Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Bufons: "Del Pjero ir jāspēlē EURO-2008"

Bufons: "Del Pjero ir jāspēlē EURO-2008"
Džanluidži Bufons
Foto: AFP

Viens no labākajiem Itālijas futbola vārtsargiem Džanluidži Bufons Itālijas televīzijai "Rai" izteicies, ka vēlas, lai Alessandro Del Pjero saņemtu uzaicinājumu uz piedalīšanos Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Bufons ir viens no Itālijas izlases un Turīnas "Juventus" kluba līderiem. Savukārt Alessandro Del Pjero ir viens no kluba "Juventus" simboliem, jo spēlē klubā ilgu laiku un ir ļoti populārs tajā. Acīmredzot tieši labās attiecības abu futbolistu starpā ir izraisījušas tādu Bufona vēlmi redzēt izlases sastāvā arī Del Pjero.

"Manuprāt, Del Pjero ir viens no tiem futbolistiem, kuram jābūt to futbolistu sarakstā, kuri brauks uz EURO-2008 finālturnīru. Ja atceraties, Donadoni vienmēr ir teicis, ka izlases durvis ir vaļā visiem. Tad lūk: domāju, ka tagad ir pienācis laiks atvērt šīs durvis Del Pjero priekšā pēc iespējas platāk. Alessandro veic fantastisku darba apjomu uz laukuma, pie tam vēl pamanās arī gūt vārtus," izteicās Bufons televīzijai "Rai".

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-04-21 20:51, pirms 16 gadiem
bilde labā... Bet tā piekrītu... Ir pelnījis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-21 21:04, pirms 16 gadiem
Bilde iespārda protams,ka ir jāspēle. kaut vai viņa nesenais hat-triks liecina to ,ka viņs tiešām ir spējīgs spēlet augstā līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-21 23:26, pirms 16 gadiem
Mazliet ne pa teemu, bet Valnecia atlaida Kuumanu..

Bet Del Piero bez variantiem ir pelnijis uzspelet Euro... malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-04-22 07:39, pirms 16 gadiem
Real Madrid CF rakstīja: Bilde iespārda protams,ka ir jāspēle. kaut vai viņa nesenais hat-triks liecina to ,ka viņs tiešām ir spējīgs spēlet augstā līmenī.

vinjsh vienmer spele augstaa limenii
, 2008-04-22 12:57, pirms 16 gadiem
Del Pjero šobrīd rāda fantastisku sniegumu, tāpēc izlasē spēlēt ir pelnījis. Kopā ar tikpat fantastiski spēlējošo Toni, viņi var izrādīties par īstām "briesmām" pretinieku komandām Bet nedrīkst aizmirst, ka itāļiem ir arī citi talantīgi un jauni uzbrucēji, tā ka šinī postenī Itālijai problēmu, šķiet, nebūs!!
Latvijas izlase
Foto: Romualds Vambuts
93

Latvijai neliels kāpums

Latvijas futbola izlase par četrām vietām uzlabojusi savas pozīcijas Starptautiskas futbola federācijas (FIFA) jaunākajā ranga tabulā, bet par līderi izvirzījusies Spānijas valstsvienība.
"Euro 2008" rezultatīvākais spēlētājs 
Davids Vilja
Foto: AFP
65

Spēlētāju individuālie rādītāji "Euro 2008"

Šīs vasaras lielākais notikums "Euro 2008" ir noslēdzies ar Spānijas futbola izlases uzvaru 1:0 pār Vācijas izlasi, tāpēc tagad ieskatīsimies spēlētāju statistikā, lai redzētu bez kuriem spēlētājiem attiecīgā izlase nebūtu iedomājama.
Fatihs Terims
Foto: AFP
6

Terims paliek ar Turcijas izlasi

Līdzšinējais Turcijas futbola izlases galvenais Fatihs Terims nolēmis pagarināt līgumu ar valsts futbola savienību uz četriem gadiem. Tas nozīmē, ka Turcijas izlasi viņš turpinās vadīt līdz 2012. gadam.