Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Demirels: ''Tas ir mūsu spēkos''

Demirels: ''Tas ir mūsu spēkos''
Volkans Demirels
Foto: www.fenerbahce.org

Turcijas izlases vārtsargs Volkans Demirels ir pārliecināts, ka izšķirošajā spēlē par iekļūšanu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā Turcijas izlase pārspēs Čehiju un sagādās dāvanu saviem līdzjutējiem.

Turcijas valstsvienības pamatvārtsargs Volkans Demirels paziņoja, ka nebaidās no 11 metru soda sitienu sērijas, taču komanda Čehiju uzvarēs arī bez pendelēm. Atgādināsim, ka pēc jaunā UEFA reglamenta, ja divām komandām ir vienāds punktu skaits un pārējie rādītāji, tad vajag uzreiz izpildīt 11 metru soda sitienu sēriju.

''Ja tā lieta tiks līdz pendelēm, es izdarīšu visu, kas ir manos spēkos. Tomēr esmu stipri pārliecināts, ka ceturtdaļfinālu sasnigsim arī bez 11 metru soda sitienu sērijas. Spēlē mūsu aizsardzības četriniekam un man būs grūti, taču fani noteikti mums palīdzēs iekļūt nākamajā kārtā. Turcijai mums ir jātic, jo tas ir mūsu spēkos'' - atzina 26 gadus vecais vārtsargs.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-14 17:31, pirms 16 gadiem
es arī domāju ka viņi vinnēs čehus ar 1:0 bet nu viegli nebūs,,,

  -1 [+] [-]

, 2008-06-14 21:33, pirms 16 gadiem
Turku pljuuteklis!!!Tizls ir vinju futbols,peec speeles ar Sveici baigos kingus taisa no seviim,ptfu uz vinjiem un leciigo vaartsargu!!!