Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Marko van Bastens: "Varam uzvarēt arī bez Robena!"

Marko van Bastens: "Varam uzvarēt arī bez Robena!"
Marko van Bastens
Foto: AP

Pirms šovakar gaidāmās C grupas pirmās spēles starp Itālijas un Nīderlandes izlasēm, savās pārdomās par spēli dalījušies abu komandu galvenie treneri - Roberto Donadoni un Marko van Bastens.

Marčello Lippi sekotājs pie Itālijas izlases stūres Roberto Donadoni uzskata, ka Pasaules Kausa ieguvēju tituls viņa vadītajiem spēlētājiem Eiropas čempionāta finālturnīrā var būt kā nasta nevis ieguvums: "Cilvēki uzskata, ka, ja komanda ir spējīga uzvarēt Pasaules Kausā, tā uzvarēs arī savā kontinentā. Bet gan klubu, gan izlašu līmenī ir skaidrs, ka, ja tev izdodas vienreiz uzvarēt Čempionu Līgā, tas automātiski nenozīmē, ka nākamsezon tu uzvarēsi atkal. Katru sezonu uzvar kāds cits, un uzvarēt divreiz pēc kārtas ir ārkārtīgi grūti."

Gaidāms, ka aizsardzības centrā pēc Fabio Kannavaro gūtā savainojuma spēli pamatsastāvā uzsāks Marko Materacci un Andrea Barcalji duets, bet Kristianam Panuči veiksmīgi izdevies atgūties no treniņā gūtās mikrotraumas. "Nīderlandes izlase labi nospēlēja kvalifikācijas ciklā, un viņu komandā ir vairāki interesanti spēlētāji ar pamatīgu tehnisko arsenālu. Spēlēt pret viņiem noteikti nebūs viegli," atzina Donadoni. "Tāpat viņiem noteikti palīdzēs arī daudzi oranžajās drēbēs tērptie fani, viņus ir grūti nepamanīt. Tas ir skaisti, ja komandai ir šādi atbalstītāji."

Tikmēr Nīderlandes izlases līderus turpina vajāt traumu vilnis - pēc Raiana Bābela izkrišanas traumu guvis arī Arjens Robens, kura atgriešanās laukumā gaidāma pēc aptuveni septiņām dienām. Pozitīvi ir tas, ka Robins van Persijs ir atsācis trenēties kopā ar komandu, tāpat kā no traumas atguvies Mario Melkiots. "Robens ir nozīmīgs spēlētājs, viņa nespēlēšana komandai noteikti būs zaudējums. Bet kvalifikācijas ciklā mēs daudzus mačus aizvadījām bez Arjena un citiem vadošajiem spēlētājiem, tādēļ uzskatu, ka joprojām esam spējīgi šajā spēlē iegūt sev pozitīvu rezultātu."

Nīderlandes izlase nav itāļus uzvarējusi jau kopš 1978. gada, un van Bastens uzskata, ka nebūs viegli šo ieilgušo sēriju pārtraukt: "Pirms diviem gadiem Itālija kļuva par Pasaules čempioniem, un lielākā daļa spēlētāju no 2006. gada sastāva joprojām ir izlasē. Ar šiem futbolistiem būs grūti sacensties, tāpat kā būs grūti spēlēt ar Francijas un Rumānijas izlasēm. Lai izkļūtu no šādas grupas būs jārāda ļoti labs sniegums, bet mēs noteikti cīnīsimies."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

Slēpts komentārs: asaris15
Slēpts komentārs: dakots

  +2 [+] [-]

, 2008-06-09 12:03, pirms 16 gadiem
4. vietaa??? galiigi slims esi??? domaaju, ka izkljuus no grupas!!! vnk paraadiis raksturu!!!!

 +10 [+] [-]

, 2008-06-09 12:05, pirms 16 gadiem
Ne vienmeer labs speeleetaajs var buut labs treneris!!!

  +6 [+] [-]

, 2008-06-09 12:08, pirms 16 gadiem
Niderlande tiks aara no gruppas Voorwaarts Nederlande

  +2 [+] [-]

, 2008-06-09 12:44, pirms 16 gadiem
nederland rock!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-06-09 12:56, pirms 16 gadiem
es domaaju vai nu bus nichaks vai nu itaalji uzvares standartā ar 1:0 iesitīs un iesēdīsies defense
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-09 14:24, pirms 16 gadiem
Itāļi uzvarēs ar 1:0. Nīderlandei nonesta lielākā daļa uzbrukuma potenciāla...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-09 17:37, pirms 16 gadiem
leagann rakstīja: Ne vienmeer labs speeleetaajs var buut labs treneris!!!


neuztraucies ne vienmēr slikts komentāru rakstītājs ir slikts cilvēks