Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Riga" un RFS telpu futbolistiem graujošas uzvaras Virslīgā

Andris Liepa
Andris Liepa

"Riga" un RFS telpu futbolistiem graujošas uzvaras Virslīgā
Daniils Fogels ar bumbu Foto: Riga Futsal Club/Facebook

Sestdien, 19. oktobrī, pie graujošām uzvarām tika “Optibet” telpu futbola Virslīgas vadošās komandas RFS un “Riga”.

• “Riga” futbolisti pirms došanās uz Belgradu, kur Čempionu līgas ietvaros 23. oktobrī paredzēts mačs pret “Forca” futbolistiem, ar 13:1 sagrāva “TFK Salaspils” vienību.

• Citā mačā RFS ar 9:0 pārspēja Nīcas telpu futbolistus. Uzvarētāju labā ar “hat-trick” atzīmējās Edgars Tarakanovs, bet argentīnieša Konstantino Teljo kontā divi precīzi raidījumi.

• Ar neizšķirtu 2:2 noslēdzās “Nikers” un “Daugavpils” telpu futbolistu duelis. “Nikers” labā vārtus guva Uģis Moncevičs un Kristaps Jansons, bet pretinieku rindās precīzi bija Emīls Atamaņukovs un Aleksejs Reuts.

• “Futbola Parks Academy” telpu futbolisti bez grūtībām ar 5:1 viesos pārspēja “Ludzas” vienību. Uzvarētāju labā pa diviem precīziem raidījumiem Linarda Itkača un Mārča Rūtiņa kontos, bet Emīls Lūsis vārtus guva no 10 metru soda sitiena. Ludzas kluba vienīgos vārtus guva Sandis Bokta.

• Rīt Virslīgā tiks aizvadīta viena spēle, kurā jau atkal laukumā dosies RFS telpu futbolisti, uzņemot “Salaspils” vienību.