Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Millers: "Mums izmisīgi vajadzēja šos trīs punktus"

Emils Ozerinskis

Millers: "Mums izmisīgi vajadzēja šos trīs punktus"
Tomass Millers cīņā ar Rubenu Diašu. Foto: Imago Images/Scanpix

Vakardien negaidīti pārliecinoši Portugāles izlasi apspēlēja Vācijas futbolisti, svinot panākumu ar 4:2, kas vēl vairāk palielināja intrigu par "nāves grupu" sauktajā Eiropas čempionāta F apakšgrupā. Pēc mača savus komentārus sniedza abu komandu pārstāvji.

Vācijas valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs: "Esam pēdējās dienās izrunājuši vairākas lietas. Mēs vēl aizvien meklējām balansu pēc Francijas spēles. Zinājām, ka mums ir vēl vien "robs", la radītu vairāk izdevības. Mēz cīnījāmies izcili un nodemonstrējām lielisku gatavību. Izveidojām ļoti daudz labu uzbrukumu pret spēcīgu pretinieku."

Portugāles treneris Fernandu Santušs: "Spēles sākums bija labs. Bijām labi organizēti, meklējām uzbrukumus, izdarījām labas piespēles. Izveidojām labus pretuzbrukumus, par ko bijām droši, ka radīsim pretiniekiem ar to problēmas. Vācija bija labāka, bet mēs bijām iekšā spēlē. Mums bija laba iespēja pirms pārtaukuma, kad varējām gūt vārtus un tas būtu varējis mainīt spēli."

Pieredzējušais Vācijas futbolists Tomass Millers: "Mums izmisīgi vajadzēja šos trīs punktus. Tagad liktenis ir atgriezies mūsu pašu rokās, taču nedrīkstam pazaudēt fokusu, jo Ungārija ir ļoti neērts pretinieks pret ko spēlēt."

Portugāles izlases pussargs Žuau Motinju: "Tas nav rezultāts, kuru vēlējāmies. Brīžiem nespējām turēties pretī Vācijas pārspēkam, bet mums ir jāpaņem pozitīvās lietas no šīs spēles. Vācija ir augsta līmeņa komanda ar ļoti labiem spēlētājiem. Pēc tam, kad panācām 2-4, mēs trāpījām pa stabu. Mums jāturpina strādāt."

F grupa

V.IzlaseSUNZVārtiP
1.Francija21102:14
2.Vācija21014:33
3.Portugāle21015:43
4.Ungārija20111:41

Pamatīga spriedze "Euro 2020" turnīrā gaidāma trešdienas vakarā, kad noskaidrosies F apakšgrupas vietu izkārtojums. Pulksten 22:00 pēc Latvijas laika savstarpēji cīnīsies Portugāles izlase ar Franciju, bet vāciešiem būs jātiek galā ar grupas nosacīto pastarīti Ungāriju.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/...