Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Hidinks: "Pogrebņaka vietā nevienu neizsaukšu"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Hidinks: "Pogrebņaka vietā nevienu neizsaukšu"
Gūss Hidinks
Foto: SCANPIX SWEDEN

Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks negrasās izsaukt uz „Euro 2008” nevienu citu uzbrucēju, jo paļaujas uz to, ka spēlēt varēs traumu guvušais Pogrebņaks.

Viens no labākajiem Krievijas izlases uzbrucējiem Pāvels Pogrebņaks spēlē pret Serbiju (2:1) guva savainojumu, kas viņam liedz pilnvērtīgi gatavoties finālturnīram. Šobrīd Pāvels iziet nopietnu medicīnisko pārbaudi Minhenē, kā arī strādā ar fizioterapeitiem, lai tomēr varētu palīdzēt savai izlasei Eiropas čempionātā.

„Viņš šobrīd strādā ar fizioterapeitu. Mēs negrasāmies viņu gatavot vienai spēlei, bet gan ļausim viņam pilnībā atgūties. Ja arī viņš nevarēs spēlēt ar Spāniju, nekur prom viņš nedosies. Es negrasos izsaukt nevienu citu spēlētāju viņa vietā,” savu nostāju deklarē Hidinks.

Šobrīd Krievijas izlase trenējas Vācijā un rīt aizvadīs savu pēdējo pārbaudes spēli, tiekoties ar Lietuvas izlasi. Pēc šīs spēles izlase dosies uz Austriju, kā atzīmēja Hidinks, tad viņš ir ļoti apmierināts ar spēlētāju demonstrēto attieksmi.

Jāatzīmē, ka izlasei pirmajos divos mačos nevarēs palīdzēt vēl viens komandas uzbrucējs Andrejs Aršavins, kurš būs spiests izlaist pirmās spēles diskvalifikācijas dēļ. Neskatoties uz visām šīm problēmām, Hidinks saglabā optimismu:

„Visi mūsu grupas pretinieki pasaules rangā atrodas augstāk par mums, tādēļ, lai sacenstos ar viņiem visiem mums ir jāstrādā vēl vairāk. Es varu garantēt, ka Krievija laukumā darīs visu, kas ir tās spēkos.”

Krievijas izlase savu pirmo spēli aizvadīs 10. jūnijā, kad laukumā tiksies ar Spānijas futbolistiem. Hidinks uzsvēra to, ka komanda šai spēlei būs labi sagatavojusies un cer, ka 11. jūnija rītā visa Spānija zinās visu šīš Krievijas izlases futbolistu vārdus, pateicoties tās lieliskajam sniegumam.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja