Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

"Euro 2008" organizatori: "Esam gatavi!"

"Euro 2008" organizatori: "Esam gatavi!"
Kristians Šmolcers un Martins Kallens
Foto: www.euro2008.uefa.com

Līdz Eiropas Čempionāta futbolā finālturnīram atlikušas vien sešas dienas, un turnīra organizētāji no Austrijas un Šveices šodien preses konferencē paziņoja, ka abas valstis ir pilnībā gatavas uzņemt kontinenta labākās futbola izlases.

"Turnīra sākums ir tuvu," Vīnē sarīkotajā preses konferencē atzina UEFA pārstāvis Martins Kallens. "Jau ieradušās pirmās komandas, un gatavošanās turnīram norit gludi. Mēs esam gatavi finālturnīram, un viss norit pēc plāna. UEFA kopā ar rīkotājvalstīm ir strādājušas kopā jau kopš 2002. gada, lai šie izvērstos par lieliskiem futbola svētkiem. To vai iecerētais izdosies redzēsim 29. jūnijā."

Laika posmā no 7. līdz 29. jūnijam 16 valstis sacentīsies par galveno balvu - Eiropas Čempiona titulu - astoņos dažādos stadionos. Kopā finālturnīrā paredzēta 31 spēle, tās tiks aizvadītas Insbrukā, Klāgenfurtē, Zalcburgā un Vīnē (Austrija), kā arī Bāzelē, Bernē, Cīrihē un Ženēvā (Šveice). Fināls tiks aizvadīts "Ernst Happel-Stadion" Vīnē.

"Visas spēļu biļetes ir izpārdotas jau labu laiciņu, legāli vairs nav iespējams nopirkt nevienu biļeti. Vienīgais veids, kā tikt pie biļetes, ir to iegādāties melnajā tirgū. Es gan nevienam nerekomendēju mēģināt pārdot biļetes melnajā tirgū, šādas darbības tiks sodītas ar pamatīgām sankcijām no UEFA puses," spekulantus brīdināja Kallens.

Finālturnīra rīkotājs no Austrijas puses Kristians Šmolcers apgalvoja, ka turnīra organizētāji jau ir "starta blokos", un gatavi aizvadīt finālturnīru. Viņa kolēģis no Šveices Kristians Mušlers tikmēr uzteica sadarbību ar pilsētu un valstu valdībām. "Bez šāda veida sadarbības sarīkot šādus futbola svētkus nebūtu iespējams. Viss ir sagavots lai turnīrs notiktu, un es ticu, ka mēs redzēsim tiešām augsta līmeņa spēles."

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-01 22:45, pirms 16 gadiem
Cerams buus labs visadaa zinjaa!!!

     [+] [-]

, 2008-06-02 01:35, pirms 16 gadiem
Esmu ljoti prieciigs k brauksim shogad atkal uz EČ un ljooti ceru ka atmosfeera buus tikpat laba vai pat veel labaaka nekaa visus paareejos gadus.Taka brauksim tikai uz pashu finaalu , ceru tur redzeet Francijas izlasi un cerams ka tieshaam visas organizatoriskaas lietas buus viss augstaakaja liimenii