Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Van Bastens slavē Robenu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Van Bastens slavē Robenu
Arjens Robens (pa labi)
Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc pārliecinošās uzvaras pār Velsas futbolistiem savu prieku par komandas parādīto sniegumu neslēpa Nīderlandes izlases galvenais treneris Marko van Bastens.

Nīderlandes izlase savā pēdējā pārbaudes spēlē pirms Eiropas čempionāta finālturnīra sākuma uzvarēja Velsas futbolistus ar rezultātu 2:0. Nīderlandes izlase visa mača garumā pārliecinoši kontrolēja spēles gaitu. Savā komandā van Bastens īpaši izcēla Arjenu Robenu, kurš šajā spēlē guva arī vārtus.

„Viņa darbībās var just to, ka viņš visu dara ar milzīgu baudu. Tieši tas ir tas Robens, ko mēs vēlamies redzēt,” Robenu uzslavēja van Bastens. Arī pats Robens jutās ļoti priecīgs, ka viņš ir sasniedzis lielisku sportisko formu un ticis vaļā no savainojumu sekām:

„Es esmu gatavs. Esmu pilnībā vesels. Man nekad nav bijis šaubu, bet tas bija ļoti grūts periods. Tas ir ļoti nepatīkami, kad tu nevari spēlēt traumu dēļ.

Nīderlandes izlase savu pirmo spēli Eiropas čempionāta finālturnīrā aizvadīs 9. jūnijā, kad komanda spēlēs pret pašreizējiem Eiropas čempioniem itāļiem.

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2008-06-03 14:46, pirms 16 gadiem
to, ka Robēnam ir 24 gadi - točna nekad nevarētu pateikt.. izskatās stabili pāri 30

     [+] [-]

, 2008-06-03 15:20, pirms 16 gadiem
prichene ka 60-70tajos bija Di Stifano

     [+] [-]

, 2008-06-03 22:14, pirms 16 gadiem
Jauns cilvēks pieiet pie sava šefa.-Vai drīkstu pēc pusdienām atprasīties no darba?Man nomira tēvocis jābūt viņa bērēs...Atļauja tiek dota.Pēc pusdienām šefs dodas uz stadionu,kur notiek futbola mačs.Par lielu pārsteigumu viņs tur ierauga savu padoto.-Interesanti gan,kāpēc jūs neesat tēvoča bērēs?-šefs ironiski noprasa.-Mazliet pagaidiet,mačs vēl nav beidzies,viņš tiesā spēli!

P.S. Iespējams, ka šī stāsta varoņi arī nedzer „Carlsberg” alu, taču, ja viņiem sagribētos uzzināt ko vairāk par „Euro 2008” norisi, viņi noteikti apmeklētu carlsberg.lv