Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Karstā telpu futbola virslīgas starpsezona: Šketovs uz ''Petrow/Beitar'' un vēl

Karstā telpu futbola virslīgas starpsezona: Šketovs uz ''Petrow/Beitar'' un vēl
Arturs Šketovs. Foto: LFF

''Optibet'' telpu futbola virslīgas starpsezona bijusi karsta. Jau sestdien sāksies jaunā sezona, kurā redzēsim daudz un dažādu izmaiņu.

• Jaunajā sezonā līgu pārstāvēs deviņas komandas, kas ir par vienu mazāk kā pagājušajā sezonā.

Par izmaiņām: ŠEIT

• Par vienu no skaļākajām pārejām pēdējo piecu gadu laikā parūpējies galvenais treneris Artūrs Šketovs, kurš ''Rabu'' nomainīs pret ''Petrow/Beitar''.

• Jelgavas komandu tikmēr pametis vārtsargs Kaspars Nerets, kurš jūlijā pievienojās ''Nikaram'', kas starpsezonas izskaņā pārtapa par ''RFS Futsal''.

• Vakance gan nepaliks brīva, jo vārtu drošība jaunajā sezonā tiks uzticēta ''Jēkabpils Lūšu/Ošukalna'' mūrim Artjomam Križanovskim. Komandai pievienosies arī Dmitrijs Ščuka, kas līdz šim pārstāvēja ''Nikaru''.

• Arī Toms Kristians Grīslis jaunajā sezonā izmēģinās ''RFS Futsal'' formas. Viņš veicis pāreju no sudraba ieguvējas ''Rabas''.

• ''RFS Futsal'' papildinās arī Ņikita Jelagovs, kurš aizvadītajā sezonā ar pieciem vārtiem bija ''Rēzeknes'' kluba līderis. ''Rēzekne'' šosezon vairs nepiedalīsies Latvijas čempionātā un Jelagovs veiksmīgi mājas atrada citur.

• No ''Rēzeknes'' aizbēdzis arī Arturs Meikulāns, kurš jaunajā sezonā būs ''Nikera'' rotācijā.

• ''Rabas'' starpsezonu pasliktināja arī Andžeja Mickēviča, Artūra Strazdiņa, Vsevoloda Gondarjuka un Vlada Rimkus došanās uz ''Petrow/Beitar''.

• Bijušais ''Rabas'' spēlētājs Dmitrijs Jakovļevs tikmēr jaunajā sezonā pārstāvēs ''Petrow/Beitar'' kā treneris.

• ''Rabu'' tikmēr papildinās Juris Macuks, kurš pagājušajā sezonā guva sešus vārtus ''Salaspils'' labā. Sarakstam pievienojas arī ''Petrow/Beitar'' spēlētājs Romāns Šteinboks, ''Rēzeknes'' Edgars Ludboržs, ''Kengaroos'' Juris Zālītis un ''Nikara'' Emīls Draška.

• ''Petrow/Beitar'' pret ''RFS Futsal'' tikmēr nomainījis Artūrs Jerofejevs. Aizvadītajā sezonā ar astoņiem precīziem sitieniem viņš bija 32. rezultatīvākais spēlētājs līgā.

• ''Salaspilij'' tikmēr četri papildinājumi - ''Nikara'' Kirils Butovskis, ''Kengaroos'' Daniils Fogels un Sandis Švāns, kā arī ''Petrow/Beitar'' Andrejs Burenkovs.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/futsal.lv/


Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
4

Finālsērija sākas ar "RFS Futsal" uzvaru pendelēs pār "Riga"

Telpu futbola Virslīgas finālsērijas pirmajā mačā "Arēnā Rīga" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešams papildlaiks un pēcspēles sitienu sērija, kurā labāki bija "RFS Futsal" futbolisti, uzvarot "Riga" ar 4:3.
Foto: FC Nikers

"Nikers" bronzas sēriju sāk ar 10 vārtiem un drošu uzvaru

Latvijas telpu futbola Virslīgas bronzas sērijas pirmajā spēlē "Arēnā Rīga" "Nikers" ar 10:3 pārspēja "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" vienību.
Viens no RFS līderiem Germans Matjušenko uz kruķiem pēc savainojuma kausa finālā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Visa futzāla finālsērija starp Rīgas milžiem notiks "Arēnā Rīga", pirmā spēle jau rītvakar

Rīt valsts svētkos gaidāmi arī telpu futbola svētki – "Arēnā Rīga" notiks pirmās spēles gan par bronzas, gan zelta godalgām, vispirms plkst. 15.30 tiekoties Kuldīgas "Nikeram" un "Jēkabpils Lūšiem", bet plkst. 19.00 jau piekto reizi sezonā duelējoties "Riga" un RFS. Abu maču tiešraides arī portālā Sportacentrs.com.