Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Skolari: "Esam uz pareizā ceļa"

Jānis Pārums

Skolari: "Esam uz pareizā ceļa"
Karels Brukners (pa kreisi) un Luišs Felipe
Skolari. Foto: AP

Pēc uzvaras Eiropas futbola čempionāta A apakšgrupas spēlē pār Čehiju (3:1), Portugāles izlases galvenais treneris Luišs Felipe Skolari un valstsvienības līderis Krištianu Ronaldu izteica pārliecību, ka komanda var sasniegt daudz, ja turpinās šādi spēlēt.

"Ir ļoti laba sajūta. Mēs praktiski esam sasnieguši mūsu pirmo mērķi – iekļūt nākamajā kārtā," sacīja Portugāles izlases līderis Krištianu Ronaldu. "Esmu priecīgs, ka varēju dot ieguldījumu komandas uzvarā ar gūtajiem vārtiem. Mēs patiešām spēlējām labi. Arī Čehijas komanda pirmajā puslaikā darbojās sekmīgi un mums nebija viegli uzlauzt viņu aizsardzību."

"Mēs izveidojām daudz vārtu gūšanas iespēju un spēlējām kā vienota komanda. Šādi turpinot, mēs varam aizvadīt ļoti sekmīgu Eiropas čempionātu," piebilda Ronaldu.

Arī komandas galvenais treneris brazīlietis Luišs Felipe Skolari bija apmierināts: "Esmu pateicīgs puišiem par parādīto sniegumu. Šī nebija viegla spēle, bet komanda parādīja labu sniegumu. Tas tikai norāda, ka esam uz pareizā ceļa."

"Mēs bijām paredzējuši pamatsastāvā ieraudzīt Janu Kolleru, bet Brukners laukumā izlaida ātro un mobilo Barošu. Tas radīja nelielu haosu mūsu spēlē. Brukners pārsteidza ar vairākiem izplānotiem taktiskiem gājieniem," ar uzslavām pretinieku trenerim neskopojās Skolari. "Daudzus interesē kā man izdevās noskaņot komandu otrajam puslaikam. Bet ko tad es varu pateikt profesionāļiem? Viņi arī bez manis lieliski zina, kas ir jādara laukumā. Protams, ka es viņiem izskaidroju viņu kļūdas, kuras viņi laiku pa laikam pieļāva – neprecīzās piespēles un slikto bumbas kontroli".

Čehijas izlases galvenais treneris Karels Brukners pēc spēles sarūgtinājumu neizrādīja, pat uzslavēja komandu: "Uzskatu, ka daži spēlētāji šovakar aizvadīja pat labāku spēli nekā pret Šveici. Pirmajā puslaikā mēs pierādījām, ka esam laba komanda, nodemonstrējām kā jāspēlē aizsardzībā un uzbrukumā. "

"Šovakar mums bija vairāk vārtu gūšanas iespēju nekā pirmajā spēlē, kad tā bija nopietna problēma. Šoreiz šajā elementā bijām sekmīgāki. Jaroslavs Plašils bija lielisks un arī Milans Barošs sevi parādīja kā augsta līmeņa spēlētāju. Mareks Matejovksis sekmīgi spēlēja pirmajā puslaikā," Brukners uzslavēja savus spēlētājus.

"Otrajā puslaikā spēlētāji pagura un mūsu pretinieki uzbrukumā nodemonstrēja teicamu sniegumu. Portugāļi tiešām spēlēja lieliski. Taču mēs vēl neko neesam zaudējuši. Mums vēl ir trešā spēle un mēs esam gatavi tai," piebilda Čehijas izlases galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +8 [+] [-]

, 2008-06-11 23:05, pirms 16 gadiem
"Mēs izveidojām daudz vārtu gūšanas iespēju un spēlējām kā vienota komanda. Šādi turpinot, mēs varam aizvadīt ļoti sekmīgu Eiropas čempionātu," piebilda Ronaldu.

Zelta vārdi! Novēlu tā turpināt-Forca Portugal!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-06-11 23:11, pirms 16 gadiem
Ronaldu malacis. piedaljas pie visiem 3 vartiem.

     [+] [-]

, 2008-06-11 23:14, pirms 16 gadiem
BREAKING NEWS!!!!
Skolari - oficiāli jaunais Chelsea treneris! Izsaku viņam līdzjūtību!!!

news.bbc.co.uk: BBC SPORT | Football | My Club | Chelsea |...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 23:56, pirms 16 gadiem
Nu tad beidzot tā sērga ap Chelsea treneri ir galā. Man liekas, ka tur tika minēti VISI iespējamie TOP-treneru varianti.. Skolari lieliska izvēle, labāka pa Rijkārdu un Mancini

  -2 [+] [-]

, 2008-06-12 00:06, pirms 16 gadiem
MightyX rakstīja: RONALDU FTW(for the win)!
Kopš EČ pirms 4 gadiem, Ronaldu ir progresējis vnk nereāli.
No maza izlutināta sīkaļas MU sastāvā kļuvis par īstu futbolistu.

Ieprieksheejaa EČ Ronaldu veel nespeeleeja MU!

     [+] [-]

, 2008-06-12 00:26, pirms 16 gadiem
Moss13 rakstīja: Ieprieksheejaa EČ Ronaldu veel nespeeleeja MU!


NU kā tad! Viņam EČ 2004. gadā bija pēc pirmās sezonas MU!

     [+] [-]

, 2008-06-12 00:45, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: NU kā tad! Viņam EČ 2004. gadā bija pēc pirmās sezonas MU!

Sorry, my bad! Tieshaam, pasktiijos datos vinjsh MU speelee kopsh 2003. g.!

     [+] [-]

, 2008-06-12 16:20, pirms 16 gadiem
Ronaldu sāks tikai iesildīties