Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Deku: "Mēs bijām pelnījuši uzvaru"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Deku: "Mēs bijām pelnījuši uzvaru"
Deku un Nuno Gomešs atzīmē vārtu guvumu
Foto: AFP

Ļoti apmierināts gan ar savu, gan ar komandas sniegumu pēc izcīnītās uzvaras „Euro 2008” pār Čehiju (3:1) bija portugāļu pussargs Deku.

Tieši Deku atklāja mača rezultātu un visas spēles garumā bija ļoti aktīvs un lietderīgs. Deku diezgan atzinīgi novērtēja komandas sniegumu šajā spēlē, tāpat viņš bija ļoti priecīgs, ka ir sasniedzis lielisku sportisko formu:

„Es esmu sasniedzis lielisku sportisko formu un šodien, man škiet, parādīju lielisku sniegumu. Beidzot es varu neuztraukties par savu fizisko kondīciju un pilnībā koncentrēties spēlēšanai. Šodienas spēlē galvenais bija ar visu savu meistarību palīdzēt komandai izcīnīt uzvaru, kas arī izdevās.”

„Petrs Čehs ir lielisks vārtsargs, ko viņš šodienas spēlē arī pierādīja. Viņš nespēja glābt komandu trīs reizes, bet viņam arī tas nebija pa spēkam. Mēs vienkārši šodien bijām pelnījuši uzvaru,” pašpārliecināti atzina portugāļu pussargs.

Izmantotie resursi:
portugoal.net

  +2 [+] [-]

, 2008-06-12 01:09, pirms 16 gadiem
Jā bijāt,bet mazliet žēl ir Čehu,daži labi seivi.bet nekā un pie tam pirmais gols 2reizes atsita,bet tomēr iebakstīja vārtos to bumbu,nu nekas,gadās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-12 04:48, pirms 16 gadiem
latgalits rakstīja: vinsh nekad neaizgaja no augstaka liimenja!!!
vinsh ir viens no TOP3 vartsagiem pasaulee!!!

HMM ... nez Tu domā Bufonu un VDS?

     [+] [-]

, 2008-06-12 08:34, pirms 16 gadiem
Izskatās,ka no A un B grupām Portugālei un Vācijai vajadzētu tikties pusfinālā.
C un D grupā pēc pirmās kārtas labākie holandieši un spāņi,bet šajas grupās (c;d)pārāk daudz nopietnu komandu,lai kaut ko paredzētu pēc pirmās kārtas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-12 16:20, pirms 16 gadiem
ļoti labu spēli Deco aizvadija , tiešām prieks par viņu