzvar divās spēlēs, tad pusfināli notiks jau līdz trim uzvarētiem mačiem sērijā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/sacensibas/viriesi/t...

     [+] [-]

, 2024-02-25 10:10, pirms 2 mēnešiem
Piļipčuks guva trīs vārtus.