Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Kūns: "Visa Šveice ir vīlusies"

Jānis Pārums

Kūns: "Visa Šveice ir vīlusies"
Jakobs Kūns
Foto: AP

Šveices futbola izlases galvenais treneris Jakobs Kūns pēc zaudējuma Eiropas čempionāta A apakšgrupas spēlē pret Turciju (1:2), pauda viedokli, ka, iespējams, valstsvienības neveiksmē ir vīlusies visa šveiciešu tauta.

Turcijas futbola izlases galvenais treneris Fatihs Terims pēc spēles ar Šveici sacīja: "Tās ir brīnišķīgas sajūtas. Šis panākums bija nepieciešams spēlētāju pārliecībai un es priecājos, ka viņu centība ir atmaksājusies. Sveicu komandu ar panākumu. Izcīnītie trīs punkti dod mums pietiekami cerību pirms apakšgrupas pēdējās spēles ar Čehiju. Mēs joprojām esam šeit un cīnīsimies."

"Mums neklājās viegli, arī apstākļi bija sarežģīti spēlēšanai. Es ļoti vēlējos, lai lietus mitētos, lūdzu Dievu par to," piebilda Terims. "Šveice ir ļoti spēcīga komanda, sevišķi savā laukumā, tāpēc mums bija svarīgi uzvarēt."

Šveices izlases galvenais treneris Jakobs Kūns neslēpa sarūgtinājumu par zaudējumu: "Šī ir ļoti, ļoti liela vilšanās. Iespējams, komandā vīlusies visa tauta. Mēs uz daudz ko cerējām šodien. Spēlētāji laukumā devās un cīnījās ar maksimālu atdevi, bet spēles beigās izrādījās, ka ar to ir par maz. Taču tāds ir futbols. "

"Es nevienu spēlētāju nekritizēšu. Komanda spēlēja tik labi, cik spēja, taču neveiksmīgā kārtā zaudēja abas pirmās spēles. Nesaku, ka mēs bijām labāki, tomēr mums bija iespējas gūt otros vārtus," piebilda Kūns.

Šveices izlases spēlētājs Hakans Jakins, kurš guva vienīgos vārtus šveiciešu labā uzsvēra: "Ir grūti atrast vārdus, lai pateiktu, cik šausmīgi vīlušies mēs esam. Lietus nospēlēja lielu lomu spēles pirmajā daļā, tā bija nedaudz kā loterija. Spēles beigās uzvarēja tā komanda, kurai mazliet vairāk paveicās."

Izmantotie resursi:
Reuters
AFP

1 2 36 komentāri

  +8 [+] [-]

, 2008-06-12 01:56, pirms 16 gadiem
Vajadzētu nomainīt bildi, jo viņš visulaiku izskatījās tāds mīlīgs, mierīgs, pat žēl palika kad zaudēja... Nu a šeit viņš jau dusmīgs. Nē, nē, tas neiet kopā- Kūns un dusmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-12 02:13, pirms 16 gadiem
Neko nevar pārmest, taču es arī esmu vīlies

  +3 [+] [-]

, 2008-06-12 02:45, pirms 16 gadiem
Jā, gribējās, lai uzvar Šveice...
Slēpts komentārs: msz_no_sirds
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-06-12 07:48, pirms 16 gadiem
Turki arī dzīvo Šveicē!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 08:12, pirms 16 gadiem
Kas tur ko vilties, nevajag sasapņoties , tad arī nebūs jāviļās.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 08:24, pirms 16 gadiem
Malaci turki!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-12 08:28, pirms 16 gadiem
Protams Šveicei kaut kur paveicās, kad iesita savus vārtus - tādā lietū, tā tiešām bija loterija, jo nevarēja paredzēt, kā bumba lidos... Un tomēr visā spēlē Šveice izskatījās labāka. Kad turki atkal sāka simulēt (atskaitot protams pārsistās galvas) tad sāka palikt pretīgi, kam punktu pielika pēdējie iesistie vārti. nebija šveicieši pelnījuši zaudēt, nebija. Ļoti ceru, ka čehi spēs pēdējā kārtā turkus uzvarēt, lai vienas simulantkomandas nākošajā kārtā būtu mazāk.

Un vēl - ar nožēlu varu teikt, ka pa LTV spēli noskatījos līdz 35.minūtei un tad aizslēdzu uz ārzemju kanālu, jo man totāli pieriebās 2/3 laika klausīties, kā uzmanība tiek veltīta spēles laukuma apskatam nevis spēlei. Uzgriezu citu kanālu, tur atlikušajā laikā laukums un lietus tika minēts labi ja trīs reizes. Vai tiešām Latvijā nav sakarīgu komentētāju, lai nevajadzētu piesaistīt visādus apšaubāmus un neprofesionālus tipus.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 09:09, pirms 16 gadiem
Ziniet man dažreiz rodas pārdomas par to, kāpēc ir tā, ka man futbols nav pat starp top 3 sporta veidiem. Vakardienas spēle man ļāva atcerēties kāpēc-simulācija. Nepārtrauki sejas saviebtas šausmu grimasē it kā kāja būtu vispār norauta utt. Nez kapēc hokejā spēlētājs dabūnot ar ripu pa stilbiem bloķējot metienu nevārtās pa zemi, bet skrien tālāk. Tas pats arī ja saņem uzgrūdienu uz borta, ceļās un bliež uz priekšu. Futbols jau tā nav ātra spēle un ja vēl šādi tiek vilkts laiks... Un vēl viena lieta, kas kaitina ir tā bumbas izripināšana autā, kad spēlētājs nevis cīnas, bet piesedz bumbu, lai tā iziet autā. Nu tas ir tāds gļēvums. Nu spēlējiet taču bļāviens, nevis taisiet to cirku!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-12 09:31, pirms 16 gadiem
Viesulis rakstīja: Un vēl - ar nožēlu varu teikt, ka pa LTV spēli noskatījos līdz 35.minūtei un tad aizslēdzu uz ārzemju kanālu, jo man totāli pieriebās 2/3 laika klausīties, kā uzmanība tiek veltīta spēles laukuma apskatam nevis spēlei. Uzgriezu citu kanālu, tur atlikušajā laikā laukums un lietus tika minēts labi ja trīs reizes. Vai tiešām Latvijā nav sakarīgu komentētāju, lai nevajadzētu piesaistīt visādus apšaubāmus un neprofesionālus tipus.


Pilnīgi piekrītu!
Tā kā nācās skatīties šo spēli ārpus mājas, citas izvēles par TV7 nebija, tāpēc nācās dzirdēt to šausmīgo komentāru.
Atvainojiet, tie, kas atkal ir "atgriezuši" Kļaviņu futbola apritē ir lēnām jāsāk "apšaut". Tikai lēnām, lai paši pamokās tāpat kā tie skatītāji kuriem jāklausās šis pilnīgi nebaudāmais komentārs.
Lai nebūtu tukšvārdība, minēšu galvenos trūkumus:
1) Balss tembrs- kviecošs, absolūti nepiemērots audio formātam.
2) Valodas nabadzība un slenga lietošana- šķiet, ka latviešu valodā KK skolā ir bijis nesekmīgs.
3) Elementāru futbola noteikumu un zināšanu trūkums- spēles laikā aizmirst nosaukt komandu sastāvus, nezin pareizu spēlētāju uzvārdu oriģinālizrunu, nerunājot par tādiem sīkumiem, kā spēlētāju pārstāvētos klubus iepriekšējā sezonā.
4) Nespēja atbrīvoties no sava EGO- ja sāk "vilkt" savu viedokli, tad nevar vien apstāties, kā vakar ieciklējās uz to laukumu- "reāli izbesīja"! Cik bija komentāros, tad arī par Itālijas "aizmuguri" arī esot visu puslaiku vārījies.
Ir vēl arī 5, 6, 7 un tā tālāk, bet, domāju, jau šo neatbilstību pietiek, lai TV7 vadība palīdzētu "aiziet" KK uz neatgriešanos, lai arī kāda "čomu būšana" arī sporta nodaļā nepastāvētu. Jo pats, sava absolūtā EGO dēļ, taču nepratīsies...
Atvainojiet, ka tik skarbi, bet vai Kreipāns nevar komentēt visas spēles?

Paldies!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 09:32, pirms 16 gadiem
Protams žēl SWI.Ja nebūtu turnīra saimniece un 4 gadus gatavojusies,tad īpaši nē,jo nu spēlē jau SWI drausmīgi primitīvu futbolu.Tagad kulminācijas vietā mājniekiem jāaizvada treniņspēle,kuru mazāka mēroga turnīros vienkārši atceltu.No SWI noteikti gaidīju daudz vairāk-turnīra vilšanās.SWI atšķirībā no TUR nebija sastāvā tāda līdera kā Nihats.Lūk kas vilka savus mazāk meistarīgos partnerusuz saviem pleciem.Pagaidām spilgtākais iespaids no visām zvaigznēm.VIESULI! Turki ir pašaizliedzīgi cīnītāji,pie tam ar īstu vīru raksturu un spēju saglabāt vēsu galvu,atšķirībā no baletskolas audzēkņiem pārpilnās POR izlases(tas neattiecasuz tādiem vīriem kā Karvalju un BOsingva)Nosauc ,kurš tad ir tas TUR simulants-Nihats,Servets,Balta,Emre Asiks?Apskaužami cīnītāji.Vienīgais kuram šādu niķi ievēroju bija 1. puslaikā spēlējošais Karadenizs.Bet POR mani īpāši neuztrauc-agri vai vēlu viņi nonāks līdz GER ,labāk jau protams būtu jau 1/4 finālā.Un tur jau iznākums ir skaidrs.

     [+] [-]

, 2008-06-12 09:41, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Protams žēl SWI.Ja nebūtu turnīra saimniece un 4 gadus gatavojusies,tad īpaši nē,jo nu spēlē jau SWI drausmīgi primitīvu futbolu.Tagad kulminācijas vietā mājniekiem jāaizvada treniņspēle,kuru mazāka mēroga turnīros vienkārši atceltu.No SWI noteikti gaidīju daudz vairāk-turnīra vilšanās.SWI atšķirībā no TUR nebija sastāvā tāda līdera kā Nihats.Lūk kas vilka savus mazāk meistarīgos partnerusuz saviem pleciem.Pagaidām spilgtākais iespaids no visām zvaigznēm.VIESULI! Turki ir pašaizliedzīgi cīnītāji,pie tam ar īstu vīru raksturu un spēju saglabāt vēsu galvu,atšķirībā no baletskolas audzēkņiem pārpilnās POR izlases(tas neattiecasuz tādiem vīriem kā Karvalju un BOsingva)Nosauc ,kurš tad ir tas TUR simulants-Nihats,Servets,Balta,Emre Asiks?Apskaužami cīnītāji.Vienīgais kuram šādu niķi ievēroju bija 1. puslaikā spēlējošais Karadenizs.Bet POR mani īpāši neuztrauc-agri vai vēlu viņi nonāks līdz GER ,labāk jau protams būtu jau 1/4 finālā.Un tur jau iznākums ir skaidrs.


Turki ir vienkārši izslavēti simulanti, ko tu tur lej.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-12 09:42, pirms 16 gadiem
Domaju ka musu izlasei butu labak ja sveice tiktu 1/4 finalaa, jo tad vinji butu daudz iztuksotaaki uz rudeni, nevis kaa tagad - tikai ar liekaam papildus dusmaam un velmi pieradiit, ka vinji tomeer var.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-12 09:42, pirms 16 gadiem
par kviekšanu - tu laikam neesi klausījies krievu komenteetaaju. Tas ir viens kviecējs, ja skatoties spēli nāk miegs, tad uzgriežu uz pāris minūtēm viņu un tad atkal var klausīties LTV7!

Varēja jau beigās just, ka KK tuvāki ir turki, bet nu katram ir savs favorīts.


Čiuļs rakstīja: Pilnīgi piekrītu!
Tā kā nācās skatīties šo spēli ārpus mājas, citas izvēles par TV7 nebija, tāpēc nācās dzirdēt to šausmīgo komentāru.
Atvainojiet, tie, kas atkal ir "atgriezuši" Kļaviņu futbola apritē ir lēnām jāsāk "apšaut". Tikai lēnām, lai paši pamokās tāpat kā tie skatītāji kuriem jāklausās šis pilnīgi nebaudāmais komentārs.
Lai nebūtu tukšvārdība, minēšu galvenos trūkumus:
1) Balss tembrs- kviecošs, absolūti nepiemērots audio formātam.
2) Valodas nabadzība un slenga lietošana- šķiet, ka latviešu valodā KK skolā ir bijis nesekmīgs.
3) Elementāru futbola noteikumu un zināšanu trūkums- spēles laikā aizmirst nosaukt komandu sastāvus, nezin pareizu spēlētāju uzvārdu oriģinālizrunu, nerunājot par tādiem sīkumiem, kā spēlētāju pārstāvētos klubus iepriekšējā sezonā.
4) Nespēja atbrīvoties no sava EGO- ja sāk "vilkt" savu viedokli, tad nevar vien apstāties, kā vakar ieciklējās uz to laukumu- "reāli izbesīja"! Cik bija komentāros, tad arī par Itālijas "aizmuguri" arī esot visu puslaiku vārījies.
Ir vēl arī 5, 6, 7 un tā tālāk, bet, domāju, jau šo neatbilstību pietiek, lai TV7 vadība palīdzētu "aiziet" KK uz neatgriešanos, lai arī kāda "čomu būšana" arī sporta nodaļā nepastāvētu. Jo pats, sava absolūtā EGO dēļ, taču nepratīsies...
Atvainojiet, ka tik skarbi, bet vai Kreipāns nevar komentēt visas spēles?

