Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Krievijas Futbola savienība bloķē Kapello pāreju uz PSG

Agris Suveizda

Krievijas Futbola savienība bloķē Kapello pāreju uz PSG
Fabio Kapello
Foto: AP/Scanpix

Krievijas Futbola savienība (RFS) savā mājaslapā noraidīja runas par Fabio Kapello pāreju uz Francijas PSG un nav noskaņota atlases cikla vidū atstāt Krievijas izlasi bez galvenā trenera. Tikmēr Kapello dēls Pjērfilipo jau ir pametis Parīzi, un tiek ziņots, ka viņa pārrunas ar PSG ir beigušās bez panākumiem.

"Saistībā ar daudzajiem šodien masu medijos publicētajiem paziņojumiem par Krievijas izlases galvenā trenera Fabio Kapello iespējamo pāreju uz Parīzes klubu PSG Krievijas Futbola savienība oficiāli paziņo, ka trenerim šobrīd ir spēkā esošs līgums ar RFS. Tas ir spēkā līdz 2014.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra beigām, kas norisināsies Brazīlijā," teikts savienības paziņojumā, piebilstot, ka tā ir apmierināta ar Kapello darbu un ka itālietis līgumu atstrādās līdz tā beigām.

Ņemot vērā Kapello dēla Pjērfilipo, kurš ir sava tēva pārstāvis, ierašanos Parīzē, Itālijas un Francijas mediji ar lielu pārliecību vēstīja, ka tieši Fabio kļūs par jauno PSG galveno treneri. PSG vadība itāliešu futbola speciālistam, kuram vakar apritēja 67 gadi, bija gatava galdā likt aptuveni 12 miljonus eiro lielu algu, taču Kapello neesot apmierinājis piedāvātais līguma termiņš - tikai viens gads. Vēl viens nopietns pārrunu šķērslis bija Krievijas Futbola savienības juristu atgādinājums, ka līgums paredz, ka Kapello savi darba devēji par tā laušanu ir jāinformē vismaz divus mēnešus iepriekš. Saprotams, PSG tik ilgi gaidīt nevēlas.

Tādējādi Kapello ir kļuvis par kārtējo treneri, kas Parīzes klubam ir gājis secen. Francijas čempiones sarakstā bija arī Gūss Hidinks, Rafaels Benitess, Andrē Vilašs-Boašs un citi, taču pārrunas allaž nonākušas strupceļā. PSG galvenā trenera amatā joprojām ir Kapello tautietis Karlo Ančeloti, tomēr 54 gadus vecais speciālists trenera karjeru, visticamāk, turpinās Madrides "Real". Ņemot vērā vēlmi pēc gada iegūt Arsēnu Vengeru, PSG šobrīd meklē tikai pagaidu aizstājēju. Sākotnēji kā galvenais kandidāts uz pagaidu trenera vietu tika minēts PSG sporta direktors Leonardu, taču viņa kandidatūra atkrita pēc piespriestās deviņu mēnešu diskvalifikācijas. Tagad Le Parisien starp kandidātiem min nīderlandiešus Marko van Bastenu un Franku Reikārdu.

Izmantotie resursi:
Actualités en direct et info en continu -...
Ultime notizie sportive - La Gazzetta dello Sport
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...
Главная. Официальный сайт РФС

  +4 [+] [-]

, 2013-06-20 09:35, pirms 11 gadiem
Kapēc starkovam nepiedavā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-06-20 09:42, pirms 11 gadiem
Starkovam tik atliek cv nosutit uz parizi un lieta darita

     [+] [-]

, 2013-06-20 11:47, pirms 11 gadiem
STARKOV, ATKĀPIES !!!

  +3 [+] [-]

, 2013-06-20 11:56, pirms 11 gadiem
Starkovam varētu piedāvāt Barcelona galvenā trenera vietu. Mums būtu labums, Madrides Real fani priecātos un arī Barcelonai futbols un cirks reizē-divi vienā.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 11:57, pirms 11 gadiem
Jau pie pirmā raksta teicu,ka tās ir tikai putas.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 12:26, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Jau pie pirmā raksta teicu,ka tās ir tikai putas.
Kapello dēla pārrunas ar PSG ir noticis fakts, nevis putas.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-20 16:03, pirms 11 gadiem
Tā iet, ka tos čurkas trenē. Lai būtu par labu mācību citiem nelīst tajā caurumā:-)