Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Zaudējām pēc nopelniem"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lēvs: "Zaudējām pēc nopelniem"
Joahims Lēvs
Foto: AFP

Pēc ceturtdien piedzīvotā zaudējuma pret Horvātijas izlasi Joahims Lēvs, Vācijas valstsvienības treneris, atzina, ka viņa vadītā komanda zaudējumu piedzīvojusi pelnīti. Tiesa, Lēvs izteica pārliecību, ka izlase tiks tam pāri un pret Austriju nospēlēs sekmīgāk.

Vācijas izlases treneris Joahims Lēvs: "Laika lieki teikt, ka visi esam vīlušies. Un attinot atpakaļ filmiņu, jāsaka, ka zaudējām pelnīti. Kā komanda nebijām pietiekami precīza un ātra, lai radītu problēmas Horvātijai. Bijām nespējīgi veidot savas kombinācijas un spēlēt plūstoši. Pēc pirmajiem vārtiem horvāti atkāpās, un mēs nebijām spējīgi uzlauzt viņu aizsardzību. Un tāpēc mums jāpieņem šis zaudējums. Neesmu pārsteigts, ka horvātu spēlētāji mēģināja manus spēlētājus izsist no ritma, mēs to gaidījām. Pirms spēles teicu saviem futbolistiem, ka Horvātija laukuma vidusdaļā varētu ielikt papildus cilvēku, un viņi tieši tā arī izdarīja. Domāju, ka (diemžēl) spēlējām tā, kā pretiniekam bija parocīgi - izpildījām daudz tālo piespēļu un daudz centrējām. Pēdējo pāris gadu laikā esam zaudējuši vairākas reizes - nebija tā, ka visu laiku uzvaram. Esam spējuši tikt pāri šiem zaudējumiem un ticu, ka spēsim to paveikt atkal. Pats par sevi skaidrs, ka uzvaras gadījumā mēs būtu tuvāk ceturtdaļfinālam, taču esmu drošs, ka pirmdien pret Austriju nospēlēsim labāk."

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -2 [+] [-]

, 2008-06-13 00:37, pirms 16 gadiem
Būtu interesanti uzzināt, ko Lēvs domā par Šveinija sarkano... Vai viņš ir gudrāks par "ekspertu" Zemļinski? Bet nu jā. Nospēlēja sūdīgi, jācer, ka atgūsies pret austriju!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-13 00:39, pirms 16 gadiem
Horvāti uz šo maču savu mājas darbu bija izpildījuši ar atzīmi 10+. Gūti vārti un pozicionāla aizsardzība, presings Vācijas komandas laukuma, pusē ļāva viņiem uzvarēt. Pēc manām domām pirmie vārti ir uz jensena sirdsapziņas un otrie uz tiem abiem aizsargiem, jo lai cik pārliecināti viņi bija, ka bumbu ķers Lēmans nedrīkst atstāt uzbrucēju sev priekšā un pret vārtiem. Lēvs ir pietiekami gudrs treneris, lai savāktu savu komandu uz nākamo spēli un domāju, ka pret Austriju Vācija uzvarēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-13 09:28, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Būtu interesanti uzzināt, ko Lēvs domā par Šveinija sarkano... Vai viņš ir gudrāks par "ekspertu" Zemļinski? Bet nu jā. Nospēlēja sūdīgi, jācer, ka atgūsies pret austriju!

Robi, palasi noteikumu nevis centies pats kaut ko sagudrot. Bija 100% sarkanā kartīte.

     [+] [-]

, 2008-06-13 11:17, pirms 16 gadiem
Jurgens pareizaa laikaa ir notinies......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-13 12:03, pirms 16 gadiem
Un, Jogij? Kaapeec tad speeleejaam pretiniekam parociigaa stilaa, kaapeec sitaam daudz taalaas piespeeles, kaapeec nebija plaana Bee, kaapeec tika uzmainiits Odonkors, lai peec briizha novaaktu no laukuma Fricu un Odonkoru nosuutiitu trimdaa uz Leemanlendu, kur vinjam nekas nebija pazudis? Kur palika pirmsspeeles analiize "un tagad horvaati spers bumbu uz priekshu briivajaa telpaa, lai peec tam to ienjemtu ar visiem pieciem pussargiem, taapeec muusu uzdevums ir bumbu savaakt un kontroleet, un savaa laukuma pusee ruupeeties, lai ir, kam piespeeleet, ja kaads nonaak zem presinga"? Kur palika "speeleet ar maksimaalo koncentraaciju, nedot pretiniekiem pat paelpot, it iipashi Modricham un Kranchjaaram"?

Galvenais - kurai pasaules klases komandai tagad vairs ir bail no vaacieshiem?

Jogij, atziisties, arii tev bija slikta diena. Gadaas. Un tagad - izdariit secinaajumus un paraadiit austrieshiem, kur globaalaas sasilshanas deelj glecheri kuust.

     [+] [-]

, 2008-06-13 12:36, pirms 16 gadiem
Te mani viss pilnībā apmierina.GER dabūja kārtīgu mācību,kas turpmākajā nāks viņiem tikai par labu.Un otrs POR nu būs jātiekas ar GER jau 1/4 finālā,bet tur friči puisīšiem parādīs vīru futbolu.Lēvs droši var uzņemties lielu daļu vainas uz sevīm,galvenokārt ar to ,ka uzvilka horvātus ar saviem izteicieniem,ka CRO ir vājāka par POL,bet visa komanda bija neraksturīgi uzvilkta.Ballaks šķiet baigi riskē saņemt sarkano-jānomierinās.