Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Drakslers seko komandas biedra Verati pēdās un pārceļas uz Kataras līgu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Drakslers seko komandas biedra Verati pēdās un pārceļas uz Kataras līgu
Juliāns Drakslers. Foto: EPA/Scanpix

58 spēles Vācijas izlasē aizvadījušais futbolists Juliāns Drakslers pametis Francijas čempioni Parīzes "Saint-Germain" un līdz 2025. gadam noslēdzis līgumu ar Kataras klubu "Al Ahli". Nupat no PSG uz Kataru devās arī Marko Verati.

29 gadus vecais Juliāns Drakslers pagājušajā sezonā tika izīrēts Lisabonas "Benfica", tomēr savainojumu dēļ nespēja piecelt kājās nokritušo karjeru. PSG jaunajā sezonā nerēķinājās ar vācieša palīdzību, tādēļ Draksleram tika meklēta jauna komanda.

Interesi izrādīja Anglijas Premjerlīgas klubs "Crystal Palace", tomēr Drakslers nonācis Kataras klubā "Al Ahli". Piedāvājumu viņš pieņēma piektdien, bet nedēļas nogalē izietas medicīniskās pārbaudes un parakstīts līgums. PSG par darījumu saņems 20 miljonus eiro, kas sniedzas pamatīgi virs Drakslera tirgus vērtības.

Šonedēļ PSG pameta arī itāļu centra pussargs Marko Verati, par kuru Kataras klubs "Al-Arabi" samaksāja 45 miljonus eiro. Drakslers un Verati ir Kataras līgas vēsturē divi dārgākie pirkumi.

PSG ieguvusi 80 miljonus no Kataras (Verati, Drakslers un 15 miljoni par Abdū Dialo), kamēr par Neimāra un Džeordžinio Veinalduma pārejām uz Saūda Arābiju nopelnīti 98 miljoni, tādējādi Francijas milzim uzlabojot savu finansiālā fair play situāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.transfermarkt.com/julia...

     [+] [-]

, 2023-09-17 23:38, pirms 8 mēnešiem
Priekš kam tas Fair Play vajadzīgs, ja arābi pārmaksā 3x par špīleri....arābi sapirka klubus eiropā, tagad, lao iekļautos fair play, vnk no klubiem pārdod spēlētājus par anormālajām cenām.. tas pats, kas kādreiz Latvijā hattrick futbola menedžerī uztaisa 5 klubus un savā starpā satirgo izdevīgi visu.