Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

''PSG'' ģenerāldirektors: ''Sesenjons netiek pārdots''

''PSG'' ģenerāldirektors: ''Sesenjons netiek pārdots''
Stefans Sesenjons
Foto: AP

Francijas futbola kluba ''Paris Saint-Germain'' ģenerāldirektors Filipe Bondro paziņojis, ka komandas pussargs Stefans Sesenjons, par kuru interesi izrāda Anglijas Premjerlīgas klubs ''Chelsea'', netiek pārdots un vasarā komandu nepametīs.

Sezonas laikā Londonas kluba vadība vairākkārt sūtīja savus skautus uz ''PSG'' komandas spēlēm, lai klātienē vērotu Sesenjona sniegumu. Tiek lēsts, ka pēc šiem apmeklējumiem ''Chelsea'' vadībai ļoti iepaticies talantīgā Beninas izlases spēlētāja spēles stils un atdeve laukumā. Savā debijas sezonā Sesenjons tiešām rāda ļoti labu sniegumu Francijas galvaspilsētas kluba rindās.

Lai nu kā, ''PSG'' kluba vadība paziņojusi, ka vēlas saglabāt vienu no komandas galvenajiem spēlētājiem arī nākošajā sezonā, tāpēc Sesenjons netiek pārdots. Tāpat parīzieši likuši noprast, ka komandas uzbrucējs Gijoms Oaro, kuru kluba vadība salīdzina ar Anglijas izlases spēlētāju Pīteru Krauču, arī paliks komandā. ''Viņi abi paliks šeit,'' atbildot par abu augstākminēto futbolistu nākotni laikrakstam ''L’Equipe'' paziņoja ''PSG'' kluba ģenerāldirektors Bondro.

Šajā sezonā vietējā čempionāta ''Ligue 1'' ietvaros Sesenjons piedalījies 33 spēlēs un guvis sešus vārtus, bet Oaro 32 spēlēs guvis 17 vārtus. Savukārt visu turnīru ietvaros Sesenjonam 52 spēlēs gūti deviņi vārti, bet Oaro 52 spēlēs – 23 vārti. 25 gadus vecais Oaro ir savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet Francijas čempionātā - otrais rezultatīvākais.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 14:59, pirms 15 gadiem
Ja Seseņons aizietu uz Chelsea, tad sabojātu sev karjeru. Paliec Parīzē vēl kādu laiku.

     [+] [-]

, 2009-05-23 16:05, pirms 15 gadiem
Nekas, nekas. Ja ne "Chelsea", tad atnāks šeihs no MC, piesolīs 35 ļimonus par katru, parīzietim atkārsies žoklis un abi būs "City" formās. Tā tas diemžēl notiek.

Bet, ja godīgi, tad es arī labāk gribētu, lai vismaz viens no viņiem paliek PSG vēl kādu sezonu. Palīdz Parīzei kaldināt labus rezultātus un negribētos, lai tas tiek pārtraukts...

  -2 [+] [-]

, 2009-05-23 17:53, pirms 15 gadiem
en.wikipedia.org

Varētu jau arī likt klāt oriģinālrakstību vismaz angliski. Ne jau, ka obligāti, bet ērtāk sameklēt vairāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja