Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Van Bastens: "Robens un van Pērsijs ļoti palīdzēja"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Van Bastens: "Robens un van Pērsijs ļoti palīdzēja"
Marko van Bastens
Foto: AP

Pēc lieliskās 4:1 uzvaras Eiropas futbola čempionātā pār Franciju pēcspēles preses konferencē Nīderlandes izlases treneris Marko van Bastens slavēja visus savus spēlētājus, īpaši atzīmējot uz maiņu uznākušo spēlētāju nozīmi.

Nīderlandes izlases treneris Marko van Bastens: "Nedomāju, ka tas bija viegli - nospēlējām ļoti labi pret Itāliju, un šodien mums nedaudz palīdzēja arī veiksme, jo guvām vārtus īstā brīdī. Sākām šo maču labi, taču vēlāk parādījās problēmas. Pirmā puslaika otrajā daļā nespēlējām labi - tikai aizsargājāmies, un Francija kontrolēja bumbu, izdarot lielu spiedienu. Visi gāja uz bumbu brīžos, kad bija vajadzīgi vairāk spēlētāju aizmugurē. Taču kad laukumā uz maiņu iznāca van Pērsijs un Robens, viņi padarīja mūsu spēli plašāku, un tas mums ļoti palīdzēja. Sākām spēlēt plašāk, mūsu uzbrukuma varianti kļuva daudzveidīgāki. Šie spēlētājio ir ātri un tehniski, tāpēc otrajā puslaikā kļuvām bīstamāki pat neskatoties uz to, ka Francija mūs mēģināja piespiest. Pateicos saviem aizsardzības spēlētājiem - pretinieks daudz uzbruka, bet viņi tika lieliski ar to galā, bet beigās iesitām pāris labus vārtus pretuzbrukumos. Mūsu komanda ir visās līnījās vienādi spēcīga. Varam labi aizsargāties, mums ir teicams vārtsargs, un šodien spējām apturēt viņu uzbrucējus. Tāpat mums ir gudri spēlētāji vidusdaļā un lieliski futbolisti uzbrukuma smailē. Viņi ir izsalkuši sevi pierādīt. Nospēlējām ļoti labi pret Itāliju un pēc četrām dienām tikpat lieliski arī pret Franciju, pierādot, ka mums ir labs komandas gars visam turnīram. Mums ir arī pienākums pret līdzjutējiem labi nospēlēt pret Rumāniju. Rezultāts priekš mums varbūt arī nav pārāk svarīgs, taču mums jāturpina spēlēt efektīvi."

Izmnatotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 02:52, pirms 16 gadiem
Tomeer par 100% ataisnojaas Niiderlandes futbola vadiibas leemums ljaut turpinaat van Bastenam dariit iesaakto peec relatiivas neveiksmes pasaules chempionaataa. Totaalais futbols joprojaam iespaarda !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 04:28, pirms 16 gadiem
james007 rakstīja: Marko van Bastens ari kaa speeleetaajs bija nosveerts un disciplineets.Tads ir ari treneris/pilniigs pretstats histeeriskajam Skolari/Lai vinjam veicas!!!


Taa ir, bet nu pagaidam jau gan Skolari daudz vairak ir sasniedzis kaa treneris...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-14 07:38, pirms 16 gadiem
vismaz otra no divām komandām kas man patīk neizgāžās visas cerības uz Hollandi

     [+] [-]

, 2008-06-14 12:46, pirms 16 gadiem
host rakstīja: vismaz otra no divām komandām kas man patīk neizgāžās visas cerības uz Hollandi

Kreipāns teica, ka Nīderlandiešiem ir Hollande tas pats, kas mums Zemgale,Kurzeme,Vidzeme un Latgale, tāpēc vajag būt Nīderlandei!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 13:51, pirms 16 gadiem
Chesis10 rakstīja: Kreipāns teica, ka Nīderlandiešiem ir Hollande tas pats, kas mums Zemgale,Kurzeme,Vidzeme un Latgale, tāpēc vajag būt Nīderlandei!

bet pats Kreipāns vakar teica piem. - "holandieši ar bumbu"

     [+] [-]

, 2008-06-14 17:25, pirms 16 gadiem
Western rakstīja: bet pats Kreipāns vakar teica piem. - "holandieši ar bumbu"

Nu nezinu, varbūt, kļūdos. To viņš stāstīja laikam Euro 2004.