Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Kūns vēlas soļot Skolari pēdās

Kūns vēlas soļot Skolari pēdās
Kobi Kūns
Foto: AFP

Šveices izlases galvenais treneris Jakobs Kūns zaudējumā Čehijas izlasei atklāšanas spēlē milzu traģēdiju nesaskata un norāda uz Portugāles piemēru pirms četriem gadiem Portugālē. Tikmēr viņa kolēģis Karels Brukners ir apmierināts ar rezultātu, bet ne tik ļoti ar komandas sniegumu.

"Es vēlos apsveikt savus spēlētājus ar lielisko sniegumu, jo es ticu, ka viņi tiešām izdarīja visu, kas bija viņu spēkos," preses konferencē teica Kobi Kūns. "Viņi var pamest stadionu ar augsti paceltām galvām un ir pelnījuši labi atpūsties pirms mača ar Turciju trešdien. Ja paskatās cik iespēju mums bija gūt vārtus, ir pilnīgi skaidrs, ka mums bija ļoti labas izredzes nospēlēt neizšķirti vai uzvarēt, bet tas ir futbols, tas nav vienmēr godīgs. Lai nu kā, ar to mūsu finālturnīrs nebeidzas, pēc spēles es komandu iedrošināju ar Portugāles piemēru, kuri pirms četriem gadiem savās mājās finālturnīru uzsāka ar zaudējumu, bet turpinājumā palika neuzveikti līdz pat finālam. Tā vietā lai padotos, mēs mācīsimies no mūsu snieguma šodien. Zaudēt kapteini jau pirmajā spēlē bija šoks, nē, katastrofa, bet komanda turpināja spēlēt, jo tai nebija citas izejas. Runājot par viņu gūtajiem vārtiem, es vēl neesmu redzējis atkārtojumu, un nezinu, kas "nogāja greizi" aizsardzībā, bet es to noteikti izpētīšu."

Tikmēr daudz apmierinātāks par spēles gala iznākumu varēja justies Čehijas izlases galvenais treneris Karels Brukners: "Mēs kārtīgi pastrādājām. Iegūt trīs punktus pirmajā mačā ir lielisks sākums, kas noteikti dos pacēlumu uz atlikušajām apakšgrupas spēlēm. Es gan uzskatu, ka mēs varam spēlēt daudz labāk, snieguma ziņā šī spēle nebija labākais uz ko esam spējīgi. Bāzelē spēlēt pret Šveices izlasi nozīmē spēlēt zem spiediena abām izlasēm, īpaši to izjutām pēc tam, kad guvām vārtus. Mēs nebijām pilnībā aplenkti ap savu soda laukumu, un kopumā aizsardzība darbojās labi. To pašu gan nevarētu teikt par citām pozīcijām, es būtu vēlējies, lai mēs vairāk kontrolētu bumbu. Bet esmu apmierināts arī ar pussargu darbību. Ja runājam par uzbrukumu, es otrajā puslaikā nomainīju Janu Kolleru pret Vaclavu Sverklošu, jo līdz tam sniegums uzbrukumā nebija apmierinošs, un es vēlējos uzlaist laukumā ātrāku spēlētāju. Beigās tā izrādījās laba maiņa, bet es joprojām nedomāju, ka mēs spēsim uzvarēt apakšgrupā."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 23:15, pirms 16 gadiem
pff.. neticu, ka viņi varētu atkārtot, to,ko atkārtoja Portugāle

Bet, kas zin..

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 23:43, pirms 16 gadiem
Tas bija godīgi!!! Jā viņi nerealizēja savus vārtu gūšanas momentus, bet jautājums - kāpēc? Tāpēc, ka Čehs stāvēja vārtos. Viņš izvilka savu komandu un turpinās to darīt, pārējā komanda gan ir pavāja..

     [+] [-]

, 2008-06-07 23:51, pirms 16 gadiem
Neticu, portugāļi izskatās ļoti labi, bet turki noteikti gribēs atriebties par PČ kvalifikāciju un cīnīsies ar dubultu atdevi! Domāju abām mājas saimniecēm nekas nespīd!

     [+] [-]

, 2008-06-08 09:49, pirms 16 gadiem
Nekas cits vair neatliek.

     [+] [-]

, 2008-06-08 13:11, pirms 16 gadiem
Īstenībā Čehi parādīj aļoti vāju sniegumu un es personīgi pilnībā svītroju no kandidātu saraksta. Tad jau Šveice kā komanda kas nav favorīti tiešām labi nocīnijās un kādu punktu vēl izcīnīs.