Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Žinjaks un Kežmans nevēlas mainīt klubu

Žinjaks un Kežmans nevēlas mainīt klubu
Andrē-Pjērs Žinjaks
Foto: AP

Viens no Francijas čempionāta sezonas lielākajiem atklājumiem Andrē Pjērs Žinjaks, apstiprinājis, ka nevēlas mainīt klubu un nākamsezon paliks "Toulouse". Tāpat "PSG" vēlas palikt serbu uzbrucējs Mateja Kežmans.

Žinjaks paliks "Toulouse"

Par "Toulouse" kluba uzlēcošo zvaigzni Andrē Pjēru Žinjaku (23), kurš 34 spēlēs guvis 21 vārtus, interesējas vairāki klubi, "Ligue 1" līdervienību Marseļas "Olympique" ieskaitot. Taču pats Žinjaks jau vairākkārt izteicies, ka pagaidām nevēlas mainīt klubu.

"To jau esmu teicis un atkārtošu vēlreiz - nākamsezon spēlēšu Tulūzā! Es komandā jūtos ļoti labi. Man ir jāspēlē un jāiegūst pārliecība, un Tulūza man to var nodrošināt. Marseļa šobrīd man nebūtu piemērotākā vieta, kur doties," sacīja Pjērs Andrē Žinjaks.

Andrē Pjērs Žinjaks

Kežmans nevēlas doties prom no Parīzes

Mateja Kežmans starpsezonas laikā pievienojās Parīzes "PSG", tiekot izīrēts no Stambulas "Fenerbahce" uz sezonu, taču ar iespēju palikt Parīzē vēl uz diviem gadiem. Tomēr ar futbolistu saistītās cerības nepiepildījās, jo Kežmans tā arī nespēja pierādīt galvenajam trenerim Polam Le Guenam to, ka viņš ir pelnījis doties laukumā. Kežmans tā arī nespēja izkonkurēt vienības labāko snaiperi Gijomu Oaro, tiekot pie liela spēles laika vien vien kausa izcīņās (arī UEFA kausā, kur Le Guens ļāva spēlēt vairākiem kluba rezervistiem).

"Mana nākotne ir Parīzē," sacīja 30 gadus vecais Kežmans. "Līgumā vēl ir palikuši divi gadi. Nākamsezon būs jauns galvenais treneris, tādēļ viss var mainīties." Kežmans Francijas čempionātā laukumā devās 17 spēlēs, taču tikai divreiz tika iekļauts sākumsastāvā. Spēlējot vidēji 26 minūtes, serbui uzbrucējs guva tikai vienus vārtus. Savukārt pēc Francijas Līgas kausa pusfinālspēles pret "Bordeaux" Kežmans tika uz 15 dienām atstādināts no komandas par nesportisku uzvedību.

Sezonas spilgtākā epizode Kežmana izpildījumā

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
ligue1.com


, 2009-05-09 14:36, pirms 15 gadiem
Kežmans tipisks serbs,naudu maksā un var arī nespēlēt.
Slēpts komentārs: reiniksrobis
, 2009-05-09 18:23, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Žinjakam beidzot ir jāiet uz lielāku klubu.!
A nafig, tas ka labs spēlētājs, automātiski nenozīmē, ka kādam naudasmaisam ir viņš jānoceļ.
Sākšu es tūlīt rakstīt, ka Breno un Sosam jāiet uz kādu lielāku klubu, ko tad teiksi?
, 2009-05-09 23:16, pirms 15 gadiem
Lai attīsta savu talantu vēl kādas pāris sezonas šeit un rezultāts būs vēl labāks.
Olivjē Žirū. Foto: imago/sportimage/Scanpix
2

Francijas rekordists Žirū pēc "Euro 2024" beigs karjeru izlasē

LETA--AP. Francijas futbola izlases visu laiku labākais vārtu guvējs Olivjē Žirū pēc šī gada Eiropas čempionāta beigs karjeru valstsvienībā, laikrakstam "L'Equipe" ceturtdien paziņoja spēlētājs.
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.