Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Troickim un RFS brazīlietim Dudu pieci vārti, "Riga" bez leģionāriem grauj ar 16:0

Troickim un RFS brazīlietim Dudu pieci vārti, "Riga" bez leģionāriem grauj ar 16:0
Dudu Taborda. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS

Ar trim spēlēm sākusies "Optibet" virslīga telpu futbolā. Pie pirmajām uzvarām tikušas abas favorītes "Riga" un RFS, bet Salaspils derbijā uzvarēja TFK "Salaspils".

• Latvijas čempione un superkausa ieguvēja "Riga" Madonā spēlēja bez neviena no pieciem leģionāriem un mājiniekus sagrāva ar 16:0, lielāko daļu vārtu gūstot otrajā puslaikā.

• Ar pieciem vārtiem izcēlās Artjoms Troickis, pie hat-trick tika Artjoms Kozlovskis.

• Piecus vārtus guva arī RFS brazīlietis Dudu Taborda, kas ar abiem brazīliešiem pieteikumā mājās ar 12:3 sakāva Kuldīgas "Nikeru". Pa diviem vārtiem arī Mikam Babrim un Edgaram Tarakanovam.

• Sezona sākās ar Salaspils derbiju, kurā TFK "Salaspils" ar 3:0 pieveica "Salaspils FA". Divi vārti Aleksejam Panfilovam, uzvaras vārti Oļegam Peņkovskim.

• Uzvarētāju rindās bija arī bijušais RFS un Latvijas izlases vārtsargs Kaspars Nerets, bet pretinieku sastāvā netrūka bijušo "Rabas" un arī TFK "Salaspils" spēlētāju.

• Virslīgā piedalīsies deviņas komandas – pirmo spēli vēl gaida Jēkabpils "Lūši", "Nīca" un "Raba"/PFA.

• Jau nākamsestdien otrajā kārtā gaidāms vēl viens Rīgas derbijs. Trešdien superkausā "Riga" uzvarēja ar 4:1.

Virslīga telpu futbolā, 1. kārta

SpēleRezultāts
TFK Salaspils – Salaspils FA3:0 (2:0)
RFS Futsal – FC Nikers12:3 (8:1)
FK Madona – Riga FC0:16 (0:5)
Lūši/Ošukalns – Nīca/OtankiMill04.02.

Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.
Kuldīgas "Nikera" kapteinis Arturs Broks. Foto: LFF
1

Kuldīgas "Nikers" izbraukumā atgūst divus vārtus un pirmoreiz izcīna Virslīgas medaļas

Par "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas bronzas medaļnieku pirmoreiz vēsturē kļuvis Kuldīgas "Nikers", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja Jēkabpils "Lūšus"/"Ošukalnu" un sērijā uzvarēja ar 2-0. Nesen kuldīdznieki ieguva arī Latvijas kausa bronzu.
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.