Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Bonks būs Polijas izlases kapteinis

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Bonks būs Polijas izlases kapteinis
Jaceks Bonks (apakšā) cīņā ar vācieti
Klemensu Fricu. Foto: Scanpix

Polijas futbola izlases galvenais treneris Leo Bēnhakers pirms "Euro 2008" otrās spēles pret Austriju ir nolēmis par komandas kapteini iecelt pieredzējušo aizsargu Jaceku Bonku.

Līdzšinējais komandas kapteinis Macejs Žuravskis komandas pirmajā Eiropas čempionāta finālturnīra spēlē pret Vāciju guva savainojumu, kas viņam liegs piedalīties mačā ar Austriju. Viņa vietā par kapteini iecelts 35 gadus vecais Bonks.

„Man ir divejādas sajūtas. No vienas puses es esmu ļoti priecīgs, ka esmu iecelts par kapteini, bet no otras puses man ir neizsakāmi žēl Žuravska. Jebkurā gadījumā par kapteini esmu iecelts es, tādēļ man būs tas gods apģērbt kapteiņa apsēju,” savu viedokli pauda poļu aizsargs.

Savu otro „Euro 2008” finālturnīra spēli Polija aizvadīs rīt, kad tiksies ar mājiniekiem – Austrijas izlasi. Abas komandas pirmajās spēlēs cieta zaudējumus, tādēļ šim mačam būs divkārša nozīme.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +4 [+] [-]

, 2008-06-12 01:08, pirms 16 gadiem
Papildus motivaacija austriesham atnjemt alu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-12 13:27, pirms 16 gadiem
latgalits rakstīja: Ceru ka Austrieshi uzvarees!!!
Negribu dzirdeet uzputigo polju runas cik vinji ir vareni!!!



Man ir cits iemesls Gribu redzēt pielējušos Austriešus