Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Pēc Francijas sezonas slēgšanas PSG pauž gatavību ČL spēles aizvadīt ārzemēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc Francijas sezonas slēgšanas PSG pauž gatavību ČL spēles aizvadīt ārzemēs
Neimars. Foto: Reuters/Scanpix

Francijā šodien tika paziņots par publisku pasākumu rīkošanas aizliegumu līdz septembrim, un tas nozīmē futbola sezonas beigas. Čempione Parīzes "Saint-Germain" sasniegusi Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, un kluba prezidents izteicies, ka nepieciešamības gadījumā vienība gatava Eirokausu mājas spēles aizvadīt ārpus Francijas.

PSG kļuva par savas apakšgrupas uzvarētāju, sakrājot 16 no 18 punktiem. Vienīgais klupiens 2:2 izskatā tika piedzīvots izbraukumā pret Madrides "Real". Astotdaļfinālā pretī stājās Dortmundes "Borussia", un pēc zaudējuma 1:2 viesos izdevās savā laukumā revanšēties ar 2:0, sasniedzot ceturtdaļfinālu. Šis bija viens no četriem dueļiem, ko paguva izspēlēt pirms sezonas apturēšanas.

Francija šodien paziņoja par publisku pasākumu rīkošanas aizliegumu līdz vasaras beigām, un tas nozīmē arī futbola sezonas beigas. PSG bija 12 punktu pārsvars pār tuvāko sekotāju Marseļas "Olympique". Ja citas Eiropas vadošās līgas – Vācija un Anglija – domā par sezonas atsākšanos, tad PSG tagad būs jādomā, kā turpināt Eirokausu sezonu. Paredzēts, ka Eirokausi notiks augustā – laikā, kad būs izspēlētas nacionālās līgas.

Kluba prezidents Nasels Al-Helaifi sacīja, ka PSG gatava mājas spēles aizvadīt citās valstīs. "Respektējam Francijas valdības pieņemto lēmumu. Ar UEFA ir vienošanās, ka gatavojamies piedalīties Čempionu līgas izšķirošajā fāzē. Ja nebūs iespējams spēlēt Francijā, tad spēlēsim ārzemēs. Un izdarīsim visu, lai radītu labākos apstākļus mūsu spēlētājiem un personālam, viņu veselībai."

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2020/04/28/foo...