Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Kūns nodod stafeti Hicfeldam

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kūns nodod stafeti Hicfeldam
Kobi Kūns
Foto: Scanpix

Pēc Eiropas futbola čempionātā izcīnītās uzvaras pār Portugāles izlasi (2:0) Šveices komandas treneris Kobi Kūns izteica prieku par pavadīto laiku pie šīs izlases stūres. Kā zināms, pēc "Euro 2008" to pārņems Otmārs Hicfelds.

Šveices izlases treneris Kobi Kūns: "Protams, esmu ļoti priecīgs par šo uzvaru, taču ir arī tāda kā nostaļģijas sajūta, jo pirmajos divos mačos bijām pelnījuši vismaz vienu punktu, ar ko, kā tagad izskatās, būtu pieticis, lai iekļūtu ceturtdaļfinālā. Esam no turnīra izstājušies, taču mana komanda spēja sagādāt dāvanu faniem, kas mums ticēja līdz pat beigām. Mēs bijām lieliski un domāju, ka paliksim savu līdzjutēju sirdīs. Neko nezināju par plakātu [spēlētāji pēc spēles pret Portugāli ar plakātu "Paldies, Kobi" pateicās par Kūna septiņiem pavadītajiem gadiem pie Šveices izlases stūres - aut.piez.], taču jūtos patiesi pagodināts. Manas vadības laikā bijuši visādi brīži, taču kopumā tas ir bijis brīnišķīgs periods. Otmārs Hicfelds [jaunais Šveices izlases treneris - aut.piez.] saņems savā rīcībā respektablu komandu. Mums ir daudz jaunu spēlētāju, tači ir arī pieredzējuši futbolisti. Ir iespēja vēl attīstīties un, ja viņi iegūs vēl lielāku pieredzi, tad kļūs labāki. Novēlu Hicfeldam visu to labāko. Tagad būšu vienkāršs Šveices izlases fans un ceru, ka nākotnē saņemšu no šīs komandas tādas dāvanas, kādu šovakar līdzjutēji saņēma no mums."

Atgādinām, ka Šveices izlase ir arī Latvijas izlases pretiniece 2010. gada kvalifikācijas turnīrā. Tātad šo komandu ar Otmāru Hicfeldu priekšgalā redzēsim arī Rīgā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-16 10:20, pirms 16 gadiem
shitais kadrs atstaaj taada pozitiiva onkas imidzhu..

  +2 [+] [-]

, 2008-06-16 12:00, pirms 16 gadiem
Šveice ar Otamāru priekšgalā dabūs pa pakaļu no mūsējiem

     [+] [-]

, 2008-06-16 14:12, pirms 16 gadiem
Opā... Ģenerālis tagad trenēs Šveici! Prieks... Un viņš nodod stafeti Klinsmanam Bavārijā! Leģendārs treneris! Lai veicas ar Šveici[izņemot pret LV].

  +1 [+] [-]

, 2008-06-16 15:44, pirms 16 gadiem
Otmaara viedajaa vadiibaa Jakins beidzot iemaaciisies integreet polinomus un taadeejaadi kljuus par daudz biistamaaku uzbruceeju. Kad vinsh turpmaak izies pret vaartsargu un uzprasiis, cik ir integraalis no ikss kvadraataa plus chetrpadsmit, vaartsargs uz briidi saminstinaasies un Hakans tikmeer ieripinaas bumbu vaartos.