Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Perrota, iespējams, uz Austriju un Šveici nebrauks

Perrota, iespējams, uz Austriju un Šveici nebrauks
Simone Perrota Itālijas izlases sastāvā
Foto: www.bbc.co.uk

Itālijas futbola izlases un ''Roma'' pussargs Simone Perrota savainojuma dēļ, iespējams, nevarēs piedalīties Eiropas futbola čempionātā Austrijā un Šveicē. Savainojumu futbolists guva sezonas pēdējā spēlē pret Milānas ''Inter''.

Itālijas futbola izlases un ''AS Roma'' pussargs Simone Perrota veiksmīgi aizvadīja Itālijas kausa izcīņas finālspēli ar Milānas ''Inter'', līdz 74. minūtē guva savainojumu, un Matteo Brigi viņu nomainīja. Jāpiezīmā, ka pirms tam futbolists pamanījās arī gūt vārtus, kuri, kā izrādījās vēlāk, komandai atnesa uzvaru mačā un visā turnīrā, jo ''Roma'' triumfēja ar 2:1.

Šovakar pieredzējušajam pussargam paredzēta medicīniskā apskate, pēc kuras tad arī viss tiks paziņots. Gadījumā, ja Perrota tiešām nevarēs piedalīties Eiropas čempionāta finālturnīrā Austrijā un Šveicē, uz finālturnīru aizbrauks abi Itālijas vidējās līnijas jaunie talanti Alberto Akvilani (''Roma'') un Rikardo Montolivo (''Fiorentina'').

Izmantotie resursi:
goal.com

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 17:44, pirms 16 gadiem
zjeel ljoti labs pussargs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja