Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Millers kājas traumas dēļ, visticamāk, nespēlēs pret Ungāriju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pieredzējušais Millers kājas traumas dēļ, visticamāk, nespēlēs pret Ungāriju
Tomass Millers cīņā ar Rubenu Diašu. Foto: Imago Images/Scanpix

Vācijas medijs ''Bild'' ziņo, ka 31 gadus vecais Tomass Millers gūtā kājas savainojuma dēļ nepalīdzēs Vācijas izlasei noslēdzošajā F grupas spēlē pret Ungāriju. Šodien Millers nav piedalījies treniņā un uz jautājuma zīmes ir dalība arī astotdaļfinālā, ja Vācija tajā iekļūs.

31 gadus vecais Tomass Millers atgriezās Vācijas izlases sastāvā dalībai 2020. gada Eiropas futbola čempionātā pēc trīs gadu prombūtnes. Pirmajās divās spēlēs Millers devās sākumsastāvā. Vispirms Vācija piedzīvoja neveiksmi ar 0:1 pret Franciju, bet vēlāk ar pārliecinošu 4:2 rezultātu apspēlēja 2016. gada čempioni Portugāli.

Kā ziņo vācu medijs ''Bild'' Millers mačā pret Portugāli guvis kājas savainojumu. Spēlētājs nav piedalījies izlases treniņā pirmdien un, visticamāk, izlaidīs 23. jūnijā paredzēto grupas noslēdzošo maču pret Ungāriju. Vācijai pēc divām spēlēm ir trīs punkti, kamēr Ungārijai viens. Abām vienībām tā būs svarīga cīņa par izkļūšanu no grupas.

Nav pagaidām arī pārliecības, vai Millers varēs atgriezties Vācijas izlases sastāvā gadījumā, ja tā iekļūs astotdaļfinālā. Vācijas izlasē Millers aizvadījis 104 spēles, kuru laikā guvis 39 vārtus.

Skaties Euro 2020 tiešraides Go3, TV6 un 3+

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/sport/fussball/...