Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Gaidot operāciju, PSG pagarina līgumu ar Kimpembē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gaidot operāciju, PSG pagarina līgumu ar Kimpembē
Nasers Al-Helaifī un Presnels Kimpbembē. Foto: Paris Saint-Germain

LETA--AP. Francijas futbola klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uz vēl diviem gadiem pagarinājis līgumu ar franču aizsargu Presnelu Kimpembē, vēsta vienība.

28 gadus vecais Kimpembē ir kluba akadēmijas audzēknis un pirmo profesionālo līgumu noslēdza 2015. gadā, bet tagad viņš panācis vienošanos līdz 2026. gadam. Iepriekšējam līgumam bija jānoslēdzas pēc šīs sezonas.

Šajā laikā Kimpembē laukumā devies 237 spēlēs, izcīnījis septiņus Francijas čempiontitulus un sešas reizes uzvarējis valsts kausa izcīņā.

Centra aizsargs arī devies laukumā 28 mačos Francijas izlases sastāvā. Ar Kimpembē ierindā Francija uzvarēja 2018. gada Pasaules kausā, bet pērnā gada meistarsacīkstēs viņš nepiedalījās Ahilleja cīpslas traumas dēļ.

Pārrautas Ahilleja cīpslas traumas dēļ Kimpembe nav spēlējis kopš februāra un drīzumā viņam tiks veikta vēl viena operācija.