Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1601, Did:0, useCase: 3

VSB tiešraidēs šonedēļ pārbaudes spēles pirms Euro 2012

Jānis Celmiņš

VSB tiešraidēs šonedēļ pārbaudes spēles pirms Euro 2012
Džons Terijs un Anglijas izlase
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” tiešraidē pārraidīs divas pārbaudes spēles pirms Eiropas Čempionāta futbolā Polijā un Ukrainā. Ceturtdien 31.maijā Vācija spēlēs ar Izraēlu un Anglija 1.jūnijā tiksies ar Beļģiju. Nenokavējiet pārbaudes spēles tikai „Viasat Sport Baltic” kanālā.

Vācija ir viena no titulētākajām futbola izlasēm pasaulē – trīskārtējie Pasaules un trīskārtējie Eiropas čempioni. Vācieši labi spēlējuši arī pēdējos lielajos futbola forumos un viņiem ir divas trešās vietas Pasaules kausa izcīņā, bet Eiropas čempionāta finālā Vācija ar 0:1 zaudēja Spānijai un izcīnīja 2.vietu. Spēle ar Izraēlu Joakima Lēva komandai būs pēdējais pārbaudes mačs pirms došanās uz Ukrainu, kur B grupā Vācija spēlēs pret Portugāli, Nīderlandi un Dāniju.

Anglija par Pasaules čempioniem vienīgo reizi kļuva 1966.gadā, Londonā Vemblija stadionā, finālā ar 4:2 pārspējot Vācijas Federatīvo Republiku (VFR) jeb Rietumvāciju. Eiropas čempionātos Anglija divas reizes 1968.gadā un 1996.gadā izcīnījusi bronzas medaļas. Iepriekšējais Anglijas izlases treneris Fabio Kapello šo amatu atstāja 8.februārī, bet jaunais komandas boss Rojs Hodžsons savu pienākumus oficiāli sāka pildīt tikai 1.maijā. Arī angļiem mačs ar beļģiem būs pēdējais pirms Eiropas čempionāta. Anglijas pretinieki D grupā būs Francija, Zviedrija un Ukraina.

Vācieši tiešām ir favorīti?
Pārbaudes spēles futbolā latviešu valodā komentēs „Viasat Sport Baltic” omentētājs Ilvars Koscinkevičs, kurš par gaidāmo spēli pauž: “Vācijas futbolisti iepriekšējā pārbaudes mačā cieta sagrāvi ar 3:5 Šveices valstsvienībai, un viens otrs sāk šaubīties par to, vai vācieši tiešām ir tik lieli favorīti gaidāmajā Eiropas čempionātā. Spēlē pret Izraēlu, kurā droši vien laukumā beidzot nāks arī Minhenes ”Bayern” spēlētāji, būs iespēja spēlēt labākajā sastāvā un pierādīt, ka nesenais zaudējums ir nekas vairāk kā nepatīkamu sakritību virtene. Domāju, Izraēlas izlasi gaida smagas 90 minūtes... Arī angļi turpina gatavoties Eiropas čempionāta finālturnīram. Iepriekšējā pārbaudē ar 1:0 tika pieveikti norvēģi, taču sniegums šajā mačā bija patālu no tā, ko savas komandas izpildījumā droši vien gribēja ieraudzīt galvenais treneris Rojs Hodžsons. Īpaši tas attiecas uz otro puslaiku. Spēlē pret beļģiem Hodžsons turpinās meklēt ideālo modeli uzbrukumā, jo jāpatur prātā, ka pirmajās divās finālturnīra spēlēs komandai nedrīkstēs palīdzēt diskvalificētais snaiperis Veins Rūnijs.”

Tiešraides VSB:

Ceturtdien, 31.maijā 21:25 Pārbaudes spēle futbolā, Vācija – Izraēla
Sestdien, 2.jūnijā 19:10 Pārbaudes spēle futbolā, Anglija – Beļģija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja