Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Rehāgels: "Daži spēlētāji nebija līmenī"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Rehāgels: "Daži spēlētāji nebija līmenī"
Otto Rehāgels
Foto: Scanpix Sweden

Grieķijas futbola izlases galvenais treneris Otto Rehāgels kā vienu no iemesliem zaudējumam Zviedrijai Euro2008 mačā minēja savu futbolistu nepārliecinošu spēli.

"Diemžēl daži futbolisti nospēlēja zemāk par savām spējām. Viņi centās, bet ar to izrādījās par maz, lai tiktu galā ar kompakto Zviedrijas izlasi. Man nepatika, kā komanda saspēlējās – var izdarīt vienu piespēli, var izdarīt divas, bet nevar saspēlēties ilgu laiku. Es vēlējos, lai spēlētāji arī dotos uz priekšu, taču tas nenotika. Mums bija jācīnās aizsardzībā un jāmeklē iespējas pretuzbrukumiem, jo, ja būtu izvēlējušies citu taktiku, varbūt līdz pārtraukumam jau būtu zaudētājos 0:5," sacīja vācu speciālists.

Rehāgels arī paslavēja sāncenšus: "Viņi bija nedaudz ātrāki, bet mūsu pussargi pārāk ilgi meklēja, kam piespēlēt. Domāju, ka zviedri bija pelnījuši šo uzvaru, un mums tas ir jāpieņem. Diemžēl grieķi šodien necīnījās ar sirdi un Zviedrija par to smagi sodīja."

"Viss gan joprojām vienkārši – mums jāuzvar nākamās divas spēles un mēs tiekam tālāk. Tiesa, ja spēlēsim tā, kā to darījām pret zviedriem, uzvaru nebūs," Rehāgels izvērtēja Grieķijas izlases izredzes.

Izmantotie resursi
euro2008.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 10:39, pirms 16 gadiem
Rehāgels tomēr prātīgs puika

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 10:41, pirms 16 gadiem
vismaz godigs

  -2 [+] [-]

, 2008-06-11 10:42, pirms 16 gadiem
Nu tāds arī ir viņu līmenis! Dažreiz ar šādu spēli izdodas pirmajiem to vienu banku iestumt un tad ir līksme un prieki, jo aizsargāties grieķi māk. Tiklīdz viņiem iesit golu, vari jau rēķināt, ka vismaz neizšķirts ir..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 10:46, pirms 16 gadiem
Nu jaa, lielaa probleema jau bija, ka pussargi neveeleejaas kustinaat savas daargaas peecpuses, lai atbriivotos no sedzeejiem un dotu saviem aizsargiem iespeeju izdariit konstruktiivu piespeeli uz priekshu. Ar taadiem pussargiem 25 piespeeles sava soda laukuma priekshaa ir labaakais, ko aizsargi var dariit. Atklaati sakot, es taa arii nesapratu, ko tie griekju aizsargi vispaar domaaja, sperot bumbas uz priekshu... Miiljie zviedri, tagad juusu kaarta pabumboties?

Ja zviedri neatkailina savu aizsardziibu, tad griekjiem buus tureet bumbu savaa laukuma pusee, ripinaat no vienas puses uz otru, liidz zviedru karalim kronis sapuust! Ja zviedri negrib, tad buus 0:0, ja zviedri gribees, tad gan jau griekjiem radiisies iespeejas iesist to vienu golinju. A griekji ko? 15 piespeeles un sasteigts blieziens uz priekshu Nekaadas taktikas, nekaadas discipliinas!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 10:47, pirms 16 gadiem
ēmm,Otto,nevis daži,bet gandrīz neviens nenospēlēja savā līmenī.Vislabāko iespaidu atstāja Samarass.Labi zinām grieķu stilu un ar tādām GK kļūdām uz pozitīvu iznākumu cerību maz.Zviedri bija labāki,bet momentus radīja maz,bet Nikopolidiss aizvadīja ļoti vāju maču.To pašu varu teikt par tālo piespēļu precizitāti.Ja tās būtu precīzākas,radītu vajadzīgo asumu,bet precizitāte bija katastrofāla.No Geka biju gaidījis vairāk,bet viņu ar piespēlēm arī maz apgādāja.Haristeass labi spēlēja pirmajā taimā,otrajā kaut kur pazuda.
Progresa iespējas ir pilnīgi visos elementos, un gan jau spēle uzlabosies,bet,vai divās spēlēs izcīnīs divas uzvaras?Ļoti šaubos.
Žēl,bet maniem favorītiem visticamāk turnīrs ir beidzies,jo jāizcīna vismaz četri punkti(šaubos,ka krievus paņems ar +3),bet ar to pašu var nepietikt.

     [+] [-]

, 2008-06-11 10:49, pirms 16 gadiem
M rakstīja: Nu jaa, lielaa probleema jau bija, ka pussargi neveeleejaas kustinaat savas daargaas peecpuses, lai atbriivotos no sedzeejiem un dotu saviem aizsargiem iespeeju izdariit konstruktiivu piespeeli uz priekshu. Ar taadiem pussargiem 25 piespeeles sava soda laukuma priekshaa ir labaakais, ko aizsargi var dariit. Atklaati sakot, es taa arii nesapratu, ko tie griekju aizsargi vispaar domaaja, sperot bumbas uz priekshu... Miiljie zviedri, tagad juusu kaarta pabumboties?

Ja zviedri neatkailina savu aizsardziibu, tad griekjiem buus tureet bumbu savaa laukuma pusee, ripinaat no vienas puses uz otru, liidz zviedru karalim kronis sapuust! Ja zviedri negrib, tad buus 0:0, ja zviedri gribees, tad gan jau griekjiem radiisies iespeejas iesist to vienu golinju. A griekji ko? 15 piespeeles un sasteigts blieziens uz priekshu Nekaadas taktikas, nekaadas discipliinas!

taktika,cik varēju noprast,bija ātra diagonālā piespēle wingbakam vai uzbrucējam(kas nu kuru reizi atsedzās),bet to piespēļu precizitāte bija katastrofa.Ja piespēle aiziet līdz mērķim,tad uzbrukums saasinātos,bet tā kā neaizgāja,tad vienīgie momenti grieķiem radās pēc zviedru neuzmanības savā laukuma pusē.

     [+] [-]

, 2008-06-11 10:56, pirms 16 gadiem
ja griekji pirmie zaudee vaartus vinjiem nav ne mazaako ceriibu uzvareet...

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 10:58, pirms 16 gadiem
gangreena666 rakstīja: ja griekji pirmie zaudee vaartus vinjiem nav ne mazaako ceriibu uzvareet...

diezgan muļķīgs un nepatiess apgalvojums.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 11:05, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: diezgan muļķīgs un nepatiess apgalvojums.

kad peedeejo reizi vinji ir uzvareejushi komandu no pirmaa fifa 60nieka pirmie zaudeejot vaartus !? tas tikai ir paties fakts

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 11:14, pirms 16 gadiem
gangreena666 rakstīja: kad peedeejo reizi vinji ir uzvareejushi komandu no pirmaa fifa 60nieka pirmie zaudeejot vaartus !? tas tikai ir paties fakts


Tad Latvijai līdz septembrim jātiek 60niekā, jāiesit pirmiem vārti.. Viegli pateikt, bet izdarīt.. Bet ticu, ka grieķi no mūsu puikām kritīs.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 11:17, pirms 16 gadiem
nu,daļēji jau taisnība tev ir.Tādu spēļu tiešām nav daudz,jo vispār ir daudz spēļu,kurās grieķi vārtus neielaiž vispār vai neielaiž spēles pirmajā pusē
Ja var ticēt vienai mājaslapai,tad pēdējā reize bija 2003.gadā pret zviedriem,bet pēc tam bijušas tādas uzvaras pār gruzīņiem,albāņiem un kazahiem,kas tavam kritērijam diezin vai atbilst