Paldies!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 09:46, pirms 16 gadiem
kino rakstīja: Turki ir vienkārši izslavēti simulanti, ko tu tur lej.

Tu skaties spēli un vērtē,nevis balsties uz kaut kādiem stereotipiem.Tad jau katrs čigāns ir zaglis apriori.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 09:50, pirms 16 gadiem
Es pret Turcijas uzņemšanu ES un pret Turciju futbola laukumā! Haļava riktīgā! Kā tā bumba ielidoja.......

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 09:51, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Tu skaties spēli un vērtē,nevis balsties uz kaut kādiem stereotipiem.Tad jau katrs čigāns ir zaglis apriori.


Tur jau tā lieta, ka es pēc spēles arī vērtēju. palasi manus iepriekšējos komentus.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:13, pirms 16 gadiem
nē- labi ka turki vinnēja. tad portugāļi jau ir pirmie savā grupā..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:22, pirms 16 gadiem
Skatos,ka daudzi uzskata,ka Šveicei bija pārsvars.Es kaut kā nevēlos piekrist.Turki gan pirmā puslaika sākumu līdz lietusgāzei bija aktīvāki un spēlēja labāk.Lietus visu izjauca,bet otro puslaiku arī uzsāka daudz aktīvāk un iesistais gols bija tikai loģisks iznākums spiedienam.Nav ko pārmest Šveicei.Aizvadīja ļoti labu maču,cik nu labu uz tāda laukuma var aizvadīt,turki arī spēlēja ļoti labi,bet biku labāki bija tomēr viņi.
P.s. tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 10:24, pirms 16 gadiem
Turki vakar simuleeja sameeraa maz, speeles beigu daljaa praktiski nemaz, jo paaraak daudz bija uz speeles, paaraak gribeejaas uzvareet (abaam komandaam), simulaacijai nebija laika. (Turpretim Jankulovskis pret tiem pashiem portugaaljiem paaris reizhu nokrita ar nesleeptu prieku, tik daudz par aizspriedumiem.)

Shveicieshiem pietruuka aukstasiniibas un veiksmes, turklaat pirmais turku gols krita peec katastrofaalaam aizsargu kljuudaam statiskaa situaacijaa. Nee, nee un veelreiz nee, shveicieshi nebija optimaali sagatavoti speelei!

Redzeejaat, cik atturiigi Hakans J. atziimeeja vaartu guvumu? Taapat kaa Poldijs

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:24, pirms 16 gadiem
spraits rakstīja: Es pret Turcijas uzņemšanu ES un pret Turciju futbola laukumā! Haļava riktīgā! Kā tā bumba ielidoja.......

tu varbūt arī pamatoto šo to vēlies?
Es esmu pret tevis atrašanos un iespēju komentēt šajā portālā.Kāpēc?Tāpēc,ka izdari dīvainus komentārus,pilnīgi nepamatojot.Bet šajā gadījumā tas tad ir vienkārši tukšu salmu kulšana,jo savi vārdi tā kā būtu arī jāpamato.

     [+] [-]

, 2008-06-12 10:24, pirms 16 gadiem
"Mums neklājās viegli, arī apstākļi bija sarežģīti spēlēšanai. Es ļoti vēlējos, lai lietus mitētos, lūdzu Dievu par to," piebilda Terims

Kuru Dievu nez vinsh luudza.....muhamedu, kristieshu dievu vai varbuut lietus dievu...??

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 10:25, pirms 16 gadiem
M rakstīja: Turki vakar simuleeja sameeraa maz, speeles beigu daljaa praktiski nemaz, jo paaraak daudz bija uz speeles, paaraak gribeejaas uzvareet (abaam komandaam), simulaacijai nebija laika. (Turpretim Jankulovskis pret tiem pashiem portugaaljiem paaris reizhu nosimuleeja, tik daudz par aizspriedumiem.)

