Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Hidinkam patīk atklāts futbols

Hidinkam patīk atklāts futbols
Gūss Hidinks
Foto: ITAR-TASS

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks atzina, ka nevienam nepatīk skatīties aizsardzības futbolu, bet jāspēlē ir tā, kā to dara Vācija, Šveice, Portugāle un Nīderlande.

Krievijas valstsvienības galvenais treneris Gūss Hidinks presei pastāstīja, kuru komandu spēle viņam visvairāk patīk šajā Eiropas čempionātā.

"Portugāles izlase allaž ir ļoti tehniska, taču šoreiz viņi lieliski sagatavojušies arī fiziski. Portugāļei un Nīderlandei patīk spēlēt uzbrukuma stila futbolu, nevis sēdēt aizsardzībā. Tas ir tieši tas, kas futbolu padara par aizraujošu skatītājiem. Neviens negrib skatīties uz komandu, kurā seši-septiņi futbolisti aizsargājas un gaida savu iespēju. Vajag spēlēt tā, kā to dara Vācija, Šveice, Portugāle un Nīderlande." - atzina titulētais stratēģis.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-06-14 15:19, pirms 16 gadiem
Portugāle un Nīderlande tiešām izskatas vislabāk,,, Bail pa Horvātiem ka kko nesastrādā bet kopumā ja Rikardo nesastrdas stulbibas Portugāle finālā

     [+] [-]

, 2008-06-14 15:27, pirms 16 gadiem
Liec krieviem arii taa speeleet ...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 16:01, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Liec krieviem arii taa speeleet ...


Liks jau ari, jo krievu aizsardziba ir tiešam sudiga. Visas ceribas paliek uz pussargiem un uzbrucejiem.