Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Spēle ar Horvātiju ir vēsture"

Lēvs: "Spēle ar Horvātiju ir vēsture"
Joahims Lēvs
Foto: AFP

Šovakar "Euro 2008" ietvaros tiks aizvadītas divas pēdējās B apakšgrupas spēles. Vīnē ceļazīmi uz ceturdaļfinālu mēģinās sadalīt Austrijas un Vācijas futbola izlases, savās pārdomās pirms mača dalījušies abu valstvienību galvenie treneri - Jozefs Hikersbergers un Joahims Lēvs.

Jozefs Hikersbergers

Pārāk daudzi runā par 30 gadus vecu vēsturi Kordobā, man labāk patīk atcerēties 1989. gadu, kad Austrija tikās ar Vāciju cīņā par ceļazīmi uz 1990. gada Pasaules Kausa izcīņu un izcīnīja uzvaru [3:0]. Varbūt uzvārdi ir mainījušies, bet mēs centīsimies šo panākumu atkārtot. Komanda ir lieliskā formā, tā ir daudz spēcīgāka nekā februārī un ir izcīnījusi iespēju kvalificēties ceturdaļfināliem. Šī ir viena no manas dzīves nozīmīgākajām spēlēm, un, ja uzvarēsim, tā noteikti būs visu laiku labākā.

Pret Horvātiju vācieši neizskatījās pārāk labi, var redzēt, ka komandai ir zināmas problēmas. Viens vai divi traumēti spēlētāji, komandas spēle nevedas, turklāt mums ir fanu atbalsts no tribīnēm. Es mūsu izredzes vērtētu kā 40 procentus lielas, varbūt daži mani dēvē par pesimistu, bet es uzskatu, ka izredzes patiesībā ir labas. Svarīgākā lieta ir tā, ka pirms pēdējās kārtas mums vēl ir izredzes, ja kāds man to teiktu pirms gada, tad es justos glaimots.

Joahims Lēvs

Es apsolu, ka komanda spēlēs citādāk. 30 miljoni skatīsies kā spēlē Vācijas izlase, un mums jāuzvar viņu un nācijas dēļ. Spēli ar Horvātiju esam atstājuši pagātnē, pret Austriju mēs darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, jo viņu izlase pēdējos mēnešos ir ārkārtīgi progresējusi. Viņu komanda ir īsti cīnītāji, bet mēs šajā spēlē plānojam skriet vairāk nekā ierasts. Neliels spiediens no atbalstītāju puses nav nekas slikts, komanda ar to tiks galā. Ja mēs spēlēsim labi, tad nav iemesla baidīties no mūsu pretiniekiem. Plānojam spēlēt savu spēli, uzspiest savu stilu un parādīt, uz ko esam spējīgi.

Saistītais raksts: Horvātija jau ceturtdaļfinālā, pārējām vēl jācīnās

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

     [+] [-]

, 2008-06-16 08:54, pirms 16 gadiem
Domāju, ka viens otrs futbola cienītājs atceras kaunpilno sazvērestību 1982. gadā , kad pēc Hrubeša gūtajiem vārtiem abas komandas atklāti ripināja bumbu no viena gala līdz otram, tādējādi gūstot iespēju kvalificēties tālākajām kārtām.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-16 09:07, pirms 16 gadiem
Austrijai ir jāuzvar man 13 punkti prognožu spēlē nenāktu par ļaunu

     [+] [-]

, 2008-06-16 09:56, pirms 16 gadiem
pilnigi piekriitu, ka shaja spelee lomu nespeles futbola izlashu ranga vietas. Vacieshiem bus neliels teritorials parsvars delj tiri individuali labakas speles, bet ka mes zinam futbols ir komandas spele, un shaja situacija ari psihologiska cinja! Noteikti shi spele bus interesantaka par Hor-POL

  -1 [+] [-]

, 2008-06-16 10:55, pirms 16 gadiem
Veesturi cien un miilee visi: Viinee iecieniitaakais eediens shobriid esot taa saucamaa "Kordobas shnjicele"

     [+] [-]

, 2008-06-16 11:24, pirms 16 gadiem
Runas paraadiisim darbos............

  +1 [+] [-]

, 2008-06-16 11:44, pirms 16 gadiem
Čempionāts tikai iegūs, ka tālāk tiek Vācija. Nu padomājiet paši, kā tas skan: 1/4 finālā tiekas Vācija-Portugāle vai Austrija/Polija-Portugāle?? Esmu pārliecināts, ka vairums futbola skatītāju izvēlēsies redzēt pirmo nosaukto pāri spēlējam. Nu tad šovakar vāciešiem arī darbos jāpanāk, lai šāds 1/4 fināla pāris būtu iespējams

     [+] [-]

, 2008-06-16 11:50, pirms 16 gadiem
Cerams, ka šeit nebūs tādi pārsteigumi kā bija vakardienas mačā un favorīts(Vācija) tiks ārā no grupas !