Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG nopērk Sanpaulu kluba aizsargu, citam brazīlietim pārbaudēs atklāj savainojumu

Agris Suveizda

PSG nopērk Sanpaulu kluba aizsargu, citam brazīlietim pārbaudēs atklāj savainojumu
Lukass Beraldu. Foto: PSG

Francijas vadošais futbola klubs PSG paziņojis par 20 gadus vecā brazīliešu centra aizsarga Lukasa Beraldu iegādi. Līgums ar viņu noslēgts uz četrarpus sezonām.

Beraldu savā pirmajā pilnvērtīgajā sezonā pieaugušo futbolā "Sao Paulo" kreklā aizvadīja 24 spēles Brazīlijas A sērijā un guva vienus vārtus, bet Dienvidamerikas otrajā klubu turnīrā "Copa Sudamericana" aizvadīja septiņas spēles. Sanpaulu klubs, kas A sērijā ieņēma 11. vietu un "Copa Sudamericana" ceturtdaļfinālā pendelēs piekāpās topošajai čempionei "LDU Quito" no Ekvadoras, saņems 20 miljonus eiro.

PSG ir panākusi vienošanos arī ar Brazīlijas 13. spēcīgāko klubu "Corinthians", kas par 18 gadus veco centra pussargu Gabrielu Moskardu iekasēs 20+2 miljonus eiro, taču dienvidamerikāņa pāreju aizkavējušas medicīniskās pārbaudes. Tajās pussargam atklāts kreisās kājas savainojums, kā dēļ nāksies veikt operāciju un izlaist trīs mēnešus. Arī Moskardu aizvadīja pirmo pilnvērtīgo sezonu, A sērijā sākot 15 no 18 spēlēm un gūstot vienus vārtus un "Copa Sudamericana" sākot četras spēles.

Par spīti savainojumam PSG tik un tā vajadzētu iegādāties Moskardu, taču viņa faktiskā pievienošanās komandai tiks atlikta. Tādēļ PSG janvāra pāreju periodā turpinās meklēt centra pussargu, un pašlaik baumu līmenī izskanējis "Manchester City" rezervists Kelvins Filipss. PSG ar 40 punktiem 17 spēlēs atrodas Francijas čempionāta vadībā, par pieciem punktiem apsteidzot "Nice", rīt superkausā uzņems kausa īpašnieci "Toulouse", bet Valentīndienā ar mājas spēli pret "Real Sociedad" sāks Čempionu līgas astotdaļfinālu.

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...

     [+] [-]

, 2024-01-02 17:04, pirms 4 mēnešiem
"...bet Dienvidamerikas otrajā klubu turnīrā..." - kas ir Dienvidamerijas pirmais klubu turnīrs?

     [+] [-]

, 2024-01-03 11:18, pirms 4 mēnešiem
Pandora rakstīja: "...bet Dienvidamerikas otrajā klubu turnīrā..." - kas ir Dienvidamerijas pirmais klubu turnīrs?
Copa Libertadores