Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Donadoni: "Zambrota, Toni, del Pjero spēlēja labi"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Donadoni: "Zambrota, Toni, del Pjero spēlēja labi"
Roberto Donadoni
Foto: AFP

Pēc neizšķirta 1:1 pret Rumāniju Eiropas futbola čempionātā Itālijas izlases treneris Roberto Donadoni uzsvēra, ka viņa komanda spēlējusi labi un bija pelnījusi uzvarēt. Viņš uzslavēja arī vairākus savu spēlētājus.

Itālijas izlases treneris Roberto Donadoni: "Mēs spēlējām labi un mērķtiecīgi, esmu apmierināts ar mūsu sniegumu. Mēs izdarījām spiedienu, tiesa, arī mūsu vārtiem dažbrīd bija draudi, jo Rumānija ir pretinieks, ar kuru jārēķinās. Kā redzējāt, viņi nedeva plašumus Francijai, kur izvērsties. Savukārt mēs smagi cietām no Nīderlandes un jutāmies ļoti vainīgi Itālijas līdzjutēju priekšā. Arī šovakar jūtamies vainīgi, jo neizcīnījām trīs punktus, kurus, manuprāt, bijām pelnījuši. No vārtu gūšanas iespēju un snieguma skatpunkta mēs bijām labāki nekā Rumānija. Viņu aizsardzība bija laba un šajā sakarā Rumāniju varu tikai apsveikt, taču jāatzīst, ka mēs izveidojām vairāk vārtu gūšanas iespēju. Tikai tāpēc, ka del Pjero un Toni bija labākie vārtu guvēji savās līgās [Itālijā un Vācijā attiecīgi - aut.piez.], nevar cerēt, ka viņi turpinās sist iekšā arī šeit. Par to neuztraucos. Līdz šim viņi nav guvuši vārtus, taču tā notiek.

Neredzēju mūsu sniegumā kļūdainas darbības aizsardzībā. Zambrotas neveiksmi drīzāk var saukt par negadījumu vai incidentu nevis kļūdu. Patiesībā Zambrotas sniegumus būtu jāuzslavē. Viņš darbojās labi visās laukuma vietās un labi sadarbojās ar uzbrukumā spēlējošajiem futbolistiem. Man arī ļoti patika Toni sniegums, kurš darīja visu, ko spēja. Viņš labi cīnījās un atdeva vairākas labas piespēles. Arī del Pjero atklāja savus uzbrucēja instiktus, piespēlējot komandas biedriem. Mača laikā viņš prasīja pretsāpju līdzekļus, viņam bija šādas tādas problēmas, pie tam del Pjero izskatījās arī paguris, tāpēc nomainīju viņu. Nākamā spēle pret Franciju būs ļoti svarīga, un adrenalīns mums palīdzēs tai sagatavoties. Spēlētāji ir vīlušies, ka netika atalgoti par savām pūlēm, taču šis sarūgtinājums ir īslaicīgs. Tas ilgs tikai vienu nakti, jo jau rīt sāksim domāt par maču pret Franciju."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-14 00:27, pirms 16 gadiem
vechi ir jaaiesit vnk!!

     [+] [-]

, 2008-06-14 00:31, pirms 16 gadiem
Domajiet gan! Franči jums paradis!!!! JA tadu sniegumu, kad no kadiem 7-8 momentiem realizets viens, saukt par labu, tad itaļiem nav ko darīt ceturtdaļfinalā!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-14 00:35, pirms 16 gadiem
Bufonu gan nepieminēja, kurš faktiski izvilka savu komandu aiz ūsām no pamtīgas mēslu bedres!!! Ārā tikt nav pelnījusi ne Francija, ne Itālija, tomēr jāatzīst, ka franči spēlē skatāmāk par rumāņiem.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-14 00:49, pirms 16 gadiem
Vispār jau vienā kadrā, kur Toni iesita ar galvu un tiesnesis pateica, ka aizmugure BIJA KĻŪDA! To saprata pat KK un normālais komentētājs kurš komentēja tiešraidi arī tā domāja. Tas bija acīmredzams... Bet nu labi, es par Franciju šeit lai iziet kopā ar NĪDERLANDI!
Slēpts komentārs: Carloz

  +1 [+] [-]

, 2008-06-14 01:17, pirms 16 gadiem
gnom - francija pret rumaanjiem izskatiijaas DAUDZ suudiigaak

  +2 [+] [-]

, 2008-06-14 01:40, pirms 16 gadiem
Nu ja runā par to, kurš būtu pelnījis iziet no grupas, tad, manuprāt, tiem būtu jābūt Nīderlandei un rumāņiem. Var jau arī paslavēt itāļus, bet tad, kad viņi būs gatavi rādīt savu labāko spēli, tad turnīrs šiem jau būs beidzies.
Sākumā ir garantētas 3 spēles. Ja Tu tajās iegūsti tikai 1 punktu, tad tu esi tur, kur Itālija arī ir(pēdējā). Nežēlīgi, bet nu fakts. Labi jāspēlē jau sākot ar pirmās spēles pirmo minūti, tad arī var cerēt uz patīkamu rezultātu.

     [+] [-]

, 2008-06-14 11:14, pirms 16 gadiem
vaimanvai rakstīja: gnom - francija pret rumaanjiem izskatiijaas DAUDZ suudiigaak

Varbut i sudiigak, bet galvenais tak rezultats!