Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Lagerbeks: "Mēs paveicām lielisku darbu"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Lagerbeks: "Mēs paveicām lielisku darbu"
Larss Lagerbeks
Foto: Scanpix Sweden

Zviedrijas futbola izlases galvenais treneris Larss Lagerbeks pēc viņa komandas uzvaras mačā ar Grieķiju 2:0 atzina, ka uzvarēt turnīra pirmajā mačā bija ļoti svarīgi.

"Mēs paveicām lielisku darbu. Grieķi ir sīksts pretinieks, tāpēc mums bija smagi jāstrādā, lai salauztu viņus. Zinājām, ka grieķi īpašu uzmanību veltīs Zlatana [Ibrahimoviča] un Henrika [Larsona] neitralizēšanai un gatavojām tam spēlētājus. Uzvarēt turnīra pirmajā spēlēs ir sevišķi svarīgi, un mēs to paveicām," sacīja treneris.

"Aizsardzībā lieliski nospēlēja visa komanda. Zinājām, ka Grieķija ir sevišķi bīstama standartsituāciju izspēlē, bet mūsu aizsardzība bija uzdevumu augstumos. Visi spēlētāji, kas devās laukumā, spēlēja ļoti labi – mēs nebijām perfekti, bet bijām ļoti tuvu tam", treneris slavēja savu komandu. Sevišķi atzinīgi Lagerbeks iztiecās par Ibrahimoviča gūtajiem vārtiem: "Tie bija lieliski! Viņš ļoti labi atbrīvojās no aizsargiem, bet sitiens bija pasaules klases."

Zviedrijas izlases galvenais treneris arī piebilda, ka uzvarēt un izcīnīt trīs punktus ir ļoti labi, bet tas viņa komandai vēl neko negarantē.

Izmantotie resursi
euro2008.com

  +4 [+] [-]

, 2008-06-11 10:17, pirms 16 gadiem
Diezgan sakarīgs treneris, nepārslavē savējos, uzzslavē tos, kurus vajag uzslavēt. Šitas teiciens no viņa mutes man patīk vislabāk "mēs nebijām perfekti, bet bijām ļoti tuvu tam." Ar tādu treneri zviedri vēl kalnus gāzīs.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-11 10:33, pirms 16 gadiem
Man likaas, ka zviedri saakumaa ljoti respekteeja pretinieku un ljoti baidiijaas no griekju parastaas kjeediites "stuuris, galvinja, gols", un taapeec upureeja praktiski visu savu speeli triis vai chetru stiivu un nekustiigu pretinieku segshanai savaa laukuma pusee, kameer paareejie griekji 5 minuutes stumda bumbu savu vaartu priekshaa, lai peec tam to iespertu zviedru laukuma pusee un kolektiivi atkaaptos dziljaa aizsardziibaa. (Kaapeec, ak griekji, vispaar spert bumbu uz priekshu taadaa speelee???)

Pret vakardienas griekjiem bija viegli izskatiities taktiski tuvu perfektam, jo pretinieks nespeeleeja futbolu un it nemaz nebija biistams griekju vaartu priekshaa. (Ko Rehaagels domaaja, suutot kaa vieniigo uzbruceeju mazo Gekas'u?) Tas ir taapat kaa shahaa, kad pretinieks speelee tikai klasiskus iesaaceeju atklaatnes gaajienus, peec tam pilniigi saak peldeet un piedziivo sagraavi, un vinja pretinieks - lielmeistars peec tam runaa par taktiski izcilu speeli

Iisaak: ja vakar zviedri bija tuvu perfekcijai, tad vinju iespeeju griesti ir patieshaam ljoti zemi. Ceru, ka gluzhi taa nav.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-11 10:39, pirms 16 gadiem
Solīdi spēlēja zviedri