Shveicieshiem pietruuka aukstasiniibas un veiksmes, turklaat pirmais turku gols krita peec katastrofaalaam aizsargu kljuudaam statiskaa situaacijaa. Nee, nee un veelreiz nee, shveicieshi nebija optimaali sagatavoti speelei!

Redzeejaat, cik atturiigi Hakans J. atziimeeja vaartu guvumu? Taapat kaa Poldijs

ja par simulācijām.Šajā spēlē tādu bija ļoti maz,bet bija un no abu komandu puses.Tad jau drīzāk pirmajā vakara mačā,jo čeju un portugāļu aizsargi vislaik atleca no pretiniekiem kā no sienas.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:25, pirms 16 gadiem
kegums rakstīja: par kviekšanu - tu laikam neesi klausījies krievu komenteetaaju. Tas ir viens kviecējs, ja skatoties spēli nāk miegs, tad uzgriežu uz pāris minūtēm viņu un tad atkal var klausīties LTV7!

Varēja jau beigās just, ka KK tuvāki ir turki, bet nu katram ir savs favorīts.

KK vienkaarshi bija uzlicis uz turkiem.....

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:37, pirms 16 gadiem
Ne tikai šveice!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 10:44, pirms 16 gadiem
Zini kāpēc no Eiropai Turcijas būtu jābaidās? Tāpēc, ka pievienošanas rezultātā Eiropa iegūtu tiešu robežu ar Irāku. Un kas viņu zin, cik ilgi tas karš tur turpināsies un vai no turienes sūtīs uz Eiropu tikai pulverīšus...
Eiropa vainīga, ka sūtīja uz turieni arī savējos, tagad ir iemesls papildus piesargāties.

suvass rakstīja: tu varbūt arī pamatoto šo to vēlies?
Es esmu pret tevis atrašanos un iespēju komentēt šajā portālā.Kāpēc?Tāpēc,ka izdari dīvainus komentārus,pilnīgi nepamatojot.Bet šajā gadījumā tas tad ir vienkārši tukšu salmu kulšana,jo savi vārdi tā kā būtu arī jāpamato.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-12 10:52, pirms 16 gadiem
Es tiešām esmu vīlies, ka Šveice zaudēja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 11:00, pirms 16 gadiem
kegums rakstīja: Zini kāpēc no Eiropai Turcijas būtu jābaidās? Tāpēc, ka pievienošanas rezultātā Eiropa iegūtu tiešu robežu ar Irāku. Un kas viņu zin, cik ilgi tas karš tur turpināsies un vai no turienes sūtīs uz Eiropu tikai pulverīšus...
Eiropa vainīga, ka sūtīja uz turieni arī savējos, tagad ir iemesls papildus piesargāties.

šis ir sporta topiks,tāpēc tas vairāk bija domāts par futbola izlasi.Ja vēlies par ES parunāt,to varam izdarīt citā portālā

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 11:17, pirms 16 gadiem
Ā, es savukārt ieciklējos uz ES, jo sprite par to pieminēja.
par viņiem futbola laukumā - paldies Dievam, ka viņi tādi dienvidnieki 2003. gadā gadījās, ka Latvija varēja viņus pārsteigt ar auksto Skonto stadionu.

Un par vakardienas špēli - laikam pirmā puslaika lietus mazināja sāpēs, jo tajās peļķēs cilvēki mazāk gulēja kā otrā puslaikā.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 11:19, pirms 16 gadiem
Vai tik Šveices izlases turki nespēlēja uz pilnu spēku? Tas Jakima (?) nerealizētais moments bija aizdomīgs... Droši vien nepamatotas aizdomas...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 12:04, pirms 16 gadiem
Marg rakstīja: Vai tik Šveices izlases turki nespēlēja uz pilnu spēku? Tas Jakima (?) nerealizētais moments bija aizdomīgs... Droši vien nepamatotas aizdomas...

pilnīgi noteikti nepamatotas aizdomas Šveices turki vispār bija paši aktīvākie izlasē(vēl vien pāris varētru izcelt,bet derdijoks,Jakins un Inlers visu laiku bija uzmanības centrā).Futbolistam gribas uzvarēt,tas nekas,ka pret saviem tautiešiem spēlē.Kaut vai Vācijas piemērs.kas poļus noraka?Paši poļi,protams.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 12:59, pirms 16 gadiem
Terims Dievu lūdza vai Allahu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 36 komentāri