Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

UEFA ierosina disciplinārlietu arī pret ungāriem, beļģiem un portugāļiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

UEFA ierosina disciplinārlietu arī pret ungāriem, beļģiem un portugāļiem
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Par līdzjutēju sarīkotajām nekārtībām 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīra laikā UEFA ierosinājusi disciplinārlietu arī pret Ungārijas, Beļģijas un Portugāles izlasēm.

Pret Ungāriju ierosināta lieta par līdzjutēju slikto uzvedību, priekšmetu mešanu un pirotehnikas lietošanu. Fani sadūrās ar apsardzes un policijas spēkiem pirms spēles pret Islandi, kad mēģināja pārkāpt pāri žogam, lai iekļūtu sektorā aiz vārtiem. Specvienībai nācās izveidot rindu tajā pašā Marseļas stadiona galā, kurā izcēlās nekārtības starp Krievijas un Anglijas izlašu atbalstītājiem.

Tāpat ungāru fani gan aizdedzinājuši, gan metuši pirotehniku himnu laikā, pēc tam, kad Islandes labā tika piešķirts 11 metru soda sitiens, kā arī mača noslēgumā, kad Ungārijas izlasei izdevās izraut neizšķirtu 1:1. Beļģijas federācija iekūlusies nepatikšanās par līdzīgiem incidentiem - uzvarā ar 3:0 pret Īriju, kurā visi vārti tika gūti otrajā puslaikā, līdzjutēju sektors lietojis pirotehniku un laukuma virzienā raidījis dažādus objektus.

Izcelties nolēmusi Portugāle, kas vakar cīnījās neizšķirti 0:0 pret Austriju, nopelnot tikai otro punktu turnīrā. Lieta ierosināta par portugāļu fana izskriešanu laukumā. Viņš laiku velti netērēja, dodoties taisnā ceļā pie komandas kapteiņa Krištianu Ronaldu un tiekot pie unikālas bildes. Neveiksmīgu maču aizvadījušo uzbrucēju paspējuši izsmiet: desmit sitienu, nulle vārtu, viens selfijs ar fanu.

Pirmā nepatikšanās iekūlās Krievijas Futbola federācija, kas par līdzjutēju sarīkotajām nekārtībām mačā pret Angliju saņēma 150 tūkstošu eiro lielu soda naudu un nosacītu diskvalifikāciju no Eiropas čempionāta finālturnīra. Zaudējumā pret Slovākiju pēc vienīgajiem gūtajiem vārtiem fani tomēr pamanījās aizdedzināt pirotehnikas izstrādājumus.

Nākamie sekoja Horvātijas valstsvienības karsēji, kuru sniegums pat lika apturēt dueli ar Čehiju. Nekārtības norisinājās 87. minūtē, kad viņu komanda atradās vadībā, tomēr kompensācijas laikā čehiem izdevās izraut izlīdzinājumu - 2:2.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2016-06-19 14:45, pirms 8 gadiem
Futbols, futbols un atkal futbols.

 +25 [+] [-]

, 2016-06-19 14:46, pirms 8 gadiem
jocigi izskiren fans,bet soda Portugali,nevis piemeram francus, kuriem jagarante kartiba stadiona

  +3 [+] [-]

, 2016-06-19 15:05, pirms 8 gadiem
Veselais saprāts daudziem ir sveša lieta, domāju tos, kas sodus liek
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-19 15:49, pirms 8 gadiem
futbolists7890 rakstīja: Galvenais dzirdēts par to, ka alhokolu nevar ienest vai lietot stadionos. Bet tāpat atrod iespēju sarīkot nekārtības.
Un tu man vēl pasaki,kā var ienest sranās ugunis un tās petardes kuras lietoja Horvātu ''fani'''ja tiek pārmeklēti ejot iekšā? ānusā bāž?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-19 16:42, pirms 8 gadiem
Tie visi ir futbola dzīves sīkumi. Selfijs ar Penaldu un pāris dūmu sveces Galvenais, lai UEFA nenāktos ierosināt disciplinārlietas pret Sīriju un Saūda Arābiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-19 17:41, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Un tu man vēl pasaki,kā var ienest sranās ugunis un tās petardes kuras lietoja Horvātu ''fani'''ja tiek pārmeklēti ejot iekšā? ānusā bāž?
dabiski, anālās svecītes

  -3 [+] [-]

, 2016-06-19 18:09, pirms 8 gadiem
Ronaldo pendeli iesist nevar, viņš var tikai selfiju uztaisīt, ha-ha .... Lielā futbola zvaigzne. Ibra arī šajā čempionātā ir pagaidām nekāds.

  +2 [+] [-]

, 2016-06-19 18:35, pirms 8 gadiem
edviins straume rakstīja: Ronaldo pendeli iesist nevar, viņš var tikai selfiju uztaisīt, ha-ha .... Lielā futbola zvaigzne. Ibra arī šajā čempionātā ir pagaidām nekāds.
ko tagat pec viena turnira uzreiz vertesi,kurs ir zvaizgne kurs nav? pie tam Ronaldno tika 1 kartas simboliskaja izlase,takaa pokemon...doma ko runa, starp citu neesmu Ronalndo fans,bet sitos stulbos komentus,apnicis lasit

  -3 [+] [-]

, 2016-06-19 18:58, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: ko tagat pec viena turnira uzreiz vertesi,kurs ir zvaizgne kurs nav? pie tam Ronaldno tika 1 kartas simboliskaja izlase,takaa pokemon...doma ko runa, starp citu neesmu Ronalndo fans,bet sitos stulbos komentus,apnicis lasit
Es tev ko prasīju? Un es neteicu ka Ronaldo nav zvaigzne. Es runāju par šo turnīru. Un man tavs viedoklis ir pie vienas vietas. Ej labāk paraudi par Brazīlijas izlasi un Dungu kas jau ir atlaists.

     [+] [-]

, 2016-06-19 19:21, pirms 8 gadiem
Kas te vispār notiek?😨

  -1 [+] [-]

, 2016-06-19 19:22, pirms 8 gadiem
Maikl30 rakstīja: jocigi izskiren fans,bet soda Portugali,nevis piemeram francus, kuriem jagarante kartiba stadiona
Ka vienmer vainigs Putins! Principa ja, rikotajs valstij janodrosina kartiba.

     [+] [-]

, 2016-06-19 19:33, pirms 8 gadiem
Zombijs rakstīja: Ka vienmer vainigs Putins! Principa ja, rikotajs valstij janodrosina kartiba.
Kā vienmēr krievs domās, ka viņu apvaino nepatiesi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja