Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Alonso par nākotni lems pēc Euro2008

Andrejs Siliņš

Alonso par nākotni lems pēc Euro2008
Ksabi Alonso

Spānijas izlases futbolists Ksabi Alonso pavēstījis, ka par savu karjeras turpmāko liketni izlems tikai pēc tam, kad Spānijas valstsvienība būs beigusi dalību pašreiz notiekošajā Euro2008 turnīrā.

Par Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" pussargu milzīgu interesi izrāda itāļu vienība "Juventus". Runā, ka futbolists šovasar ir gatavs mainīt darba vietu un pārcelties uz Itāliju, lai tur turpinātu savu veiksmīgo futbolista karjeru. Liverpūlē Alonso ir kopš 2004. gada vasaras.

Futbolistam gan pēdējā laikā nācās zaudēt konkurencē par vietu komandas sastāvā citiem pussargiem, pie tam, ja šovasar "Liverpool" rindām pievienosies Anglijas izlases un "Aston Villa" futbolists Garets Berijs, Alonso nonāks vēl neapskaužamākā situācijā.

"Es zinu, ka par mani ir interese," sacīja pats futbolists. "Taču tieši šobrīd es nerunāšu par to, jo man pietiek citas lietas, par ko domāt valstsvienības sakarā."

Starpciotu Alonso ir pārliecināts, ka Spānijas izlasei beidzot izdosies sasniegt ko vairāk nekā tas pēdējā laikā bijis: "Es ceru, ka mēs varam tikt līdz finālam, bet līdz tam vēl tāls ceļš priekšā, un mums ir jākoncentrējas uz pirmajiem pretiniekiem. Mums jāizdara mūsu darbs jau savlaicīgi, lai atkal nebūtu viss jāatliek uz pēdējo spēli."

2004. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, kad tajā pirmo un pagaidām vienīgo reizi spēlēja arī Latvijas izlase, Spānija neizkļuva no grupu turnīra un jau pavisam drīz peč čempionāta sākuma varēja doties mājās.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2008-06-10 02:10, pirms 16 gadiem
Ja parvaktos uz Juvi, tas butu prieksh vinja idealakais variants!
Vismaz es ta uzskatu!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-10 02:17, pirms 16 gadiem
Juve buutu tieshaam labi!!

  -4 [+] [-]

, 2008-06-10 09:53, pirms 16 gadiem
njaa no Liverpūles labāk iet projām!

  +5 [+] [-]

, 2008-06-10 09:58, pirms 16 gadiem
asaris15 rakstīja: njaa no Liverpūles labāk iet projām!


Kapeec?! Uzreiz kaa jaapaciinaas par vietu sastaavaa uzreiz jaamaina klubs?!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-10 10:15, pirms 16 gadiem
Simao rakstīja: Kapeec?! Uzreiz kaa jaapaciinaas par vietu sastaavaa uzreiz jaamaina klubs?!


nu bet ja atnāks Barrys, tad nu reāli uzspele vinjam sanaks tik uz maiņām.. jo mascherano jau vienozīmigi ir sākumsastava spēlētjas... un Barrys ar Gerrardu kopā rāda labu sniegummu, tādēļ grūti būs izkokurēt..kādu no viņiem 2iem.

  +1 [+] [-]

, 2008-06-10 10:21, pirms 16 gadiem
chelseachamps rakstīja: nu bet ja atnāks Barrys, tad nu reāli uzspele vinjam sanaks tik uz maiņām.. jo mascherano jau vienozīmigi ir sākumsastava spēlētjas... un Barrys ar Gerrardu kopā rāda labu sniegummu, tādēļ grūti būs izkokurēt..kādu no viņiem 2iem.


Bet var tachu paciinities arii Gerrard un Barrys ir cilveeki un kaada trauma jav arii buus pa sezonu ! Uzreiz kaa atnaak kaads konkurents uzreiz jav nav jaaiet prom jaameigjina pielikties! Vismaz es taa domaaju! Mosh Rafa grib lai Alonso paliek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja