Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases futbolisti atklāj savus favorītus

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Latvijas izlases futbolisti atklāj savus favorītus
Latvijas futbola izlase
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Sākoties 2008. gada Eiropas čempionātam futbolā, eSports.lv lūdza Latvijas izlases futbolistus atklāt savus personīgos favorītus šajā turnīrā, kā arī prognozēt veiksmīgākās izlases un spilgtākos spēlētājus.

eSports.lv aptaujāja gandrīz visus Latvijas izlases futbolistus, lai noskaidrotu, kas būs viņu favorīti Eiropas čempionātā. Tāpat interesanti šķita futbolistu viedokļi par to, kas varētu būt "Euro 2008" galvenie favorīti un labākie spēlētāji. Lūk, viņu atbildes.

Jautājumi

1. Kura(s) izlase(s) būs tava(s) favorīte(s) "Euro 2008"?
2. Kura(s) izlase(s), tavuprāt, būs "Euro 2008" galvenā(s) favorīte(s)?
3. Kurš futbolists, tavuprāt, kļūs par "Euro 2008" varoni un labāko futbolistu?

Atbildes

Andris Vaņins

1. Sekošu līdzi Krievijas izlases gaitām. Domāju, ka viņiem vajadzētu iziet no grupas kopā ar spāņiem, bet tālāk – kā būs, būs.
2. Par favorītiem uzskatu Spāniju, Horvātiju, kā arī Itāliju, ja viņi izies no grupas, un Franciju.
3. Tādi spēlētāji varētu būt vairāki. Piemēram, Krištianu Ronaldu no Portugāles un itālis Luka Toni, bet, manuprāt, arī kāds no vārtsargiem varētu iegūt labākā spēlētāja balvu – mani kandidāti ir itālis Džanluidži Bufons un Petrs Čehs no Čehijas.

Aleksandrs Koliņko

1. Čehija – ļoti laba komanda.
2. Patiešām nezinu.
3. Laikam jau Krištianu Ronaldu.

Kaspars Gorkšs

1. Es vienmēr esmu par holandiešiem un itāļiem. Abus atbalstu jau no bērnības.
2. Domāju, ka itāļi arī šoreiz būs spēcīgi. Holandieši "pa lielam" mani vienmēr ir pievīluši, kaut gan viņus atbalstu – ceru, ka šogad būs izņēmums, bet, ņemot vērā, kādā grupā viņi ir trāpījušies, Nīderlandei vispirms jātiek ārā no grupas. Francūži vienmēr ir favorītu lokā, vācieši nespēlē īpaši spoži, bet vienmēr ir tuvu uzvarai jebkurā čempionātā. Šie droši vien arī būs galvenie favorīti.
3. Domāju, ka Krištianu Ronaldu, noteikti. Dzīvojot Anglijā, esmu pasekojis līdzi viņa spēlei – bieži vien šķiet, ka viņš nav parasts cilvēks kā mēs visi. Arī Fernando Toress atstāj spilgtu iespaidu uz savu pašreizējo spēli. Tas pats Franks Riberī tikko tika atzīts par Bundeslīgas labāko spēlētāju.

Oskars Kļava

1. Man jau žēl, ka angļi netika, bet tā es būšu par itāļiem. Man viņi sen patīk, tā ir laba aizsardzības komanda.
2. Tas vienmēr ir grūts jautājums, jo Eiropas čempionātā visas komandas ir stipras. Šogad – izņemot Austriju. Viņiem, manuprāt, variantu nav. Domāju, ka Krievija "izšaus" ar Hidinku priekšgalā – viņi varētu būt čempionāta pārsteigums. Bet, kas vinnēs – grūti pateikt. Ir tie paši parastie kandidāti – aptuveni seši, neko jaunu nevaru pateikt.
3. Pasaules labākais futbolists, protams, ir Krištianu Ronaldu no "Manchester United", bet kā viņam veiksies izlasē, grūti pateikti, jo bieži vien ir tā – ja klubos rāda labu spēli, ne vienmēr tikpat labi ir izlasē. Kurš bez viņa varētu būt? Franks Riberī var nospēlēt labi – viņš ir komandas spēlētājs.

Dzintars Zirnis

1. Domāju, ka Itālija. Man patīk, kā viņi spēlē aizsardzībā, un domāju, ka viņus būs grūti pārspēt.
2. Arī Itālija. Vēl Spānija ir ļoti laba.
3. Grūti pateikt – par zvaigzni var kļūt kāds, no kura to pavisam negaida. Baidos minēt. Varbūt Krištianu Ronaldu, bet redzēsim.

Deniss Ivanovs

1. Skatīšos un dzīvošu līdzi tai grupai, kurā ir Krievija. Šeit kā nekā spēle mūsu Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pretinieki spāņi un zviedri, kā arī gaidāmie pasaules kausa atlases sāncenši grieķi. Protams, ka manas simpātijas pieder arī tādām spēcīgām komandām kā Francija, Itālija un Nīderlande, Spānijai, kā arī Horvātijai.
2. Pie favorītiem jāpieskaita iepriekš minētās izlases. Noteikti, ka turnīrā būs kāds pārsteigums. Tie paši horvāti, kuri it kā tomēr netiek pieskaitīti galvenajiem favorītiem, varētu pārsteigt.
3. Tas lielā mērā atkarīgs no izlašu veiksmēm čempionātā - ja tālu tiks Portugāle, tad drošvien Krištianu Ronaldu, bet, ja tālāk tiks Nīderlande, tad tas varētu būt arī Veslijs Sneijders.

Deniss Kačanovs

1. Domāju, ka Itālija ir neslikta komanda, vēl man patīk, kā spēlē portugāļi. Itālija piekopj aizsardzības stilu, un uzvar tāpēc, ka ielaiž maz vārtus, savukārt portugāļi ir uzbrūkoša komanda, kas parasti vairāk iesit nekā ielaiž. Divas interesantas izlases.
2. Katra komanda var izšaut, kā to pierādīja grieķi pagājušoreiz. Pat nezinu, ko varētu uzskatīt par galveno favorītu.
3. Domāju, ka Krištianu Ronaldu. Tā kā viņam bija veiksmīga sezona, tad, manuprāt, viņš sevi pierādīs arī čempionātā.

Maksims Rafaļskis

1. Jutīšu līdzi Spānijai un Zviedrijai. Patīk spāņu futbols.
2. Domāju, ka arī Spānija. Vēl favorītes noteikti būs Francija un Vācija.
3. Krištianu Ronaldu. Pagaidām nemaz nezinu, kurš vēl varētu pretendēt uz šo titulu. Ronaldu ir spēlējis pārāk spilgti.

Juris Laizāns

1. Itālija – ļoti laba komanda ar labām iespējām uzvarēt arī Eiropas čempionātā.
2. Grūti pateikt, daudz labu komandu.
3. Droši vien Krištianu Ronaldu.

Aleksejs Višņakovs

1. Domāju, ka mans favorīts varētu būt Vācija. Šķiet, ka viņi ir spēcīgi.
2. Domāju, ka vēl viena no favorītēm būs Krievijas izlase, protams, arī Vācija.
3. Zlatans Ibrahimovičs. Šķiet, ka viņš būs viens no labākajiem, jo par viņu diezgan daudz runā.

Vladimirs Koļesņičenko

1. Itālija un Francija. Vairāk jau Itālija.
2. Tās pašas divas – Itālijas un Francija. Bet, manuprāt, galvenā sensācija būs horvāti.
3. Grūti pateikt... Domāju, ka Adrians Mutu no Rumānijas. Tā man šķiet, lai arī viņiem būs grūta grupa.

Vitālijs Astafjevs

1. Itālija. Labi spēlētāji un treneris – patiešām labs sastāvs.
2. Arī Itālija.
3. Krištianu Ronaldu.

Jurijs Žigajevs

1. Krievija un Rumānija. Krieviem parasti vairāk sekoju līdzi, bet par rumāņiem mazliet vairāk būšu tādēļ, ka viņi ir nāves grupā.
2. Portugāle, Vācija, Itālija un Francija. Domāju, ka spāņi arī šoreiz neko neizcīnīs – pēdējās reizēs viņiem neko labi nav gājis.
3. Krištianu Ronaldu un Franks Riberī. Ronaldu jau visiem ir pierādījis, ka ir labākais – tagad viss atkarīgs, kā veiksies viņa izlasei. Arī Riberī ir ļoti labs, un domāju, ka Francija tiks tālu.

Aleksandrs Cauņa

1. Nīderlande. Komanda diezgan sen neko nav dabūjusi, domāju, ka viņi būs mani favorīti. Krievijai arī diezgan daudz sekoju līdzi, bet domāju, ka šogad Holande tiks tālu.
2. Bez Holandes vēl Portugāle, varbūt Spānija. Bet drīzāk Portugāle, kas arī sen nav uzvarējusi nekur, un šis varētu būt viņu čempionāts.
3. Krištianu Ronaldu [smejas]! Vai arī Rikardo Kvaresma. Viņš ir diezgan līdzīgs Krištianu un varētu šajā čempionātā "atvērties".

Andrejs Rubins

1. Es personīgi jutīšu līdzi Portugālei, par šo izlasi arī būšu.
2. Manuprāt, tā pati Portugāle ir galvenā favorīte.
3. To ir grūti pateikt, tad jau redzēsim.

Genādijs Soloņicins

1. Mani favorīti ir spāņi.
2. Domāju, ka tie paši spāņi labi nospēlēs, tāpat pieņemu, ka turnīra „tumšie zirdziņi” varētu būt rumāņi un horvāti.
3. Turnīrā vienkopus pulcēsies daudz spēcīgu izlašu un augsta līmeņa futbolistu. Noteikti, ka sevi veiksmīgi pierādīs atsevišķu komandu līderi, piemēram, Krištianu Ronaldu.

Andrejs Butriks

1. Divas komandas – Itālija un Horvātija. Itālija vienmēr spēlē labi no aizsardzības. Horvāti tāpēc, ka viņiem ir reāli iziet no grupas, bet viņi paši ir ļoti spēcīgi – pat Angliju apspēlēja, horvātiem ir ļoti labi spēlētāji.
2. Manuprāt, Spānija, Portugāle un Francija. Labas komandas.
3. Domāju, ka Krištianu Ronaldu. Viņš premjerlīgā guva daudz vārtus un ir ļoti labs spēlētājs.

Vīts Rimkus

1. Neviens [smejas]. Es būšu par labu futbolu. Speciāli nevienai izlasei līdzi nejutīšu.
2. Vācija, Itālija – šie divi varētu būt galvenie favorīti.
3. Nav tādas kandidatūras – visi spēlētāji ir labi. Varbūt Krištianu Ronaldu, bet redzēsim.

Andrejs Perepļotkins

1. Mani favorīti būs Spānija un Francija. Spāņiem vienmēr ir labs sastāvs, bet nav uzvarētāju gars, savukārt Francijai tāds ir. man patīk, kā spēlē šo komandu futbolisti.
2. Francija, Nīderlande un Spānija, manuprāt, būs ļoti spēcīgas. Šīs izlases būs galvenās pretendentes uz uzvaru čempionātā manā skatījumā. Lai gan futbols ir tāda neprognozējama spēle, un uzvarēt var kāds "melnais zirdziņš".
3. Domāju, ka Krištianu Ronaldu. Viņš šobrīd ir labākais un visur viņam veicas. Domāju, ka Ronaldu būs viens no labākajiem čempionātā. Vēl? Fernando Toress droši vien arī varētu izcelties.

Ģirts Karlsons

1. Personīgi nejutīšu līdzi nevienai komandai. Patīk tās izlases, kas nospēlēs visskaistāk – tostarp arī Nīderlande, kuras līgā spēlēju. Bet izteikta favorīta nav.
2. Es nevēlos teikt, ka kāds ir favorīts – visas izlases spēlē daudzmaz vienādi.
3. Droši vien kāds no Portugāles, piemēram, Ronaldu. Viņi spēlē augstas klases futbolu, kas patīk arī skatītājiem. Bet ir jau daudz labu futbolistu Eiropā – ja vēl viņi spēlē uz publiku, tas ir papildus pluss.

Māris Verpakovskis

1. Pastiprināti sekošu līdzi Krievijas un Horvātijas sniegumam. Krievijai tāpēc, ka visi tepat blakus spēlē un ir daudzmaz pazīstami, bet Horvātijai tāpēc, ka pats spēlēju tajā valstī, daudzi izlasē ir no vietējā čempionāta un arī mana kluba. Horvātu izlasē spēlē arī man labs draugs Leko, arī Kaliničs.
2. Šobrīd čempionāta favorīti ir Spānija un Portugāle.
3. Krištianu Ronaldu ir aizvadījis fantastisku sezonu – ja viņam pietiks spēku arī "Euro 2008", tad viņš noteikti būs galvenais favorīts uz labākā spēlētāja balvu. Laba sezona bija arī Fernando Toresam, lai arī klubs netika Čempionu līgas finālā, viņš varētu labi nospēlēt tagad.

1 2 52 komentāri

 +28 [+] [-]

, 2008-06-07 11:13, pirms 16 gadiem
gandrīz visi par labāko uzskata CRonaldo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2008-06-07 11:14, pirms 16 gadiem
C.Ronaldo , C.Ronaldo ....

 +17 [+] [-]

, 2008-06-07 11:15, pirms 16 gadiem
Man kaut kā ir nojauta, ka Ronaldu nebūs čempionāta spilgtākā zvaigzne! Parasti tā sanāk, ka tie, no kuriem visvairāk to gaida, nenospēlē tik spilgti...

  +6 [+] [-]

, 2008-06-07 11:16, pirms 16 gadiem
Interesanti bija uzzinaat Latvijas Izlases viedoklus...

Lielaaka dala domaa ka Ronalduu buus turniira labaaksi speeleetaajs... Lai veicas...

  -4 [+] [-]

, 2008-06-07 11:18, pirms 16 gadiem
Pa to 3. jautājumu es arī atbildētu C. Ronaldo!

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 11:19, pirms 16 gadiem
es vel pie favoritiem pieskaititu vaciju jau nu noteikti un par labako speletaju klus ballaks!

  +9 [+] [-]

, 2008-06-07 11:20, pirms 16 gadiem
YX rakstīja: Man kaut kā ir nojauta, ka Ronaldu nebūs čempionāta spilgtākā zvaigzne! Parasti tā sanāk, ka tie, no kuriem visvairāk to gaida, nenospēlē tik spilgti...

Tieši tā, man liekas ka būs tas pats kas bija ar ronaldinho 2006.gada pasaules čempī.

  +3 [+] [-]

, 2008-06-07 11:21, pirms 16 gadiem
Fernando Toress.. Ceru uz viņu, šaubos, ka šoreiz C.Ronaldo būs tikpat izcils kā klubā...Bet laiks rādīs.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-07 11:26, pirms 16 gadiem
1.Spanija
2.Spanija vai Horvatija
3.Luka Toni

 +13 [+] [-]

, 2008-06-07 11:31, pirms 16 gadiem
Maniaks rakstīja: 1.Spanija
2.Spanija vai Horvatija
3.Luka Toni

Nezināju, ka tu spēlē Latvijas nacionālajā izlasē..
OK joks,,
Slēpts komentārs: Māris Grinbergs
Slēpts komentārs: gints29

  +5 [+] [-]

, 2008-06-07 11:44, pirms 16 gadiem
Atšķirībā no MU kur C. Ronaldo spēle viņam izlasē būs cita loma un uzdevus! Tas ar ir jāņem vērā!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 11:49, pirms 16 gadiem
Piekrītu Cauņam!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 11:57, pirms 16 gadiem
Varonis jau būs tas, kurš aizvedīs savu komandu līdz uzvarai.
Atceros, ka pirms PC2006 Krievijā aptaujāja cilvēkus, par to, kurš uzvarēs čempionātā. Lielākā daļa atbildēja, ka Krievija, kaut arī viņi pat nebija iekļuvuši. Vai tas ir pozitīvi? Patriotisms, bet akls patriotisms. Daži no Latvijas izlases arī gribētu piezīsties pie Krievijas krūts.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 12:17, pirms 16 gadiem
Esmu diezgan vienaas domaas ar Višņakovu tikai nezinu vai Zlatans bus turnira labakais, bet nu laiks raadiis un pirms čempja neko nevar prognozeet, jo tas ir bezjeedziigi.. viss var notikt

  -3 [+] [-]

, 2008-06-07 12:38, pirms 16 gadiem
YX rakstīja: Man kaut kā ir nojauta, ka Ronaldu nebūs čempionāta spilgtākā zvaigzne! Parasti tā sanāk, ka tie, no kuriem visvairāk to gaida, nenospēlē tik spilgti...

Parasti vai neparasti, bet to nevar zinaat, vairaaki muusu izlases speeleetaaji teica, ka vinjam veiksmiiga sezona klubaa, un tad ir vai nu tavs variants, vai arii vinjsh savu veiksmiigo sniegumu peec klubu sezonas turpinaas raadiit arii izlasee. Es jau ceru uz 2.variantu.

  +9 [+] [-]

, 2008-06-07 12:54, pirms 16 gadiem
Aleksejs Višņakovs

3. Zlatans Ibrahimovičs. Šķiet, ka viņš būs viens no labākajiem, jo par viņu diezgan daudz runā.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-07 14:00, pirms 16 gadiem
Man tuvāk Karlsona domas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-06-07 14:16, pirms 16 gadiem
kāpēc V.Spole neko nav teicis? vaitad viņš Latvijas izlasē nespēlē?
Slēpts komentārs: arwis77

  +3 [+] [-]

, 2008-06-07 14:24, pirms 16 gadiem
Tikai viens ieminējās par Riberī... Manuprāt, no viņa varēs kautko sagaidīt...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-07 14:31, pirms 16 gadiem
lvhockey rakstīja: Tikai viens ieminējās par Riberī... Manuprāt, no viņa varēs kautko sagaidīt...

Viņš un Ballaks būs labākie! Ka es jums saku! Vispār jau par Riberī ieminējās 3 cilvēki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: karls
Slēpts komentārs: Deportivo
Slēpts komentārs: visa14

     [+] [-]

, 2008-06-07 15:35, pirms 16 gadiem
Niderlande ir visskatamaka komanda, tai ari jutisu lidzi!tracina iemidzinosie itali ka ari teatrialie spani un portugali.C grupa bus skaistas speles un domaju ka no turienes ari bus cempions.es uz krieviju pat 1 sant neliktu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-07 16:43, pirms 16 gadiem
1. Mani favoriiti - Portugale un maybe FRA un GER
2. chempja favoriites Vacija Francija Niderlande Portugale Spanija
2. C.Ronaldo... bet butu interesanti ja butu veel kads playmeikers liidzigs C.R

Intresants Raksts
1 2 52 komentāri