Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Angļu kapteinis Keins: ''Belingema vārti – vieni no labākajiem Anglijas vēsturē''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Angļu kapteinis Keins: ''Belingema vārti – vieni no labākajiem Anglijas vēsturē''
Harijs Keins (#9). Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola valstsvienības kapteinis Harijs Keins pēc izglābšanās Eiropas čempionāta astotdaļfinālā pret Slovākiju slavēja vienu no komandas atslēgas spēlētājiem Džūdu Belingemu, kurš ar vārtiem šķērītē atnesa neizšķirtu. Pats Belingems un Deklans Raiss atzīmēja komandas kopību.

''Mums ir kopība sajūta. To šovakar pierādījām. Darīsim visu, lai aizsargātu galveno treneri un viens otru. Turpināsim iet uz priekšu un cīnīties. Tas, ko spējam paveikt kā komanda, parādījās laukumā. Ir liels gods būt daļai no šīs vienības. Atdosim visus spēkus,'' britu raidsabiedrībai BBC pēc spēles teica Anglijas valstsvienības balsta pussargs Deklans Raiss.

''Uzvarējām šo spēli visi kopā. Ne es, ne Harijs Keins, ne individuālie sniegumi. Visi pielika artavu – Aivens Tounijs, Ebereči Eze, Kouls Pālmers, Bukajo Saka malējā aizsarga pozīcijā. Upurēšanās komandas laba un enerģija ir tā, kas mums jāsaglabā neatkarīgi no tā, kas notiek,'' medijam ''ITV Sport'' sacīja no zaudējuma angļus paglābušais Džūds Belingems.

''Šī ir degsme un attieksme no puišiem un visiem, kas iesaistīti. Uz brīdi situācija izskatījās sarežģīta, taču turpinājām iet uz priekšu. Aizvadītajā nedēļā strādājām pie vairākām mazām niansēm. Pirms pāris dienām strādājām pie tālajiem iemetieniem, sakot, ka tas mums var noderēt. Mums bija jābūt gataviem pilnīgi visam. Tas ir tas, ko Džūds [Belingems] dara. Tie bija neticami vārti – vieni no labākajiem mūsu valsts vēsturē,'' izteicās Anglijas kapteinis Harijs Keins.

''Kas par spēlētāju viņš ir! Viņš paveic ļoti lielu darba apjomu komandas labā. Iepriekšējās dienās ap viņu bijušas daudz runas. Izšķirošos brīžos Belingems parāda, uz ko ir spējīgs. Tas ir tas, kas mums vajadzīgs. Darīsim visu, kas ir mūsu spēkos. Ja šāds būs arī ceturtdaļfināls, lai tā būtu. Mums bija jārok dziļi, lai gūtu vārtus, un tieši to arī darījām. Varējām spēlēt labāk, bet galu galā šis ir rezultāta bizness, un tikai tas mums interesē. Varam izbaudīt šodienu un pārnest gūto impulsu uz atlikušo turnīru,'' uzbrucējs turpināja.

Jau vēstījām, ka Anglijas futbolisti svētdien notikušajā ''Euro 2024'' astotdaļfināla duelī pamatlaika izskaņā izrāva neizšķirtu pret Slovākiju, bet vēlāk pagarinājumā guva uzvaru ar 2:1. Ceturtdaļfinālā 6. jūlijā angļi Diseldorfā spēkosies pret Šveices futbolistiem.

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.espn.co.uk/football/sto...

     [+] [-]

, 2024-07-01 15:22, aizvakar
Bieži spēles iznākumu izšķir cik papildus minūtes piešķir un tur pat neviens soģis nepateiks 3,5,vai 8.
Būtu iedotas 4 minūtes papildus un angļi brauktu mājās un pat neiebilstu.
Papildus minūtes pieliek diezgan subjektīvi,bet par aizmugurēm strīds par cm. Viss tas liecina , ka likumi ir nepilnīgi. Daudzi to atzīst, arī futbola speci. Mūsdienās sporta birokrāti sačakarē sportu, ietekmē iznākumu.
Par basketbolu, nesportiskās piezīmes- nav nekāda mēraukla, tiesneša brīva izvēle,var iedot, var nedot. Ja tiešām izdara ko ļoti rupju varētu noraidīt,bet tā sods ir sods. Tās nesportiskās ir samērā nesen ieviestas un līdzīgā spēlē var spēles gaitu pagriezt uz vienu vai otru pusi un paliek uz tiesnešu sirdsapziņas.