Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Cvancigers: "Lēvs paliks neatkarīgi no rezultāta"

Cvancigers: "Lēvs paliks neatkarīgi no rezultāta"
Joahims Lēvs
Foto: AFP

Vācijas futbola federācijas prezidents Teo Cvancigers paziņoja, ka Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs pie valstsvienības stūres paliks neatkarīgi no rezultāta Eiropas čempionāta mačā ar Austriju pirmdien.

Vācijas futbola "galva" Teo Cvancigers paziņoja, ka Joahima Lēva perspektīvas nav atkarīgas no gaidāma mača ar austriešiem. Lai gan vakar vācieši sāpīgi kapitulēja Horvātijas futbolistu priekšā un šādā veidā apgrūtināja savu izkļūšanu no apakšgrupas, Joahims Lēvs federācijas uzticību nav zaudējis un pie valstsvienības stūres paliks arī turpmāk.

"Lēvs paliks savā amatā neatkarīgi no rezultāta cīņā ar Austrijas izlasi. Viņa nākotne nav atkarīga no šīs spēles. Mēs esam izvēlējušies viņu par stratēģi un pagaidām neredzam nevienu citu viņa vietā" - paziņoja Cvancigers.

Izmantotie resursi:
"La Gazzetta dello Sport"

     [+] [-]

, 2008-06-13 16:18, pirms 16 gadiem
Pārāk gudrs treneris lai laistu vaļā.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-13 16:53, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Pārāk gudrs treneris lai laistu vaļā.

Jācer, ka ar to gudrību izdosies izrakties no tās psiholoģiskās bedres, kura noteikti iestājusies pēc vakardienas mača.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-13 16:58, pirms 16 gadiem
Atcereesimies Ruudiju Felleru - harizmaatisks, iemiiljots pasaules vicechempions, arii vinsh tika pasludinaats par neatlaizhamu peec visaa Latvijaa paziistamaas vaacu futbola neveiksmes, un ar ko tas viss beidzaas?

Zheel protams, ja Lords Voldemerdinjo [vol-de-merde + inho] atkal izdomaas panjemt pauziiti machaa pret Austriju, taadeejaadi nosuutot tuksnesii tik lielisku treneri.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-13 17:08, pirms 16 gadiem
Ja ,ja TA jau iznaak ka Kira Znaroku ar pa srategi panemis...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-13 19:57, pirms 16 gadiem
Pauļus Jaķelis rakstīja: Jācer, ka ar to gudrību izdosies izrakties no tās psiholoģiskās bedres, kura noteikti iestājusies pēc vakardienas mača.

Nešķiet, ka biku pārspīlē???? Nekas jau vēl nav zaudēts, lai iestātos tāda psiholoģiska krīze... Turklāt atbildīgais mačs priekšā ir ar Austriju, nevis FRA, ITA vai NED utt.